Bedrijfsvastgoed te huur - Berendrecht

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Berendrecht (2040).

Handelsfonds te huur Antwerpen (RBG97140)
12 000 €

2040 Antwerpen

Dit moderne kantoorgebouw van ongeveer 550 m² biedt een uitstekende zakelijke locatie in de haven van Antwerpen, Kallo-Beveren. Het kantoor is voorzien van een tegelvloer, kitchenette, verwarming en koeling voor comfortabel werken. Bovendien is er de mogelijkheid om naast dit kantoor een magazijn van 1000m² te huren. De huurprijs is inclusief kosten, behalve verbruik. Met 14 parkeerplaatsen (extra parkeerruimte bespreekbaar) is er voldoende parkeergelegenheid. De strategische ligging nabij op- en afrit 13 van de R2 Antwerpen Haven en de A12 Antwerpen-Bergen-op-Zoom maakt deze locatie ideaal voor uw bedrijf. Hoofdkenmerken: Modern kantoorgebouw in de haven van Antwerpen (Kallo-Beveren). Strategisch gelegen nabij op- en afrit 13 van R2 Antwerpen Haven en de A12 Antwerpen-Bergen-op-Zoom. Kantoorruimte van +/- 550 m² met tegelvloer, kitchenette, verwarming en koeling. Optionele mogelijkheid om een magazijn van 1000m² te huren. Huurprijs inclusief kosten, behalve verbruik. 14 parkeerplaatsen beschikbaar (extra parkeerruimte bespreekbaar). Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Doel (RBD25528)
11 250 €

9130 Doel

Ruime kantoorruimte van maar liefst 900 m² te huur in de Waaslandhaven nabij Antwerpen. De huurder consumeren zelf de lokaal geproduceerde zonnestroom die geproduceerd wordt op de daken van de magazijnen. Dit verlaagt niet alleen de CO2-uitstoot maar ook hun energiekosten. De ruimte kan in twee gesplitst worden. Situering: 4 km van de R2, aan de E34 en de Liefkeshoektunnel Kantoor A 2e verdieping: 2 x 450 m² nog af te werken op maat mogelijkheid om er flex offices te maken Tegelvloer, open landscape, CV, airco, sanitair op regenwater, databekabeling, telefonie Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
1 950 €

2950 Kapellen

Moderne kantoren tehuur, 2 x 107m² kantoor in de KMO Zone Vloeiende te Kapellen. De gebouwen bevinden zich op minder dan 1 km van de Kapelsesteenweg (N11) - 2 x 107m² kantoor Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
1 850 €

2950 Kapellen

Modern magazijn van 288m² met 71m² kantoor,( en 2 x 107m² kantoor) te huur in de KMO Zone Vloeiende te Kapellen. De gebouwen bevinden zich op minder dan 1 km van de Kapelsesteenweg (N11) - 288m² magazijn + 71m² kantoor - 7m vrije hoogte - 1 grote sectionaal poort - op minder dan 1 km van N11 FINANCIEEL - Magazijn 288m²+71m² kantoor = 1850€ p/m excl btw - Kantoren 2x107m² = 1950€ p/m excl btw - Alles samen te huur = 3.600€- p/m excl btw Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Antwerpen (RBI52107)
1 000 €

2030 Antwerpen

Kantoren Maritime House Noorderlaan Makkelijk bereikbaar. Dicht bij de haven. Beschikbaar: 30m² = €400/maand 50m² = €660/maand 80m² = 1.000/maand Apart of samen te huren. Voor een bezoek neem contact op via ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Antwerpen (RBI52105)
660 €

2030 Antwerpen

Kantoren Maritime House Noorderlaan Makkelijk bereikbaar. Dicht bij de haven. Beschikbaar: 30m² = €400/maand 50m² = €660/maand 80m² = 1.000/maand Apart of samen te huren. Voor een bezoek neem contact op via ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Antwerpen (VWC93485)
8 229 €

2030 Antwerpen

Kantoortuin voor 15 personen beschikbaar onder flexibele voorwaarden, zodat u uw ruimte kunt uitbreiden of zelfs kunt verhuizen naar de plek waar u moet zijn. Vestig uw onderneming in het Port Atlantic House, dat deel uitmaakt van een dynamisch commercieel gebied bij de op een na grootste zeehaven in Europa, de haven van Antwerpen. U pendelt zonder stress naar uw volledig uitgeruste kantoor en kunt genieten van parkeerplaatsen op het terrein en de nabijheid van de A12, E19 en een buslijn. Laat uw productiviteit de vrije loop in een goed verlichte, moderne werkplek met stijlvol meubilair en uitzicht op het water. Wanneer het tijd is voor een pauze, kunt u profiteren van de fitnessruimte op locatie of kunt u na een korte autorit lokale winkels en restaurants ontdekken. Maak een thuishaven voor uw bedrijf met 100 vierkante meter of kantoortuin in Regus Port Atlantic House , ideaal voor 15 werknemers. Onze grote kantoren zijn volledig uitgerust en alles is voor u geregeld (van het meubilair tot snelle wifi) zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. Vind flexibele kantoorruimte die u kunt huren voor een dag of kies voor een langere periode en pas de ruimte volledig aan de unieke behoeften van uw bedrijf aan. Kantoortuinen van Regus bevatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Zeer professionele receptie- en ondersteuningsteams • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Beschikbare bureauruimte voor een uur, dag of maand • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaal makkelijk op of kies een andere locatie • Hoogwaardig, ergonomisch meubilair • Met extra toegang tot 120 vierkante meter aan gedeelde werkruimte • Met prijzen vanaf 8229€ Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Antwerpen (VWC93484)
3 159 €

2030 Antwerpen

Vind een flexibele optie voor uw bedrijf met een kantoortuin die teams van elke grootte ondersteunt. Vestig uw onderneming in het Port Atlantic House, dat deel uitmaakt van een dynamisch commercieel gebied bij de op een na grootste zeehaven in Europa, de haven van Antwerpen. U pendelt zonder stress naar uw volledig uitgeruste kantoor en kunt genieten van parkeerplaatsen op het terrein en de nabijheid van de A12, E19 en een buslijn. Laat uw productiviteit de vrije loop in een goed verlichte, moderne werkplek met stijlvol meubilair en uitzicht op het water. Wanneer het tijd is voor een pauze, kunt u profiteren van de fitnessruimte op locatie of kunt u na een korte autorit lokale winkels en restaurants ontdekken. Maak een thuishaven voor uw bedrijf met 45 vierkante meter of kantoortuin in Regus Port Atlantic House , ideaal voor 10 werknemers . Onze grote kantoren zijn volledig uitgerust en alles is voor u geregeld (van het meubilair tot snelle wifi) zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. Vind flexibele kantoorruimte die u kunt huren voor een dag of kies voor een langere periode en pas de ruimte volledig aan de unieke behoeften van uw bedrijf aan. Kantoortuinen van Regus bevatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Zeer professionele receptie- en ondersteuningsteams • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Beschikbare bureauruimte voor een uur, dag of maand • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaal makkelijk op of kies een andere locatie • Hoogwaardig, ergonomisch meubilair • Met extra toegang tot 110 vierkante meter aan gedeelde werkruimte • Met prijzen vanaf 3159€ Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Antwerpen (VWC93483)
1 449 €

2030 Antwerpen

Krijg toegang tot een inspirerende kantoorruimte voor vijf, ontworpen om teams te helpen hun werk zo goed mogelijk te doen. Vestig uw onderneming in het Port Atlantic House, dat deel uitmaakt van een dynamisch commercieel gebied bij de op een na grootste zeehaven in Europa, de haven van Antwerpen. U pendelt zonder stress naar uw volledig uitgeruste kantoor en kunt genieten van parkeerplaatsen op het terrein en de nabijheid van de A12, E19 en een buslijn. Laat uw productiviteit de vrije loop in een goed verlichte, moderne werkplek met stijlvol meubilair en uitzicht op het water. Wanneer het tijd is voor een pauze, kunt u profiteren van de fitnessruimte op locatie of kunt u na een korte autorit lokale winkels en restaurants ontdekken. Maak een thuishaven voor uw bedrijf met 30 vierkante meter aan privékantoorruimte in Regus Port Atlantic House , ideaal voor 5 werknemers . Onze grote kantoren zijn volledig uitgerust en alles is voor u geregeld (van het meubilair tot snelle wifi) zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. U kunt flexibele kantoorruimte huren voor slechts één dag of voor een langere periode en uw ruimte aanpassen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. De privékantoren van Regus omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Zeer professionele receptie- en ondersteuningsteams • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Beschikbare bureauruimte voor een uur, dag of maand • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaal makkelijk op of kies een andere locatie • Met extra toegang tot 75 vierkante meter aan gedeelde werkruimte • Met prijzen vanaf 1499€ Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Antwerpen (VWC93482)
1 059 €

2030 Antwerpen

Boek een volledig kant-en-klaar kantoor voor vier, en wij zorgen ervoor dat alles altijd soepel verloopt. Vestig uw onderneming in het Port Atlantic House, dat deel uitmaakt van een dynamisch commercieel gebied bij de op een na grootste zeehaven in Europa, de haven van Antwerpen. U pendelt zonder stress naar uw volledig uitgeruste kantoor en kunt genieten van parkeerplaatsen op het terrein en de nabijheid van de A12, E19 en een buslijn. Laat uw productiviteit de vrije loop in een goed verlichte, moderne werkplek met stijlvol meubilair en uitzicht op het water. Wanneer het tijd is voor een pauze, kunt u profiteren van de fitnessruimte op locatie of kunt u na een korte autorit lokale winkels en restaurants ontdekken. Maak een thuishaven voor uw bedrijf met 20 vierkante meter aan privékantoorruimte in Regus Port Atlantic House , ideaal voor 4 werknemers . Onze gemiddelde kantoren zijn volledig uitgerust en alles is voor u geregeld (van het meubilair tot snelle wifi) zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. U kunt flexibele kantoorruimte huren voor slechts één dag of voor een langere periode en uw ruimte aanpassen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. De privékantoren van Regus omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Zeer professionele receptie- en ondersteuningsteams • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Beschikbare bureauruimte voor een uur, dag of maand • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaal makkelijk op of kies een andere locatie • Met extra toegang tot 60 vierkante meter aan gedeelde werkruimte • Met prijzen vanaf 1059€ Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Antwerpen (VWC93481)
869 €

2030 Antwerpen

Productieve werkplek voor drie waarbij voor alles is gezorgd. Vestig uw onderneming in het Port Atlantic House, dat deel uitmaakt van een dynamisch commercieel gebied bij de op een na grootste zeehaven in Europa, de haven van Antwerpen. U pendelt zonder stress naar uw volledig uitgeruste kantoor en kunt genieten van parkeerplaatsen op het terrein en de nabijheid van de A12, E19 en een buslijn. Laat uw productiviteit de vrije loop in een goed verlichte, moderne werkplek met stijlvol meubilair en uitzicht op het water. Wanneer het tijd is voor een pauze, kunt u profiteren van de fitnessruimte op locatie of kunt u na een korte autorit lokale winkels en restaurants ontdekken. Maak een thuishaven voor uw bedrijf met 15 vierkante meter aan privékantoorruimte in Regus Port Atlantic House , ideaal voor 3 werknemers . Onze gemiddelde kantoren zijn volledig uitgerust en alles is voor u geregeld (van het meubilair tot snelle wifi) zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. U kunt flexibele kantoorruimte huren voor slechts één dag of voor een langere periode en uw ruimte aanpassen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. De privékantoren van Regus omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Zeer professionele receptie- en ondersteuningsteams • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Beschikbare bureauruimte voor een uur, dag of maand • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaal makkelijk op of kies een andere locatie • Met extra toegang tot 60 vierkante meter aan gedeelde werkruimte • Met prijzen vanaf 869€ Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Antwerpen (VWC93480)
459 €

2030 Antwerpen

Ga meteen aan de slag met een kant-en-klare kantoorruimte voor twee. Vestig uw onderneming in het Port Atlantic House, dat deel uitmaakt van een dynamisch commercieel gebied bij de op een na grootste zeehaven in Europa, de haven van Antwerpen. U pendelt zonder stress naar uw volledig uitgeruste kantoor en kunt genieten van parkeerplaatsen op het terrein en de nabijheid van de A12, E19 en een buslijn. Laat uw productiviteit de vrije loop in een goed verlichte, moderne werkplek met stijlvol meubilair en uitzicht op het water. Wanneer het tijd is voor een pauze, kunt u profiteren van de fitnessruimte op locatie of kunt u na een korte autorit lokale winkels en restaurants ontdekken. Maak een thuishaven voor uw bedrijf met 10 vierkante meter aan privékantoorruimte in Regus Port Atlantic House , ideaal voor 2 werknemers . Onze kleine kantoren zijn volledig uitgerust en alles is voor u geregeld (van het meubilair tot snelle wifi) zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. U kunt flexibele kantoorruimte huren voor slechts één dag of voor een langere periode en uw ruimte aanpassen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. De privékantoren van Regus omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Zeer professionele receptie- en ondersteuningsteams • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Beschikbare bureauruimte voor een uur, dag of maand • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaal makkelijk op of kies een andere locatie • Met extra toegang tot 50 vierkante meter aan gedeelde werkruimte • Met prijzen vanaf 459€ Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Antwerpen (VWC93478)
229 €

2030 Antwerpen

Werk waar en hoe u maar wilt met een coworking-membership van Regus . Met prijzen vanaf 199€ bieden wij de flexibiliteit en vrijheid om aan elke werkstijl tegemoet te komen. Loop gewoon een willekeurige locatie in ons uitgebreide wereldwijde netwerk binnen en ga aan de slag, zo vaak als u nodig hebt. Vestig uw onderneming in het Port Atlantic House, dat deel uitmaakt van een dynamisch commercieel gebied bij de op een na grootste zeehaven in Europa, de haven van Antwerpen. U pendelt zonder stress naar uw volledig uitgeruste kantoor en kunt genieten van parkeerplaatsen op het terrein en de nabijheid van de A12, E19 en een buslijn. Laat uw productiviteit de vrije loop in een goed verlichte, moderne werkplek met stijlvol meubilair en uitzicht op het water. Wanneer het tijd is voor een pauze, kunt u profiteren van de fitnessruimte op locatie of kunt u na een korte autorit lokale winkels en restaurants ontdekken. Een coworking-membership van Regus omvat: • Werkplek zonder reservering in een coworkingruimte voor u en één gast • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Professionele receptie- en ondersteuningsteams • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Antwerpen (RBI32912)
2 060 €

2030 Antwerpen

In het kantoorgebouw Maritime House bevindt zich op de 1ste verdieping een kantoorruimte van +/-160m² die momenteel is ingedeeld in 3 units die met elkaar zijn verbonden (units kunnen ook opgesplitst worden). Het gebouw bevindt zich op de Noorderlaan, vlakbij de invalswegen, tram en P+R. Mogelijkheid om parking aan te huren aan 80€/plaats. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Antwerpen (VWC93479)
349 €

2030 Antwerpen

Focus op de groei van uw bedrijf met een professioneel kantoor alleen voor u. Vestig uw onderneming in het Port Atlantic House, dat deel uitmaakt van een dynamisch commercieel gebied bij de op een na grootste zeehaven in Europa, de haven van Antwerpen. U pendelt zonder stress naar uw volledig uitgeruste kantoor en kunt genieten van parkeerplaatsen op het terrein en de nabijheid van de A12, E19 en een buslijn. Laat uw productiviteit de vrije loop in een goed verlichte, moderne werkplek met stijlvol meubilair en uitzicht op het water. Wanneer het tijd is voor een pauze, kunt u profiteren van de fitnessruimte op locatie of kunt u na een korte autorit lokale winkels en restaurants ontdekken. Maak een thuishaven voor uw bedrijf met 8 vierkante meter aan privékantoorruimte in Regus Port Atlantic House , ideaal voor 1 werknemers . Onze kleine kantoren zijn volledig uitgerust en alles is voor u geregeld (van het meubilair tot snelle wifi) zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. U kunt flexibele kantoorruimte huren voor slechts één dag of voor een langere periode en uw ruimte aanpassen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. De privékantoren van Regus omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Zeer professionele receptie- en ondersteuningsteams • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Beschikbare bureauruimte voor een uur, dag of maand • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaal makkelijk op of kies een andere locatie • Met extra toegang tot 50 vierkante meter aan gedeelde werkruimte • Met prijzen vanaf 349€ Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Antwerpen (VWC93475)
99 €

2030 Antwerpen

Werk waar en hoe u maar wilt met een Regus-membership . Met diverse opties, variërend van kantoor-, coworking- tot lounge-memberships, en prijzen vanaf 99€ bieden wij de flexibiliteit en vrijheid om aan elke werkstijl tegemoet te komen. Loop gewoon een willekeurige locatie in ons wereldwijde netwerk binnen en ga aan de slag, zo vaak als u nodig hebt. Vestig uw onderneming in het Port Atlantic House, dat deel uitmaakt van een dynamisch commercieel gebied bij de op een na grootste zeehaven in Europa, de haven van Antwerpen. U pendelt zonder stress naar uw volledig uitgeruste kantoor en kunt genieten van parkeerplaatsen op het terrein en de nabijheid van de A12, E19 en een buslijn. Laat uw productiviteit de vrije loop in een goed verlichte, moderne werkplek met stijlvol meubilair en uitzicht op het water. Wanneer het tijd is voor een pauze, kunt u profiteren van de fitnessruimte op locatie of kunt u na een korte autorit lokale winkels en restaurants ontdekken. Een membership van Regus omvat: • Werkplek zonder reservering in een privékantoor, coworkingruimte of business lounge voor u en één gast • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Professionele receptie- en ondersteuningsteams • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Antwerpen (VWC93476)
179 €

2030 Antwerpen

Werk waar en hoe u maar wilt met een kantoor-membership van Regus . Met prijzen vanaf 179€ bieden wij de flexibiliteit en vrijheid om aan elke werkstijl tegemoet te komen. Loop gewoon een willekeurige locatie in ons uitgebreide wereldwijde netwerk binnen en ga aan de slag, zo vaak als u nodig hebt. Vestig uw onderneming in het Port Atlantic House, dat deel uitmaakt van een dynamisch commercieel gebied bij de op een na grootste zeehaven in Europa, de haven van Antwerpen. U pendelt zonder stress naar uw volledig uitgeruste kantoor en kunt genieten van parkeerplaatsen op het terrein en de nabijheid van de A12, E19 en een buslijn. Laat uw productiviteit de vrije loop in een goed verlichte, moderne werkplek met stijlvol meubilair en uitzicht op het water. Wanneer het tijd is voor een pauze, kunt u profiteren van de fitnessruimte op locatie of kunt u na een korte autorit lokale winkels en restaurants ontdekken. Een kantoor-membership van Regus omvat: • Privékantoor zonder reservering voor u en één gast • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Professionele receptie- en ondersteuningsteams • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Antwerpen (RAG26876)
901 €

2030 Antwerpen

Verschillende kantoorunits te huur vanaf 103m² tot 517m². Dit kantoorgebouw is gelegen op de Noorderlaan te Antwerpen, de op- en afrit autostrade en ring rond Antwerpen is vlakbij. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Kapellen (RBI35802)
1 500 €

2950 Kapellen

Volledig uitgerust kantoor in het centrum van kapellen (voormalige Argenta). Indeling: Helemaal vooraan, een balie met wachtruimte. Daarachter zijn er 4 burelen die afgescheiden zijn van elkaar d.m.v. kasten en glazen scheidingswanden. In de tweede helft van het kantoor is er een grote archiefkastenwand met daarnaast een bergruimte voorzien van servers, printers en opbergrekken. Helemaal achteraan, de ruime keuken is voorzien van een gootsteen, elektrisch vuur, dampkap, koelkast, vaatwasser en ruimte voor een eettafel. Verder is er nog een toilet en een tweede bergruimte, te bereiken via de keuken. Het pand is volledig uitgerust naar de vereiste veiligheidsnormen alsook van veel maatwerk zoals scheidingswanden, bureaus, kasten,… Ideaal om meteen van start te gaan met uw ondernemingsactiviteit, zonder grote renovaties te moeten aanvatten! Bekijk zeker de virtuele tour op LISTINGS.be om een beter beeld te krijgen van de indeling! Bijzonderheden: Airco in de verschillende ruimtes; Veel natuurlijk lichtinval dankzij lichtkoepels; Condensatieketel; Opening in de voorgevel waar vroeger een bankautomaat zat wordt toegemaakt volgens de regels van de kunst; € 100,- algemene kosten per maand; Instapklaar als kantoorruimte. Ligging: Zeer goed gelegen in het centrum van Kapellen met gegarandeerde visibiliteit. Vlak om de hoek, de shopping Promenade en het marktplein met cafés, restaurants en winkeltjes. Meer weten?

140
contacteer
details
E-mail
Bellen