Bedrijfsvastgoed te huur - Dessel

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Dessel (2480).

Handelspand te huur Retie (RBG11177)
1 100 €

2470 Retie

Multifunctioneel, commercieel gelegen instapklaar handelspand/kantoor. Zoek je met je zaak een pand om te kunnen groeien? Heb je nood aan een professionele ruimte met enorm veel lichtinval én bovendien de zichtbaarheid van bijna 16 m etalage? Laat jij binnenkort je feestverlichting branden als nieuwkomer in de Middenstand van Retie? Dit is je kans! Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden van deze ruimte die geschikt is als kantoor, winkel, praktijk, medisch kabinet, barbershop, interieurzaak, ...2 staanplaatsen achteraan zijn ingebegrepen in de prijsOnmiddellijk beschikbaar - EPC D - UC 2506215 Meer weten?

88 88 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Mol (RBI76285)
950 €

2400 Mol

Multifunctionele gelijkvloerse ruimte gelegen te Mol, Statiestraat 59-A, op toplocatie, in het centrum van Mol, op wandelafstand van het station! Geschikt voor allerlei activiteiten, gaande van kantoorruimte tot showroom. Denk maar aan een koffiehuisje, boetiek, kantoorruimte, ... Voorheen ingericht als kapsalon. Indeling: - open ruimte met etalage van maar liefst 8,5 m! - apart toilet - kitchenette - berging Extra/voorzieningen: - 3 airco's (koelen/warmen) - TV-aansluiting - elektriciteit conform - EPC = C-label - plafondhoogte: 2,53 m Voor meer informatie of een bezichtiging, gelieve ons te contacteren op ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Mol (RBI41201)
1 975 €

2400 Mol

Moderne commerciële ruimte te huur, gelegen te Mol. Dit pand heeft een winkeloppervlakte van ca. 110 m² + kitchenette + wc + stockruimte. De gevelbreedte bedraagt 11 m. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.975 euro + onroerende voorheffing. Heeft U interesse in dit bedrijfsvastgoed gelegen te Mol? Contacteer ### of ### voor verdere inlichtingen of een bezoek ter plaatse. ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Mol (RBG68841)
2 700 €

2400 Mol

Dit commercieel pand is gelegen in de drukke handelsstraat Statiestraat in het hartje van Mol. Het pand beschikt over een grote vitrine waardoor je geniet van veel visibiliteit. Het handelspand kan opgedeeld worden in een winkelruimte/ showroom (+/- 190 m²), bergruimte, kantoor, ruime keuken met toilet, en een magazijn. Achteraan de winkelruimte is er toegang naar de overige ruimtes voorzien zodat deze perfect dienst kunnen doen als stockage ruimte. De keuken kan ingericht worden als eet- en vergaderruimte voor het personeel. Het pand leent zich voor een commerciële bestemming zoals een kledingwinkel, voedingswinkel, kleinhandel en andere diverse doeleinden. Huur: € 2.700 / maand | beschikbaar: 01/12/2023 | EPC Label: C Watertoets: niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv) Meer weten?

1 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Mol (RBI37303)
1 100 €

2400 Mol

Centraal gelegen handelspand op toplocatie in Mol! Ligging: Gelegen in Mol-Centrum, met zeer veel passage. Indeling: Handelsruimte, bergruimte, ruime kelder. Beschrijving: Dit handelspand is gelegen in de Lakenmakersstraat te Mol met uitzicht op het rondplein. Veel parkeergelegenheid en zeer veel passage. Het pand heeft een oppervlakte van 50m², met een aansluitende berging van 15m², apart toilet en een kelder van 30m². Kortom, uitstekend gelegen handelspand in Mol! - EPC: F - Beschikbaarheid: Onmiddellijk Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Mol (RBI32512)
8 890 €

2400 Mol

Het kantoorgebouw is gelegen langsheen de Nijverheidsstraat 13 te 2400 Mol, het kantoorgebouw ligt aan de voorzijde van de site en heeft 2 afzonderlijke ingangen, rechts en links kan worden opgesplitst wanneer men een kleinere oppervlakte zoekt. De beneden oppervlakte bedraagt 1255,11 m2 inclusief sanitaire voorzieningen.Het gebouw is voorzien van alle aansluitingen en 24 parkeerplaatsen aan de voorzijde met laadpalen.De onroerende voorheffing is ten laste van de huurder en bedraagt: 3,77 €/m2/maand.De m2-prijs van de kantoren bedraagt: 7,08€ /m2/mnd.De Nijverheidsstraat ligt op het industriepark vlak tegen het centrum van Mol, ook een goede verbinding met de E313 en E34. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Mol (RBD40098)
1 050 €

2400 Mol

In dit complex zijn loodsen te huur vanaf 300m². De bestaande gebouwen werden waar nodig gerenoveerd. De magazijnen beschikken elk over 1 poort. Nieuwbouw magazijnen: 1.200m² en 1.800m². VERHUURD Vrije hoogte: +/- 3,45m De magazijnen zijn gesprinklerd. NUTSVOORZIENINGEN: De units zijn voorzien van (tussen)tellers waardoor verbruik privatief kan verrekend worden. Heb je interesse in dit bedrijfsvastgoed bestaande uit magazijnen te huur in Mol, contacteer ons dan via ### of via ### Meer weten?

300 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Mol (RBH97062)
1 250 €

2400 Mol

Handelsruimte geschikt voor diverse doeleinden in Mol-centrum met een totale oppervlakte van 210m². Het pand bestaat uit commerciële ruimtes +/- 200m², kitchenette en sanitair. Mogelijkheid om autostaanplaats bij te huren. Contacteer ons kantoor voor meer info of een bezoek ter plaatse via ### of mail ### ! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Mol (RBH87121)
1 990 €

2400 Mol

Dit handelspand is zeer gunstig gelegen in dé winkelstraat in het centrum van Mol, op wandelafstand van het station en het Rondplein. In de nabije omgeving is meer dan voldoende parkeergelegenheid voorzien. De handelsruimte is ingericht als kapperszaak welke meteen bruikbaar is, doch kan echter voor meerdere doeleinden (winkel, kantoor, praktijk, ...) gebruikt worden gezien de goede ligging en de aantrekkelijke etalage. De gehele ruimte is voorzien van een nette tegelvloer en wordt energiezuinig verwarmd en gekoeld met een lucht-lucht warmtepomp. Achteraan is er een kitchenette (met daglicht), berging en een apart (gasten)toilet. Alles is dus instapklaar. huurprijs: € 1.990 | beschikbaarheid: onmiddellijk Meer weten?

85 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Mol (RBH73525)
820 €

2400 Mol

TE HUUR Verschillende opslagplaatsen te huur , prijzen vanaf € 820 tot € 5400 exl. BTW. Indien gewenst kan de opslagplaats ook gekocht worden. voor meer informatie : ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
3 500 €

2400 Mol

Goed draaiende abdijwinkel met woonst op een zeer gunstige commerciële ligging. Ideale opportuniteit voor koppels die deze abdijwinkel willen uitbaten. De winkel heeft een uitgebreid assortiment kazen, kruidenproducten, abdijbrood en postelbier. Achterliggend heeft de winkel nog een woning met maar liefst 5 grote slaapkamers, 3 garages en een mooie tuin. Het gebouw is volledig onderkelderd. Er wordt dubbele beglazing voorzien bij de huurwissel, waardoor er geen overlast veroorzaakt wordt. Onmiddellijk beschikbaar. - geen overnamekost - hoge omzetcijfers - wonen en werken op dezelfde plaats Heeft u interesse en wenst u een bezichtiging? Contacteer ons via het nummer ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Mol (RBF21834)
3 300 €

2400 Mol

Dit handelspand met een oppervlakte van ca. 690 m² is gelegen in de Statiestraat in het hartje van Mol. Het pand beschikt over 2 grote vitrines waardoor je geniet van veel visibiliteit. Het handelspand kan opgedeeld worden in een winkel of kantoor met magazijn. Achteraan de commerciële ruimte is er toegang naar het magazijn, dat kan dienen als opbergruimte. Verder is er een keuken, technische ruimte en toilet. De keuken kan perfect ingericht worden als eetruimte voor het personeel. Het pand leent zich voor een commerciële bestemming zoals een kledingwinkel, voedingswinkel en andere diverse doeleinden. Huur: € 3.600 / maand | onmiddellijk beschikbaar *POP-UP ook mogelijk Watertoets: niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv) Meer weten?

690 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Mol (RBG67709)
3 000 €

2400 Mol

Dit commercieel handelspand met een totaal oppervlakte 320 m² is uiterst gunstig gelegen in het handelscentrum van Mol. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Het treinstation bevindt zich op wandelafstand. De handelsruimte is voorzien van een ruime vitrine, verschillende kabinetten, een toilet en opslagruimte met kitchenette. Het pand leent zich voor kledingwinkels, detailhandel, praktijkruimte, schoonheidsinstituut, kapperszaak, ... . Momenteel is het pand ingericht als parfumerie met schoonheidssalon. Huur: € 3.000 / maand | beschikbaar: 01/04/2023 | EPC Label: C Meer weten?

320 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Mol (RBG54177)
2 000 €

2400 Mol

Dit ruim handelspand met voldoende parkeergelegenheid is uiterst commercieel gelegen op de drukke verbindingsweg Mol - Dessel. Op het gelijkvloers is er een showroom van 197 m², kantoorruimte van 50 m² en een magazijn van +/- 55 m². Via een stijlvolle trap komen we terecht op de verdieping, hier bevindt zich nog een open showroom van 230 m². De kantoren zijn volledig voorzien van maatwerk. Verder is er nog een kitchenette en een apart toilet aanwezig. Tal van commerciële functies zijn mogelijk! Huurprijs: € 2.000 per maand | onmiddellijk beschikbaar Meer weten?

1707 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Mol (RBC27755)
950 €

2400 Mol

Deze handels/praktijkruimte is gelegen in Mol - Achterbos. Met een goede bereikbaarheid, goede zichtbaarheid en een vlotte verbinding naar de omliggende gehuchten en gemeenten is deze handels/praktijkruimte geschikt voor diverse (vrije) beroepen. Via de inkomhal komen we terecht in de ruime praktijkruimte, opgedeeld in 3 delen: consultatiekamer, laboratorium en "operatiekamer" met ontwaakruimte. Verder is er een wachtruimte, toilet en berging aanwezig. Dit pand leent zich perfect voor medische beroepen, kappers, schoonheidssalon,... Buiten is er parkeergelegenheid voor +/- 3 à 5 wagens. Onmiddellijk beschikbaar | EPC: E Watertoets: niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv) Meer weten?

200 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Mol (RBG40284)
200 €

2400 Mol

Bij Space2connect.be kan u terecht voor een werkplek of een volledig gemeubeld kantoor dat flexibel kan gehuurd worden vanaf 1 maand. Het kantoor kan naar wens ingericht worden met plaats voor 1 tot 8 personen. Ideaal voor een freelancer of een (opstartende) KMO. space2connect.be beschikt over een krachtig draadloos netwerk en print en scan mogelijkheden. De koffie, thee en water zijn in de huurprijs inbegrepen! Vergaderruimtes tot 40 personen beschikbaar. Kom even langs om de mogelijkheden te bespreken bij een tasje koffie. Locatie: space2connect, statieplein 3, 2400 Mol oppervlakte: 630m2 Maandelijkse huurprijs werkplek € 200 en kantoor € 500, Watertoets: niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv) Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Mol (RBF32851)
5 500 €

2400 Mol

Mooi groot handelspand te huur, gelegen te Mol, Lakenmakersstraat 29-31. Het pand heeft een oppervlakte van 915 m² en een grote gemeenschappelijke parking met de achterliggende winkel Bel&Bo. Achteraan het pand aan de kant van de grote parking is ook nog een poort om goederen te ontvangen en te verzenden. De maandelijkse huurprijs bedraagt 5.500 euro + onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur in Mol? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Mol (RAQ77004)
1 200 €

2400 Mol

In dit complex zijn loodsen te huur vanaf 300m². De bestaande gebouwen werden waar nodig gerenoveerd. De magazijnen beschikken elk over 1 poort. Nieuwbouw magazijnen: 1.200m² en 1.800m². VERHUURD Vrije hoogte: +/- 3,45m De magazijnen zijn gesprinklerd. NUTSVOORZIENINGEN: De units zijn voorzien van (tussen)tellers waardoor verbruik privatief kan verrekend worden. Heb je interesse in dit bedrijfsvastgoed bestaande uit magazijnen te huur in Mol, contacteer ons dan via ### of via ### Meer weten?

400 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Mol (RAO80113)
1 700 €

2400 Mol

Handelspand te huur, gelegen in het centrum van Mol. Dit pand heeft een gelijkvloerse oppervlakte van ca. 101 m².+verd. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1700 euro + onroerende voorheffing. Het pand is onmiddellijk beschikbaar. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen