Kantoor te huur - Haacht

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Haacht (3150) + Deelgemeenten.

750 €

1910 Kampenhout

Kantoorruimte te huur in standingvol gebouw te Kampenhout Zeer geschikt voor diensten of ontvangen van professionelen, occasioneel gebruik van een zaal mogelijk. Vlot parkeren aan het gebouw Goede verbinding naar Leuven / Brussel / Mechelen / E19 Oppervlakte ca 65m2 Geschikt voor 2 tot 6 personen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Keerbergen (RBI05960)
900 €

3140 Keerbergen

Kantoorruimte of handelsruimte van 80m² in centrumZeer gunstig gelegen kantoorruimte of handelsruimte op het Gemeenteplein tussen het postkantoor en BNP Fortis Paribas. Gelegen op het gelijkvloers met goed zichtbare etalage van 2,65m. Gratis openbare parkeerplaatsen vooraan. Omvat: inkomhal met ontvangstruimte, bureelruimte met ingemaakte kasten, wc, kitchenette en bergplaats. Oppervlakte: circa 80 m². Geen horeca toegelaten.Enkel geschikt voor rustige handelsdoeleinden. Beschikbaarheid overeen te komen (circa 5 maanden vanaf uitverkoop).EPC: C-label - certificaatnummer: 20210513-0002415013-KNR-1Adres: Keerbergen, Gemeenteplein 16 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Keerbergen (RBE38966)
1 200 €

3140 Keerbergen

Kantoorruimte van 130m² met privé parkingGunstig, nabij het centrum gelegen kantoorruimte op het gelijkvloers met private parkeerplaatsen vooraan.Omvat: kelder - inkomruimte, burelen, vergaderruimte, vergaderzaal, berging, koer, sanitaire ruimte, kitchenette. Totale vloeroppervlakte: circa 130 m² + kelder.Zeer goede staat. Cv aardgas. Energielabel D - 20220317-0002566046-KNR-1.Adres: 3140 Keerbergen, Putsebaan 43 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Elewijt (RBH72492)
2 100 €

1982 Elewijt

Gelijkvloerse handelsruimte van 144m² voor kantoor, praktijk, zelfstandige of dergelijke met parkeergelegenheid. Het pand is ingedeeld in 4 grote ruimtes, een secretariaat/balie, twee bergruimtes, een grote hal en apart toilet. De plaatsen zijn elk voorzien van wastafel, veel ingebouwde kasten, grote ramen die de ruimte van natuurlijk licht voorzien en veel ruimte mede door hoge plafonds met verlichting door ingebouwde spots. Een breed gastentoilet met wastafel is ook toegankelijk vanuit de gang. Er is een technische ruimte voorzien en een tweede kleine bergruimte. Alle deuren zijn rolstoeltoegankelijk. Door de zichtbare houten steunbalken heeft de praktijk een heel rustieke indruk. Momenteel ingericht als dermatologenpratijk. EPC in opmaak. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Putte (RBH68015)
1 100 €

2580 Putte

Praktijkruimte te huur in Putte/ Peulis. Deze ruimte maakt deel uit van een gebouw met verschillende praktijkruimtes, waarvan er 2 gebruikt worden door huisartsen. Wij bieden hier in totaal 3 praktijkruimtes aan, ieder voor de prijs van 1100 euro per maand (inclusief kosten, waaronder verbruik van water, gas, elektriciteit en het wekelijks poetsen) Deze ruimte heeft een oppervlakte van 9 m² en is voorzien van een wastafel en ingemaakte kasten. De ruimte kan gebruikt worden als praktijkruimte voor dermatologen, psychologen,... maar ook als kantoor voor boekhouders, advocaten,... of als ruimte voor een schoonheidsspecialiste. Zoals u ziet kan deze ruimte worden benut naar eigen wensen. Indien u vragen heeft of een bezoek wenst ter plaatse kan u ons telefonisch contacteren op het nummer ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Putte (RBH68014)
1 100 €

2580 Putte

Praktijkruimte te huur in Putte/ Peulis. Deze ruimte maakt deel uit van een gebouw met verschillende praktijkruimtes, waarvan er 2 gebruikt worden door huisartsen. Wij bieden hier in totaal 3 praktijkruimtes aan, ieder voor de prijs van 1100 euro per maand (inclusief kosten, waaronder verbruik van water, gas, elektriciteit en het wekelijks poetsen) Deze ruimte heeft een oppervlakte van 15 m² en is voorzien van een wastafel en ingemaakte kasten. De ruimte kan gebruikt worden als praktijkruimte voor dermatologen, psychologen,... maar ook als kantoor voor boekhouders, advocaten,... of als ruimte voor een schoonheidsspecialiste. Zoals u ziet kan deze ruimte worden benut naar eigen wensen. Indien u vragen heeft of een bezoek wenst ter plaatse kan u ons telefonisch contacteren op het nummer ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Putte (RBH68013)
1 100 €

2580 Putte

Praktijkruimte te huur in Putte/ Peulis. Deze ruimte maakt deel uit van een gebouw met verschillende praktijkruimtes, waarvan er 2 gebruikt worden door huisartsen. Wij bieden hier in totaal 3 praktijkruimtes aan, ieder voor de prijs van 1100 euro per maand (inclusief kosten, waaronder verbruik van water, gas, elektriciteit en het wekelijks poetsen) Deze ruimte heeft een oppervlakte van 21 m² en is voorzien van een wastafel en ingemaakte kasten. De ruimte kan gebruikt worden als praktijkruimte voor dermatologen, psychologen,... maar ook als kantoor voor boekhouders, advocaten,... of als ruimte voor een schoonheidsspecialiste. Zoals u ziet kan deze ruimte worden benut naar eigen wensen. Indien u vragen heeft of een bezoek wenst ter plaatse kan u ons telefonisch contacteren op het nummer ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Leuven (RBI80399)
13 000 €

3000 Leuven

Uitzonderlijk kantorencomplex met 17 (!) afzonderlijke kantoren (oppervlakte: +/- 893 m²) op één van de belangrijkste invalswegen van Leuven. Wat de locatie betreft, scoort dit bureelgebouw bijzonder hoog. Op nog geen 500 meter bevindt zich de autosnelweg E314, maar ook de Leuvense ring is vlakbij voor een directe bereikbaarheid. Qua parkeergelegenheid zit u ook goed: liefst 17 gegroepeerde, ondergrondse parkeerplaatsen om cliënteel de mogelijkheid te bieden de wagen kortbij kantoor te parkeren. Daarenboven telt het complex ook nog 6 bovengrondse staanplaatsen vooraan het gebouw. Aan de binnenzijde van het kantoorcomplex zien we - naast de 17 kantoorunits - nog andere belangrijke ruimtes die bij dit pand behoren. Zo is er 1 keuken, 2 gescheiden toiletruimtes met 1 extra toilet voor mindervaliden en een gastentoilet. Daarnaast bevat het complex nog 2 zeer ruimte vergaderzalen alsook 1 kleinere vergaderruimte. Cliënteel kan ontvangen worden in de receptie en inkomhal. Op technisch vlak is het gebouw uitgerust met een grote stockageruimte (voornamelijk voor archief met ook de verwarmingsinstallatie) en een aircosysteem in alle kantoorruimtes. Relevante en bijkomende informatie: ·Beschikbaar vanaf 01/03/2024. ·Het kantoorcomplex is moduleerbaar met de mogelijkheid voor 2 aparte units en met 2 aparte toegangsmogelijkheden. ·Er zijn geen grote werken gepland in de nabije toekomst in de mede-eigendom. Andere financiële formules dan klassieke verhuur zijn bespreekbaar. Meer weten?

6 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Leuven (RBI11415)
540 €

3000 Leuven

Uitstekend gelegen bureelruimte (25m2) in het centrum van Leuven.Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat of aan het pleintje van de Vital Decosterstraat.Er is ook een mogelijkheid om buiten autostaanplaats te huren (75 euro/mnd).Het complex zelf bestaat uit 4 bureelruimtes.De beschikbare bureelruimte is- 25m2 aan 540,00 euro/mnd en 185 euro/mnd kosten.In de kosten zit het onderhoud van de gemeenschappelijke delen (poetsen, verbruik water en elek) en het individuele verbruik van elektriciteit, water, verwarming en uw aandeel in de onroerende voorheffing.Gemeenschappelijk zijn er de volgende ruimtes:- een grote vergaderruimte (25m2)- een keuken (20m2) met koelkast, microgolf, wastafel en ruime tafel.- serverlokaal (3,5 m2)- apart toilet voor mannen en vrouwen. (2x 4m2)Er is een alarmsysteem aanwezig en de burelen zijn toegankelijk voor mindervaliden.Ieder bureau heeft zijn eigen parlofoon.Wees er snel bij.Bel voor een vrijblijvend bezoek naar Immo-M. ### of mail naar ### . Meer weten?

1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Leuven (RBF47516)
2 300 €

3000 Leuven

Top gelegen commercieel gelijkvloers te huur, gelegen vlakbij de Tiensestraat en de Bondgenotenlaan. Dit betreft een modern gelijkvloers, gelegen in een karaktervol gebouw (voorheen ‘Monstertjes Kinderspeciaalzaak’), tegenover 'BAVET'. De gelijkvloerse oppervlakte bedraagt 60 m². De maandelijkse huurprijs bedraagt 2.300 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Gelegen nabij ‘Otomat’, ‘Restaurant Baracca’, ‘Bavet’, … Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Leuven? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Steenokkerzeel (RBI12228)
830 €

1820 Steenokkerzeel

Maximum 2000 karakters. Opgelet: enters / blanco regels tellen als meerdere karakters. Kantoorruimte van 60m² met parkeergelegenheid, nabij verschillende uitvalswegen (E40, E19, Haachtsesteenweg, Mechelsesteenweg). De kantoren bevinden zich op gelijkvloers +/-40m² en de 1e verdieping +/- 20m² alle twee te bereiken vanuit een centrale inkomhal. Totale bruto oppervlakte: +-60m² Op het gelijkvloers bevindt zich een kitchenette en toiletruimte die gedeeld worden met de kantoren op die verdieping, alsook een parkeergelegenheid voor verschillende auto's. Beschikbaar: Onmiddellijk. Forfait voor gemeenschappelijke kosten en privatief verbruik van water, elektriciteit en verwarming: €180/maand Meer weten?

317
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Everberg (RBI34558)
2 800 €

3078 Everberg

Prachtige kantoorruimtes te huur in villadomein te Everberg! Dit historisch pand, gelegen tussen Brussel en Leuven, diende vroeger eerst als weeshuis, later als huisvesting voor NATO generaals en wordt nu gebruikt als kantoren. Het pand is nu opgesplitst in 2 delen, waarvan de linkerhelft de kantoren omvat en de rechterhelft een woning. Het werd volledig gerenoveerd in 2021 (vensters, verwarming, sanitair, schilderwerken, ...). De kantoorruimtes beschikken over een totaaloppervlakte van 360m², verdeeld over 3 verdiepingen en 10 ruime bureaus. Er is mogelijkheid om extra ruimte in de kelder (100m²!) bij te huren. Samengevat biedt dit pand u: - 360 m² kantoorruimte met prachtig onthaal, - een luxueuze vergaderzaal, - 10 aparte bureauruimtes - een keuken, - meerdere bergingen - en optioneel een grote kelder voor al uw archief, - dit alles in een prachtig groen kader (afgesloten park) - met privé parking voor de deur (inbegrepen). Huurprijs: 2.800 € per maand, oftewel 93 €/m²/j. Alle nutsvoorzieningen zijn rechtstreeks door de huurder te nemen. Aarzel niet en neem snel contact op voor een afspraak via ### ! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Kortenberg (RBI64498)
750 €

3070 Kortenberg

Centraal gelegen handelsruimte/kantoorruimte, momenteel ijsjeszaak, Ongeveer 50 m2 netjes betegelde ruimte, kitchenette met lichtkoepel, apart toilet. Kwalitatieve afwerking met veel ingebouwde kasten. Nabij supermarkt en postkantoor met veel "passage" nabij station van Kortenberg en ander openbaar vervoer. Beschikbaar 1/1/2024 Meer weten?

50
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Kortenberg (RBE25331)
2 000 €

3070 Kortenberg

Vernieuwde kantoorruimte van 205m² gelegen in de Guldendelle industriezone langs de Leuvensesteenweg te Kortenberg. Het kantoorgebouw is op het gelijkvloers reeds bezet door een huurder en werd recent volledig vernieuwd. Op de eerste verdieping bevindt er zich nog een kantoorruimte van 205m² die momenteel nog voorzien is van de huidige indeling, deze kan in samenspraak met de eigenaar gewijzigd worden. Keuken wordt geplaatst door de eigenaar in samenspraak met de nieuwe huurder. 10 parkeerplaatsen inbegrepen in de huurprijs. Voor meer info of een bezoek contacteer Panorama via ### Meer weten?

205 205 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
1 100 €

2800 Mechelen

Volledig gerenoveerde instapklare kantoorruimte in het centrum van Mechelen voorzien van kitchenette en terras . Op een toplocatie ! Adegemstraat is weldra helemaal opnieuw aangelegd, de straat wordt groener en gezelliger door bomen, geveltuintjes en zitbanken. Deze gelijkvloerse kantoorruimte heeft een oppervlakte van ongeveer 83m² , heeft tevens een achteringang en biedt tal van mogelijkheden. De bureautafels, dossierkasten en tuinmeubilair staan ter beschikking. Elektriciteit, water en gas is individueel. Wil je het pand bezoeken, neem dan contact met Vanessa Oberink op ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
350 €

2800 Mechelen

Zoek je een praktijkruimte om je praktijk als logopedist, therapeut, psycholoog, kindercoach, begeleider uit te bouwen of zoek je gewoon een kantoor in de buurt van het station? Bij ons krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en zelfstandig je eigen praktijk uit te bouwen. We bieden je een huiselijke plek aan als werkomgeving. Een helder en warme ruimte, op het tweede verdiep. Je draagt verantwoordelijkheid voor het huis. Je werkt op zelfstandige basis in hoofdberoep of bijberoep. Je draagt zelf zorg voor je eigen promotie, doelgroep, bekendmaking van jouw aanbod. De eerste ruimte is 17 m² en wordt verhuurd aan € 340/maand. De tweede ruimte is 21 m² en beschikt over een apart toilet in de ruimte. De huurprijs hiervoor is € 390/maand. Beide ruimtes liggen naast elkaar en kunnen apart of samen gehuurd worden aan € 690/maand. Kosten van het normale gebruik (water, gas, elektriciteit, internet, afval) zijn inbegrepen in deze prijs. Nieuwe anti-allergene tapijttegels vind je hier als vloerbekleding. Er is een gemeenschappelijke ingang, keuken en toilet in het gebouw. Je krijgt een persoonlijke opbergruimte in de gemeenschappelijke kelder. Art deco-kantoorgebouw, rustig gelegen en toch vlakbij het stadscentrum van Mechelen. Goed bereikbaar door het nabij gelegen Mechelse centraal station. Met de auto parkeer je in de straat of bij meerdere parkeergarages in de buurt. (Er is ook een mogelijkheid het gebouw in zijn geheel te huren voor 1995 euro/maand: ### ) Bij interesse vertel je kort over jouw ideeën. We nodigen je graag uit voor een volledig vrijblijvend gesprek. We geven je graag een rondleiding in het gebouw. ( ### of 015/20.20.82) Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
1 995 €

2800 Mechelen

Prachtig, groot kantoorgebouw met zeer veel potentieel Op zoek naar een ruim en charmant kantoorgebouw vlakbij het centraal station van Mechelen en met een vlotte verbinding naar Antwerpen-Brussel-Leuven? Dan is deze prachtige heren'woning' iets voor u! Er is ook een mogelijkheid 1 van de kantoorruimtes apart te huren voor 350 euro/maand. ### ) U komt binnen in de inkomhal vanwaar u toegang heeft tot 3 ruime vertrekken waarvan 1 toegang heeft tot het terras met Zuid-Oost oriëntatie. Via de authentieke trap bereikt u de eerste verdieping, waar u beschikt over een apart toilet 2 kantoorruimtes, waarvan 1 met badkamer met douche, toilet en lavabo. Op de tweede verdieping beschikt u over een ingerichte keuken en 2 kantoorruimtes waarvan 1 met een toilet. Op de tweede verdieping beschikt u over een zeer grote polyvalente ruimte met zeer veel lichtinval. In de droge kelder heeft u ruimte voldoende om uw spullen handig te stockeren. Interesse? Bel of mail ons voor meer info of een bezoek! ( ### of 015/20.20.82) Meer weten?

171
contacteer
details
E-mail
Bellen
1 129 €

2800 Mechelen

Een op maat gemaakte kantoorruimte voor drie teamleden waar alles tot in de puntjes geregeld is. Samenwerken is het sleutelwoord bij Regus Kardinaal Mercierplein 2, een levendige kantoorruimte die niets gemeen heeft met saaie corporate vergaderruimtes in zielloze wolkenkrabbers. Dit gebouw met vier verdiepingen werd ontworpen door architect Crepain Binst. De buitenkant heeft nog altijd de mooie barokstijl, terwijl de binnenkant zorgvuldig gerenoveerd werd in functie van hedendaagse co-working. Er is veel natuurlijk en kunstmatig licht en glas in het hele gebouw, maar de grootste aantrekkingskracht schuilt ongetwijfeld in het atrium, met zijn prachtige centrale glazen koepel en grootse houten trap. Het gebouw heeft een briljante locatie, op amper vijf minuten stappen van het treinstation van Mechelen en twee minuten van het busstation Oude Brusselsestraat. Wie liever met de wagen komt, kan die veilig achterlaten op een van de 350 ondergrondse parkeerplaatsen van de openbare Bruul-parking, recht tegenover het gebouw. Als u de tijd heeft, wandel dan over de Dijle en bezoek het Horlogeriemuseum om de talrijke antieke klokken en horloges te bewonderen. Of bezoek het Museum Hof Van Busleyden om te ontdekken hoe de Bourgondische hofcultuur zijn stempel heeft gedrukt op het hedendaagse Mechelen. Creëer en personaliseer een ruimte met de perfecte omvang voor een team van 3 werknemers met 15 m2 privékantoorruimte in Spaces Mercier Square . Onze middelgrote kantoren zijn volledig uitgerust, 24/7 toegankelijk en bieden tijdens kantooruren onbeperkte coworking-toegang tot onze business club. En omdat we weten hoe snel zaken kunnen veranderen, zullen we je nooit vragen om een langlopend contract af te sluiten: onze contractvoorwaarden zijn flexibel en afgestemd op je specifieke behoeften. De privékantoren van Spaces omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Vriendelijke receptie- en supportteams • Veilige, hoogwaardige technologie en wifi • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, nutsvoorzieningen en beveiliging • Bureauruimte die per uur, dag of maand te huren is • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Eenvoudig boeken en accountbeheer via onze app • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaalbare werkruimtes die meegroeien met je bedrijf • Hoogwaardig ergonomisch meubilair • Extra toegang tot 50 m2 gedeelde werkruimte • Prijzen vanaf 1129€ Ter informatie: alle getoonde foto's zijn van Spaces-locaties, maar komen mogelijk niet overeen met deze specifieke locatie. Neem contact op Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Heverlee (RBI85301)
925 €

3001 Heverlee

Immo3000 heeft dit modern instapklaar handelspand te huur op de ring van Leuven aan de Naamsepoort. De ruimte is praktisch opgedeeld dankzij de glazen tussendeur. Door de LED verlichting (de kleur kan aangepast worden) krijgt de ruimte bovendien een verfrissende uitstraling. Er is een apart toilet met lavabo en een praktische berging met kitchenette. Deze recent gerenoveerde ruimte met designkasten en voldoende stopcontacten is onmiddellijk klaar om je verdere droom te verwezenlijken. Dit met een recent geïnstalleerde warmtepomp (2018), gecombineerd met condensatieketel op gas (2015) en hoog rendementsbeglazing (aluminium 2014). Via het algemene appartementsgebouw beschik je ook nog over toegang tot de afvalruimtes voor je karton en PMD. Als kers op de taart is er gratis parking voorzien rond het gebouw zodat je klanten niet eindeloos moeten zoeken naar een plekje. Nog net het uithangbord veranderen en de ruimte wat naar je hand zetten en je bent klaar om die eerste nieuwsgierige klanten te ontvangen. Neem dus snel contact op met Nancy van Immo3000 op ### Meer weten?

3879 20 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen