Bedrijfsvastgoed te huur - Geldenaken

17 zoekertjes (1 - 17)
Kantoor te huur Geldenaken (VBA48343)
650 €

1370 Geldenaken

Gelegen nabij het centrum van Jodoigne, boven de Brico-winkel, bevindt zich dit kantoor van 37 m². De werkruimte bevindt zich op een groot kantooroppervlak van 622m². De volledige oppervlakte bestaat uit 9 zelfstandige kantoren, waarvan er nog 4 beschikbaar zijn, waaronder deze die we hier voorstellen. De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit een grote open ruimte met terras, een keuken met eetkamer, een ontvangstruimte voor klanten, een douche en apart toilet. Het kantoor heeft toegang voor PBM's. Het gebouw is gelegen nabij uitvalswegen en beschikt over voldoende parkeerplaatsen. De lasten bedragen 5 €/m² per maand (vaste prijs) en zijn inclusief water, de verwarming, ventilatie (warm en koud) de gemeenschappelijke ruimtes en de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes. De onroerende voorheffing is voor rekening van de huurder. Het wordt hier geschat op 1 maand huur, d.w.z. 650 € Veilige toegang en mooie blootstelling aan de straat. Aarzel niet om ons te contacteren voor een bezichtiging! Meer weten?

37
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Geldenaken (VBA48342)
550 €

1370 Geldenaken

Gelegen nabij het centrum van Jodoigne, boven de Brico-winkel, bevindt zich dit kantoor van 29 m². De werkruimte bevindt zich op een groot kantooroppervlak van 622m². De volledige oppervlakte bestaat uit 9 zelfstandige kantoren, waarvan er nog 4 beschikbaar zijn, waaronder deze die we hier voorstellen. De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit een grote open ruimte met terras, een keuken met eetkamer, een ontvangstruimte voor klanten, een douche en apart toilet. Het kantoor heeft toegang voor PBM's. Het gebouw is gelegen nabij uitvalswegen en beschikt over voldoende parkeerplaatsen. De lasten bedragen 5 €/m² per maand (vaste prijs) en zijn inclusief water, de verwarming, ventilatie (warm en koud) de gemeenschappelijke ruimtes en de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes. De onroerende voorheffing is voor rekening van de huurder. Het wordt hier geschat op 1 maand huur, d.w.z. 550 € Veilige toegang en mooie blootstelling aan de straat. Aarzel niet om ons te contacteren voor een bezichtiging! Meer weten?

29
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Geldenaken (VBA48341)
500 €

1370 Geldenaken

Dit kantoor van 27 m² is gelegen nabij het centrum van Jodoigne, boven de Brico-winkel. De werkruimte bevindt zich op een groot kantooroppervlak van 622m². De volledige oppervlakte bestaat uit 8 zelfstandige kantoren, waarvan er nog 4 beschikbaar zijn, waaronder deze die we hier voorstellen. De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit een grote open ruimte met terras, een keuken met eetkamer, een ontvangstruimte voor klanten, een douche en apart toilet. Het kantoor heeft toegang voor PBM's. Het gebouw is gelegen nabij uitvalswegen en beschikt over voldoende parkeerplaatsen. De lasten bedragen 5 €/m² per maand (vaste prijs) en zijn inclusief water, de verwarming, ventilatie (warm en koud) de gemeenschappelijke ruimtes en de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes. De onroerende voorheffing is voor rekening van de huurder. Het wordt hier geschat op 1 maand huur, d.w.z. 500 € Veilige toegang en mooie blootstelling aan de straat. Aarzel niet om ons te contacteren voor een bezichtiging! Meer weten?

27
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Geldenaken (VBA36883)
475 €

1370 Geldenaken

Dans le centre de Jodoigne et à l’abri des regards, entrepôt de +/- 90 m² qui se compose d’une porte sectionnel isolée de 3,4mx4m, dalle de béton lissé au quartz. Caractéristiques techniques : électricité. Libre le 1ier janvier 2024 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Geldenaken (VBA10048)
550 €

1370 Geldenaken

Gelegen in een KMO-centrum met beveiligde toegang en videobewaking, biedt Caphouses dit magazijn van +/- 50m² met mezzanine te huur aan (+/- 75m² in totaal). Gebouw uitgerust met elektriciteit. Elektrische sectionale poort (H 3,22m en B 2,88m). Huurprijs van €650 exclusief BTW. Beschikbaar vanaf 1 oktober 2023. Bezichtiging op afspraak met het agentschap. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Jodoigne-Souveraine (VBA27547)
1 500 €

1370 Jodoigne-Souveraine

Ideaal gelegen op een klein industrieterrein op 35 minuten van Brussel, met gemakkelijke toegang tot de E40 en E411, biedt deze kantoorruimte 160m² bruikbare vloeroppervlakte verdeeld over 2 verdiepingen. Deze multifunctionele ruimte omvat - op de begane grond - een inkomhal, een mooie ontvangst-/kantoorruimte, 2 grote aparte kantoren (met de mogelijkheid van meerdere werkplekken), een berging, een toilet, een "natte ruimte", een toegangshal naar de eerste verdieping, en op de 1e verdieping - een hal met toilet, sanitaire ruimte, berging, keuken, 2 grote kantoren (met de mogelijkheid van meerdere werkplekken). Alarm, brandalarm ok, verwarming via recente warmtepomp. Individuele water- en elektriciteitsmeters. Dubbele beglazing. Deze kantoorruimte biedt momenteel 4 privé parkeerplaatsen (mogelijkheid tot 2 extra). Gemakkelijk parkeren in de buurt. Meer weten?

220 4 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Geldenaken (VBA25081)
450 €

1370 Geldenaken

Op zoek naar een centrale en functionele professionele ruimte voor uw vrij beroep? Zoek niet verder! Ons kantoor van 19 m², gelegen in het hart van Jodoigne, biedt een geschikte werkomgeving. Kantoor Details: Oppervlakte: 17 m² Maandelijkse Huur: €450 Locatie: Centrale ligging in Jodoigne, dicht bij alle voorzieningen Belangrijkste Kenmerken: Rustige en goed verlichte professionele ruimte Strategische ligging in het centrum van Jodoigne Perfect voor verschillende vrije beroepen Gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en lokale winkels Voor verdere informatie nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze collega Sébastien Valverde via telefoon op ### of per e-mail op het volgende adres: ### Meer weten?

17
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Geldenaken (VBA25080)
450 €

1370 Geldenaken

Op zoek naar een centrale en functionele professionele ruimte voor uw vrij beroep? Zoek niet verder! Ons kantoor van 19 m², gelegen in het hart van Jodoigne, biedt een geschikte werkomgeving. Kantoor Details: Oppervlakte: 19 m² Maandelijkse Huur: €450 Locatie: Centrale ligging in Jodoigne, dicht bij alle voorzieningen Belangrijkste Kenmerken: Rustige en goed verlichte professionele ruimte Strategische ligging in het centrum van Jodoigne Perfect voor verschillende vrije beroepen Gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en lokale winkels Voor verdere informatie nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze collega Sébastien Valverde via telefoon op ### of per e-mail op het volgende adres: ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
950 €

1370 Geldenaken

L'immobilière L.A. de HAMME-MILLE vous propose cet espace commercial de +/-85m² en parfait état d’entretien (actuellement Horeca avec terrasse et jardin) et idéalement situé en plein centre sur un axe principal de la ville. Nombreuses possibilités vu le grand parking à 20 mètres et des différents commerces générant un trafic consommateurs important. Possibilité de reprise de matériel et mobilier HORECA en parfait état - Provisions pour charges communes et privées : 250€ (eau, électricité et chauffage) - PI : 80€/mois - Enregistrement à charge du preneur - Bail commercial / Garantie bloquée de 3 mois de loyer - N'hésitez pas à nous contacter au ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Geldenaken (VBA20262)
1 250 €

1370 Geldenaken

Ideaal gelegen in het centrum van Jodoigne, op de drukste route tussen Perwez en Tienen, biedt uw GO Immobilier-kantoor in Waver u deze aangename kantoorruimte van ±80m² inclusief inkom, ontvangstruimte, keuken, badkamer en 2 kantoorruimtes (± 34m² + 20m²). Dicht bij alle voorzieningen (winkels, centrum van Jodoigne), beschikt u bovendien over 5 privé parkeerplaatsen (verplicht voor € 250/maand extra) en goed zicht. Vitrine van ± 12,5m. Informatie en bezoeken op ### of op ### Meer weten?

5 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Geldenaken (VAZ79420)
850 €

1370 Geldenaken

Gelegen in het centrum van de stad, aantrekkelijke winkelruimte met etalage op de begane grond van +/- 75m² (winkel, sanitair en keuken) met aantrekkelijke binnenplaats/tuin en kelder. Goede staat van onderhoud. Vrij te betrekken. Buitenkans! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Geldenaken (VAY92251)
700 €

1370 Geldenaken

NOUVELLE OPPORTUNITÉ : Plusieurs espaces de bureaux de 27m² et 37m² au-dessus du Brico de Jodoigne | Parlophone à l'entrée relié aux bureaux | Open-space | Kitchenette commune | Toilette H/F/PMR | Douche | Terrasse | Grand espace ouvert | Facilité pour le parking | Forfait All-in (eau, électricité, nettoyage des parties communes, internet) | Ascenseur | Accès PMR (toilette et ascenseur) | Disponible maintenant | Contactez-nous par mail ### ou au ### Meer weten?

27
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Geldenaken (VWD05009)
4 950 €

1370 Geldenaken

Mooi, recent en praktijkgericht gebouw gelegen in de wijk Jodoigne. Het is een combinatie van kwaliteitskantoren, een opslagruimte met mezzanine en een buitenopslagruimte. 1 platform en 1 deur. Leuke werkplek. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Geldenaken (VAZ32467)
550 €

1370 Geldenaken

A louer dans une résidence, un rez-de-chaussée, partie d'un cabinet médical, composé d'un espace bureau de +/- 25m² (possibilité de bureau supplémentaire) avec salle d'attente, toilettes, kitchenette et coin à manger 12m², terrasse et emplacement de parking commun, pour profession libérale. Charges 20e/mois (nettoyage + électricité). Libre immédiatement. Plage de 5h : le matin de 8h à 13h et l'après-midi de 14h à 19h. Horaire disponible : lundi, jeudi, vendredi au matin et mardi toute la journée. Meer weten?

1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Geldenaken (VAZ32462)
1 250 €

1370 Geldenaken

Idéalement située plein centre-ville, très belle et vaste surface commerciale de +/- 170m² de magasin équipé d’éclairage, volet de sécurité, avec porte automatique et de larges vitrines, 50m² d’espace de réserve en sous-sol et +/- 60m² à l’étage comprenant bureau, réserve, sanitaires et coin cuisine. Excellent état général et disponible immédiatement. Belle opportunité. Visites et renseignements sur rendez-vous Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Geldenaken (VAX85385)
3 900 €

1370 Geldenaken

Gelegen in de buurt van het centrum van Geldenaken, boven de nieuwe Brico-winkel, prachtig volledig gerenoveerd kantoorplatform. Het gehele oppervlak bestaat uit 8 onafhankelijke kantoren, een grote open ruimte met terras, een keuken met refter, een ontvangstruimte voor klanten, een douche en een apart toilet. De set ligt dicht bij de belangrijkste wegen en heeft voldoende parkeergelegenheid. Geen kosten! Alle energieën zijn individueel. Veilige toegang en mooie zichtbaarheid op straat, ideaal voor het weergeven van advertenties. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een bezoek te regelen! Meer weten?

622
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Geldenaken (VAW28919)
650 €

1370 Geldenaken

Située à quelques minutes du centre de Jodoigne et proche des grands axes, cette surface vous offre un lieu idéal pour un bureau, une profession libérale. Elle se compose d’un lumineux bureau de 37m², d’un débarras de 7m². A l’étage: une salle de 28m² et une toilette avec évier. Emplacement de parking privatif - 650€/mois - Travaux d'aménagements prévus en fonction du type de location. Meer weten?

3 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Geldenaken (1370) + Deelgemeenten.

390 €

1350 Jauche

Uit het zicht gelegen, nieuw geïsoleerd magazijn van +/- 63 m² (L: 12 m x B: 5 m 30). Het bestaat uit een elektrisch geïsoleerde sectionale deur van 3 m x 3 m, kwarts gladgestreken betonnen vloerplaat. Aansluiting op regenwater en elektriciteit. Maandelijkse elektriciteitskosten €25. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
750 €

1315 Incourt

L'immobilière L.A. de HAMME-MILLE vous propose ce beau rez-de-chaussée commercial entièrement rénové et hyper lumineux, situé sur un axe de grand passage, au cœur de l’espace de développement commercial du village (Delhaize, BPost, pharmacie, restaurant, coiffeur, fleuriste…). Le bien dispose de 18 panneaux photovoltaïques et un chauffage via pompe à chaleur. Belle opportunité et beau potentiel d’exploitation pour différents commerces. Pas de charges communes - Belle et grande vitrine - Volets mécaniques - Alimentation pour enseigne lumineuse - 18 panneaux photovoltaïques installés en 2023 - Possibilité d’alarme + vidéosurveillance - N'hésitez pas à nous contacter au ### Meer weten?

1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Hoegaarden (RBH62864)
650 €

3320 Hoegaarden

Mooie, frisse handelsruimte te huur in Hoegaarden centrum. Mooi gerenoveerd. Het pand bestaat uit 3 aaneensluitende ruimtes: Ruimte 1 is de winkel zelf, aan de straatkant, met een opp. van +/- 26 m2. Er is ook een apart toilet met lavabo aanwezig hier. Ruimte 1 loopt over in ruimte 2, een tussenruimte van +/- 10 m2. Ruimte 3 sluit aan op ruimte 2, dit is een mooie en lichte plaats met een opp. van +/- 15 m2 Er is ook een droge kelder met vaste trap van 9 m2. Verwarmd met stookolie. De huurprijs is 650 Euro/maand plus kosten (verwarming op mazout, elektriciteit, water). We rekenen hiervoor een forfait van 100 Euro/maand. Op het jaareinde volgt er dan een afrekening in min of plus. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen