Bedrijfsvastgoed te huur - Beek

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Beek (3960).

Handelspand te huur Bree (RBI65143)
Prijs op aanvraag

3960 Bree

Gelegen aan een drukke weg met in de onmiddellijke omgeving verschillende grote ketens (Carrefour, Hubo, Jumbo, McDonalds,... ) verhuren we dit mooie handelspand met een commerciële topligging. Met een gelijkvloers van 893m² (burelen met kitchenette en sanitair, open handelsruimte en een garage/opslagruimte) en een bovenverdieping van 326m² is dit pand voor talloze toepassingen te gebruiken. Door de grote vrije hoogte is de bovenverdieping zowel bruikbaar als bijkomende kantoorruimte, magazijn, werkplaats/atelier of als verkoopruimte. De bovenverdieping is eveneens voorzien van een kitchenette en sanitair. Opslagruimte of bijkomende parkeergelegenheid is beschikbaar in de ruime kelder (586m²). Deze is toegankelijk via een sectionele poort en kan via een lift zowel het gelijkvloers als de bovenverdieping bereiken. Verwarming op aardgas. Ruim voldoende parkeergelegenheid op het eigen perceel aanwezig. EPC-NR: energielabel X (20231103-0016922042-NR-1) Voor meer info of een bezichtiging kan u ons contacteren op ### of ### . Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Bree (RWC32171)
990 €

3960 Bree

Hal 260 m2, verwarmd op gas.Gelegen op mooie vernieuwde industrieterrein "Vosterd", Kluitshofweg 7D, voor KMO en particulier. Mailen naar; ### Gsm ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Bree (RBI24711)
1 500 €

3960 Bree

Op het industrieterrein Kanaal Zuid gelegen bedrijfshal van 15,63m x 19,60m (306,35m²). Voorzien van een grote lichtkoepel, hoge automatische sectionale toegangspoort van 4m breed x 5m hoog , een toegangsdeur langs de achterzijde, een apart toilet met vaste wastafel, 2 parkeerplaatsen aan de voorzijde. Beschikbaar vanaf 01/07/2023 kosten plaatsbeschrijving 250 euro incl. btw. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Bree (RBF73666)
1 300 €

3960 Bree

Multifunctioneel bedrijfsgebouw gelegen in het centrum van Bree. Het gebouw bestaat uit ingerichte kantoren met een magazijn. KENMERKEN HAL: - oppervlakte: ca. 500 m² - 1 sectionaalpoort KENMERKEN KANTOREN: - oppervlakte: ca. 200 m² - indeling: inkom, vergaderzaal, keuken, sanitair en refter TROEVEN: - uitstekende ligging - zware stroomvoorziening (160A - 380V) Meer weten?

1400
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Bree (RBF37932)
1 250 €

3960 Bree

In het centrum van Bree bevindt zich deze voormalige dokterspraktijk. Het instapklare geheel werd in 2004 volledig gerenoveerd met kwalitatieve materialen. De praktijkruimte met een bruikbare vloeroppervlakte van 116m² is uitermate geschikt voor een vrij beroep. Er zijn twee aparte praktijkruimtes voorzien, een wachtruimte en zelfs een kleine studio. Elke praktijkruimte, de wachtruimte en de studio beschikt over apart sanitair. In de tuin is er een grote carport voorzien en een klein buitenterras. De achterzijde is afgesloten met een elektrische poort. Vanaf 1/2/2024 is de mooi afgewerkte bovenliggende woning (152m²) met 3 slaapkamers eveneens beschikbaar in de verhuur. Als u op zoek bent naar een mooie praktijk- of kantoorruimte contacteer ons dan voor een bezichtiging. Een aankoopoptie is bespreekbaar. Meer info: ### of ### Vg - Wg - Gmo - Gvkr -Gvv Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Bree (RBE58212)
1 100 €

3960 Bree

Modern commercieel gelijkvloers (voorheen Interimkantoor), gelegen vlakbij Hans Anders en Standaard Boekhandel. Dit pand heeft een gelijkvloerse opp. van 130 m². De maandelijkse gevraagde huurprijs bedraagt 1.100 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur in Bree? Contacteer ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Bocholt (RBI55673)
775 €

3950 Bocholt

Deze grote handelsruimte van 210m² is op zoek naar een huurder die nog wat extra ruimte nodig heeft voor het opslaan van zijn/haar materialen. De handelsruimte is op dit moment nog één grote, open ruimte maar kan gemakkelijk ingedeeld worden in verschillende ruimtes zodat het nog naar ieders wens ingericht kan worden. Er is een sectionale poort voorzien met een breedte van 4,96 meter en een hoogte van 4,40 meter waardoor het aanleveren van producten zeer vlot kan verlopen. Daarnaast voorziet de verhuurder ook nog een sanitaire ruimte met toilet. Voor de handelsruimte is er een grote parking voorzien die vrij te gebruiken is, maar deze dient wel gedeeld te worden met de andere 2 handelsruimtes. Extra troeven die de handelsruimte te bieden heeft: - alarmsysteem met camera is voorzien. - kostprijs van water is inbegrepen in de huurprijs. - krachtstroom aanwezig. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Bocholt (RBH24840)
1 500 €

3950 Bocholt

Multifunctioneel bedrijfsgebouw gelegen op het industrieterrein van Bocholt. Het gebouw bestaat uit ingerichte kantoren (200m²). Verder is er een ruime parking aan de voorzijde van ca. 900 m² . Ideaal voor vrije beroepers waar u over voldoende praktijkruimte beschikt. KENMERKEN KANTOREN: - oppervlakte: ca. 200 m² - indeling: inkom, landschapkantoor, refter met kitchenette, sanitair - maatmeubilair (inbouwkasten) aanwezig TROEVEN: - uitstekende ligging - ruime parking - zware stroomvoorziening (160A - 380V) Meer weten?

3814
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Bocholt (RBG83120)
850 €

3950 Bocholt

Ben jij op zoek naar een handelspand op een top locatie in het centrum van Bocholt? Lees dan zeker even verder! Het handelspand doet momenteel dienst als frituur, maar het kan ook dienst doen voor een tal van andere handelsactiviteiten. Het heeft een oppervlakte van 84 m² en bevat achteraan het pand een keukenruimte. Heb jij interesse en wens jij de mogelijkheden te bekijken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Bocholt (RBG43760)
Prijs op aanvraag

3950 Bocholt

In Bocholt dichtbij de Nederlandse grens ligt een polyvalent bedrijfsgebouw met een vlotte verbinding naar de gewestweg N76. Het bedrijfsgebouw is in 2022 gerenoveerd en opgedeeld in opslag- en kmo-units in verschillende formaten waardoor er voor iedereen een gepaste unit is. Een unit beschikt zelfs over een rolbrug. Magazijn: Staalstructuur Vrije hoogte: 6,5meter Dak: EPDM Gevel: vlakbeton en profielplaten Binnenwanden: vlakbeton en ytongpanelen, ytongstenen en sandwichpanelen LED-lampen Polybetonvloer Elektriciteit, standaard,met apartemeter Watertoevoermet apartemeter 1 sectionaalpoort per unit Gemeenschappelijk Sanitaire voorzieningen Brievenbus Reclametotem Buiten Buitenopslag is mogelijk Verharding: beton en stelcon beton Afzonderlijke ingang met poort Extra Zonnepanelen worden mee gehuurd/gekocht Camerabewaking gemeenschappelijke delen 2 dubbele laadpalen van Blitz Power Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Gruitrode (RBI46980)
1 500 €

3670 Gruitrode

Instapklaar handelspand met ruime woning in het centrum van Oudsbergen (Meeuwen) met parkeelgelegenheid voor de deur. Dit ruime handelspand met woning is volledig ingericht en meteen instapklaar . Dankzij de grote raampartijen aan de straatkant is dit de ideale locatie voor iedere handelaar. De indeling is als volgt: * handelszaak: Op de gelijkvloerse verdieping van dit pand vinden we het volledig ingerichte handelspand terug. Voorzien van inbouwkasten, airco, een mooie grote toog en lichtarmaturen. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een mooie etalage. * woning: GELIJKVLOERS: Naast de handelszaak is ook een deel van de woning gelegen op de gelijkvloerse verdieping. Hier vinden we onder meer een ingerichte keuken, leefruimte, berging met toilet en een bureau terug. Vanuit de keuken is het ook mogelijk om de tuin te bereiken. VERDIEPING: Op de eerste verdieping van dit pand bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een grote ingerichte badkamer met bad, douche, dubbele lavabo en toilet. Via de trap is de zolder bereikbaar. Deze is niet afgewerkt * Garage: De garage en bergruimte is bereikbaar via de zijkant van het pand . Ook kan via de garage kan de woning betreden worden. Ramen werden volledig vernieuwd. Voor meer info tel ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Oudsbergen (RBH84667)
700 €

3670 Oudsbergen

Deze mooi afgewerkte kantoorruimte beschikt momenteel over 4 aparte burelen en een wachtruimte. Daarnaast is het pand ook voorzien van sanitair en een goed uitgeruste keuken, waardoor u in alle comfort kunt werken. De indeling biedt privacy en een efficiënte werkomgeving. De structuur van heet gebouw laat eveneens toe om de kantoorruimtes open te trekken naar grotere ruimtes. Bovendien kunt u genieten van een fijne tuin, een plek om te ontspannen en tot rust te komen tijdens de werkdag. De buitenruimte biedt ook mogelijkheden voor informele vergaderingen of sociale activiteiten. Het pand beschikt over een garage/opslagplaats. De kantoorruimte is gelegen op een rustige locatie, maar met een goede bereikbaarheid vlakbij het centrum van Meeuwen. In deze kantoren kan u uw cliënten in alle rust ontvangen. Indien u meer info wenst of dit pand wil bezichtigen: ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Oudsbergen (RBH80036)
1 100 €

3670 Oudsbergen

Deze kantoorruimte is gelegen op het industrieterrein Kleine Heide in Meeuwen (Oudsbergen). Deze unit heeft een oppervlakte van 180m² en is multifunctioneel te gebruiken. Voorzien van gescheiden sanitair. Ruim voldoende parkeergelegenheid (10 plaatsen). Het grootste kantoor is ook geschikt als atelier/werkplaats voor sommige activiteiten. Indeling: ontvangstruimte, vergaderruimte, sanitair, voorbereiding kitchenette, kantoor/werkplaats en aparte kantoorruimtes. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Het normale verbruik van water en elektriciteit is inbegrepen in de huurprijs. EPC energielabel A Iab - Vg - Gmo - Gvkr - Gvv Voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse: ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
995 €

3640 Kinrooi

Algemeen: - centraal gelegen in Kinrooi - genoeg parkeergelegenheden rond het pand - nog naar eigen smaak in te richten Indeling: - inkom die gebruikt kan worden als wachtruimte - 4 afgesloten kantoren - kitchenette - technische ruimte - 3 bergings/archiefruimte - sanitaire ruimte Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Kinrooi (RAP51562)
Prijs op aanvraag

3640 Kinrooi

Ben jij op zoek naar een werkplek voor jezelf of een kantoorruimte samen met enkele collega’s, in een groene, rustige omgeving met uitzicht over de Maas? Neem dan zeker een kijkje op onze website naar de nieuwe kantoor- en atelierruimtes in de Agropolis incubator gelegen aan de Maasplas in Kinrooi. De incubator is specifiek ingericht voor starters en dienstverlenende bedrijven, om zo de groei van uw onderneming te stimuleren. Reeds te huur vanaf € 530,-/maand (excl. btw). Neem gerust contact op met ons kantoor voor meer info betreffende de huurprijzen. Hier kan je niet alleen genieten van een rustige werkplek, je krijgt bovenop ook toegang tot de Agro-Community. Dit betekent: begeleiding en ondersteunding op alle vlakken voor een optimale bedrijfsvoering, ook worden er regelmatig netwerkevents georganiseerd, zo proberen ze de verschillende ondernemers binnen de incubator samen te brengen. De Incubator beschikt over 12 verschillende kantoorruimtes met een variërende oppervlakte tussen 21 m² en 60 m². !! Social distancing is gegarandeerd in deze ruimtes. De kantoorruimtes worden steeds volledig afgewerkt, gemeubileerd afgeleverd en het gebruik van en toegang tot privatieve ruimtes in het incubatorgebouw is 7/7 en 24/24! Buiten deze kantoorruimtes zijn er ook nog enkele atelierruimtes ter beschikking met een opp. van ± 227 m². Deze kunnen volledig naar eigen gebruik ingericht worden en beschikken over een sectionale poort (hoogte ± 4m) met loopdeur en vrije hoogte tussen ± 6m en 9m. Ook worden de gem. gedeelten van het incubatorgebouw ter beschikking gesteld, bestaande uit: buitengebied, gem. ontvangstruimte met onthaal-/infobalie en netwerkruimte, lift, sanitair en een volwaardige keuken uitgerust met vaatwasmachine, koelkast, microgolfoven, kookvuur en oven. Zowel de aanwezige vergader- als eventruimte staan ter beschikking. Service staat centraal in de incubator, hiervoor zorgen zij voor extra dienstverleningen zoals: Eerstelijns advies in diverse topics (bedrijfsvoering, rekrutering, dienstverlening, … ) Ondersteuning bij zoektocht naar financiering Stimulatie van interbedrijfssamenwerking; Opname in alle Agropolis-communicatiekanalen; Vergader-en eventruimte beschikbaar in Incubator; Je maakt deel uit van onze Agro-community (inspiratiesessies en events op maat van de community); Onthaal en permanentie gedurende de openingsuren; Organisatie van de postbedeling (inkomende en uitgaande post); Aanleveren van kantoormateriaal; Gebruik van gem. kopieerapparaat (inclusief onderhoud). Geregelde schoonmaak en onderhoud van de gem. ruimtes alsook de privatief kantoorruimtes. Groenonderhoud Verder is er telkens een basispakket energievoorziening (standaard verbruik) en ICT-infrastructuur voorzien. Voor normaal internet verkeer (via het glasvezelnetwerk) en telefoniegebruik wordt een vaste maandelijkse kostprijs van € 10,- per werkplek aangerekend. Voor de beschikbaarheid en inplanting van deze ruimtes, kan je het plannetje in bijlage raadplegen! Bij interesse, neem zeker even contact met ons kantoor. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Kleine-Brogel (RWC32373)
875 €

3990 Kleine-Brogel

Ideaal gelegen kantoorruimte/handelspand met grote, aan de weg gelegen parking. Perfect voor Kantoor, kapsalon, .....enz Volledig gerenoveerd. Langs een drukke verkeersweg, verbinding Peer/Bree/Hechtel naar Achel/Hamont/Pelt/Nederland. Info via mail of telefoon. Meer weten?

4 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Neeroeteren (RBI76027)
1 750 €

3680 Neeroeteren

Rustig en centraal gelegen, per direct beschikbaar, voorzien van de volgende eigenschappen: ` goede bereikbaarheid ` ruime parkeerfaciliteiten in de directe omgeving en mogelijk in het gebouw ` ideaal als geklimatiseerde parking voor oldtimers, stapelplaats, horeca met terrassen (café, brasserie, feestzaal, vergaderruimte), expositie, enz. ` publiciteitsmogelijkheden ter plaatse ` het volledige dak wordt op korte termijn vernieuwd ` alarm inclusief camerabewaking te voorzien in onderling overleg ` de prijs is op onderhandelingsbasis in functie van de behoefte INDELING ° niveau 0 - 550 m²/850 m² diverse geschakelde en open ruimtes voorzien van een optimale natuurlijke lichtinval, sanitaire voorzieningen, inpandige garage, bergplaatsen Indien u meer wilt weten over dit multifunctioneel aanbod of een afspraak ter plaatse wenst, kan u terecht op onze website ### of neem gerust telefonisch contact op via het nummer ### Meer weten?

1951 850 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Neeroeteren (RBI57570)
995 €

3680 Neeroeteren

INDELING HANDELSPAND: - Ruime toonzaal/winkelruimte (176 m² - afmetingen 18,90 x 9,46/8,98 m)) voorzien van vloer in steentapijt en tegelplafond met ingebouwde verlichting. - Bureelruimte 1 (4,73 x 5,21 m) voorzien van tegelvloer en ingericht met maatkasten, 2 burelen en verlichting. - Bureelruimte 2 (9,72 x 3,31 m) voorzien van tegelvloer. - Toilet met wastafel. - Server-ruimte. BIJKOMENDE INFORMATIE - Zeer verzorgde voortuin met 2 parkeerruimtes. - Verwarming: CV op aardgas. - EPC-waarde: Energielabel C. - Zeer goed bereikbaar en centraal gelegen langs de verbindingsweg van Neeroeteren naar Maaseik. - Het pand is beschikbaar in overleg. !! SPECIALE ACTIE OM STARTENDE ONDERNEMERS EEN DUW IN DE RUG TE GEVEN !! -> EERSTE 3 MAANDEN GRATIS HUUR! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
890 €

3990 Peer

Ruime handelsgelijkvloers te huur in hartje Peer. Ligging: Zeer gunstige locatie die geniet van veel passage in het centrum van Peer met alle faciliteiten op wandelafstand. Volledig gratis parkeren kan op het parkeerterrein tegenover de handelsruimte. Beschrijving: Dit handelspand van 114 m2 biedt veel mogelijkheden. De voorzijde is voorzien van mooie ramen die opvallen in het straatbeeld. Er zijn grote open ruimtes die naar eigen wensen kunnen worden ingericht. Ook situeert er zich een paskamer, apart toilet en berging naast de open ruimtes. Verder is er een keuken aanwezig en een eetruimte waar gezellig gepauzeerd kan worden. Kortom: Wie op zoek is naar een centraal gelegen commercieel gelijkvloers voor zijn/haar handelszaak, is hier aan het juiste adres! Bijzonderheden: Onmiddellijk beschikbaar. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen