Bedrijfsvastgoed te huur - Aartselaar

3 zoekertjes (1 - 3)
5 491 €

2630 Aartselaar

Magazijn met kantoren van ca. 1.318m² in Kontich voorzien van 1 sectionaal poort. Centraal gelegen tussen de A12 en E19. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Aartselaar (RBF71976)
Prijs op aanvraag

2630 Aartselaar

Prachtig kantoorgebouw in charmante omgeving aan strategische A12. Vrijstaand gebouw met ruime parking en aangelegd tuintje in het midden. Veel lichtinval en functioneel afgewerkt. Bovenaan zijn 2 ruime open kantoorlandschappen. Perfect bruikbaar als vergaderruimte maar ook als seminarieruimte. Zowel op de beneden- als op de bovenverdieping zijn er dames/heren toiletten. Op de gelijkvloers is er een ingebouwd archiveringssysteem. Op de zolderverdieping is er nog een kleine stockageruimte. Het gebouw is afgesloten rondom door een haag en 3 poorten. Op de parking is plaats voor ± 24 wagens. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Aartselaar (RAO53564)
1 188 €

2630 Aartselaar

Vlotte bereikbaarheid langs de A12, ideaal voor een KMO-er die strategisch wil liggen tussen Antwerpen en Brussel. KMO-site volledig omheind met buitenverlichting. Kantoorblok vooraan bestaande uit twee verdiepingen van elk 150 m². Er is momenteel enkel nog kantoor van 150 m² beschikbaar op de eerste verdieping. Sanitair en kitchenette per verdieping (privatief). Databekabeling verwerkt in de vloer. Kantoren worden opgefrist in samenspraak met de eigenaar. Voldoende parkeergelegenheid op de site. Extra kosten op aanvraag: Gemeenschappelijke kosten (onderhoud tuin, poort, ...) Deelname in de onroerende voorheffing Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Aartselaar (2630).

11 230 €

2627 Schelle

Magazijn 1.620m² met mezaninne van 188m² en kantoor op het gelijkvloers van 188m² op een terrein van 6.369m² Over bijna heel de oppervlakte zit een tussenverdieping van +/- 1000m² Kantoor vooraan gelijkvloers: 188m² Kantoor verdieping kan verwezenlijkt worden (eveneens een 188m²) Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
3 950 €

2610 Wilrijk

Ben je op zoek naar een ruim winkelpand in het centrum van Wilrijk? Dan is dit een interessante opportuniteit. De omgeving bestaat uit een goede mix aan grote retailers, alsook de kwaliteit- en detailhandel (Blue Rose, Dressed, l'Apostrophe, ..). Wilrijk-centrum is met het openbaar vervoer vlot te bereiken. Goede verbindingen met de naastliggende gemeenten en steden (A12-E19). Ruime en gratis openbare parking om de hoek! Het pand bestaat uit een ruim handelsgelijkvloers (233m²), dat eveneens met hoogwaardige materialen is afgewerkt. Door de brede vitrine geniet het pand van een uitstekende visibiliteit. Achteraan bevindt er zich een stockruimte, een bureau, een keuken en een apart toilet. Onmiddellijk beschikbaar! Meer weten?

233
contacteer
details
E-mail
Bellen
1 798 €

2850 Boom

Magazijn met kantoor te huur! De ligging van dit magazijn is ideaal, centraal in het bedrijvencentrum HOEK 76 te Boom, gelegen tegenover het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre en op enkele kilometers van de oprit van de A12 en de E19. Door haar perfect wegennet is de site toegankelijk voor alle soorten vervoer en naar veiligheid is er een permanente controle / aanwezigheid. Het magazijn dat te huur wordt aangeboden heeft een vloeroppervlakte van 210 m² met op de eerste verdieping 45m² aan kantoorruimte. Via een inkomdeur of via de sectionale poort kan het magazijn betreden worden. De foto’s geven een duidelijk beeld van de indeling. Het bedrijvencentrum koppelt steeds een dienstenpakket aan de verhuring. Zo worden volgende diensten bv. aangeboden: - Interne postbedeling; - Interne technische dienst welke bijstand verleend bij defecten of problemen; - Algemeen onderhoud van de gemeenschappelijke delen; - Ontvangst van leveringen bij afwezigheid; - Collectief afvalbeheer; - …… Bent u op zoek naar een magazijn met kantoorruimte? Vraag dan zeker uw bezoek via ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
750 €

2660 Hoboken

PROFESSIONELE MAGAZIJN-UNIT van 165 m², hoge sectionaalpoort, water, elektriciteit, 100% veilig en droog. Ruime afgesloten parking. nokhoogte 6 meter zeer centraal gelegen nabij Antwerpen - centrum en alle autostrades geïsoleerd dak vrij vanaf 15 januari 2024 Meer weten?

780 163 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
11 910 €

2660 Hoboken

We zoeken een uitbater die de gerenoveerde cafetaria (375 m²) van het sportgebouw Sorghvliedt in Hoboken nieuw leven inblaast. De cafetaria en bijhorende feestzaal worden onder de vorm van een concessie aangeboden voor een termijn van 9 jaar| jaarlijkse basisvergoeding: € 11.910| Projectvoorstel indienen is noodzakelijk | contact en meer info: ### - ### - ### Meer weten?

376
contacteer
details
E-mail
Bellen
24 945 €

2660 Hoboken

We zoeken een gemotiveerde en enthousiaste concessiehouder voor de Oranjerie (150 m²) en het noordelijk Koetshuis (180 m²) in park Sorghvliedt in Hoboken. De concessionaris zal het Koesthuis verder afwerken, inrichten en samen met de Oranjerie gaan uitbaten. De concessie wordt toegestaan voor een periode van 9 jaar. De jaarlijkse concessievergoeding bedraagt minimaal 24.945 euro. AG Vespa voorziet een éénmalige investeringstoelage van maximaal 250.000 euro (alles inclusief) voor de afwerking van het Koetshuis. Dit bedrag kan énkel worden uitgekeerd voor werken die worden uitgevoerd aan het koetshuis zelf. Geïnteresseerden kunnen een bod uitbrengen met projectvoorstel onder gesloten omslag tot 18 december 2023 om 10 uur. Contact: ### - ### Meer weten?

330
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Hemiksem (RBI51255)
1 100 €

2620 Hemiksem

Ruime Polyvalente Ruimte te Huur in Hemiksem - Ideaal voor Kantoor of Praktijk Beschrijving: Bent u op zoek naar een veelzijdige ruimte in Hemiksem? Zoek niet verder! Wij bieden een prachtige polyvalente ruimte aan die perfect is voor een kantoor, praktijk of andere zakelijke doeleinden. Hier zijn enkele hoogtepunten van wat onze ruimte te bieden heeft: • Oppervlakte: Een zaal van 105m²opsplitsbaar in 2 delen met een mobiele wand, ideaal voor verschillende indelingen. • Ingebouwde Bergingen: Praktische bergingen met op maat gemaakte kasten voor al uw opslagbehoeften. • Inkomhal: Een royale inkomhal van 12m² verwelkomt u en uw klanten/gasten. • Sanitaire Voorzieningen: Aparte toiletten en een aangepaste wc voor mensen met een beperking met extra comfort en toegankelijkheid. • Keuken: Een volledig uitgeruste keuken voor uw gemak. Het recente gebouw is opgetrokken in kwalitatieve materialen en voldoet aan alle huidige normen en vereisten. Ligging: Deze ruimte is gunstig gelegen in Hemiksem en biedt gemakkelijke toegang tot voorzieningen zoals openbaar vervoer en winkels. Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen via ### en ontdek hoe deze ruimte aan uw zakelijke behoeften kan voldoen. We kijken ernaar uit om van u te horen! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Wilrijk (RBI78841)
450 €

2610 Wilrijk

Wilrijk (t' Valaar) - Gunstig gelegen gelijkvloers Kamer / Praktijkruimte Wilrijk 2610 ( t'Valaar) -Zéér goed gelegen Praktijkruimte - veel passage - dicht bij scholen en openbaar vervoer. 3 mooi ingerichte praktijkruimtes met een gemeenschappelijke wachtruimte / bezoekers toilet - ingerichte keuken / apart toilet / de ruimtes zijn aangepast aan mindervalide / voorzien van centraal verwarming / airco / verlichting en verluchting. Mogelijkheid tot het huren van de gehele paramedische praktijk of per unit. Ideaal voor (para) medisch beroep - schoonheidssalon - Kinesist - podoloog - psycholoog - diëtiste - huisarts - enz... Voor meer informatie contacteer ons op ### - ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Wilrijk (RBI58399)
650 €

2610 Wilrijk

Wilrijk (t' Valaar) - Gunstig gelegen gelijkvloers Wilrijk 2610 ( t'Valaar) -Zéér goed gelegen Praktijkruimte - veel passage - dicht bij scholen en openbaar vervoer. 3 mooi ingerichte praktijkruimtes met een gemeenschappelijke wachtruimte / bezoekers toilet - ingerichte keuken / apart toilet / de ruimtes zijn aangepast aan mindervalide / voorzien van centraal verwarming / airco / verlichting en verluchting. Mogelijkheid tot het huren van de gehele paramedische praktijk of per unit. Ideaal voor (para) medisch beroep - Kinesist - podoloog - psycholoog - diëtiste - huisarts - enz... Voor meer informatie contacteer ons op ### - ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Wilrijk (RBH98546)
350 €

2610 Wilrijk

Winkel van +/-33m² op de eerste verdieping in het Shopping Center De Kern in Wilrijk! Er zijn verschillende zaken gevestigd: kledingwinkels, juweliers, brasserie, barber shop/kapper, schoonheidsinstituut, … In de omgeving zijn ook de grote ketens aanwezig, zoals Hema, Ici Paris XL, Casa, Parfumerie Di e.a. Er is ook voldoende parking in de omgeving. De huurprijs start aan 350€/maand voor het eerste jaar om dan geleidelijk te stijgen naar 650€/maand. Maandelijkse kosten bedragen 150€/maand, elektriciteit met aparte meter. Het is ook mogelijk om deze unit aan te kopen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Wilrijk (RBH46254)
2 712 €

2610 Wilrijk

Deze kantoorruimte is zeer centraal gelegen aan de A12 in Wilrijk, op 5min van de Antwerpse Ring & E19 richting Brussel. Parkeergelegenheid in het gebouw optioneel beschikbaar. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Wilrijk (RBH46253)
2 358 €

2610 Wilrijk

4 units van 214 - 360 m² beschikbaar in een recent kantoorgebouw, zeer centraal gelegen aan de A12 in Wilrijk, op 5min van de Antwerpse Ring & E19 richting Brussel. Parkeergelegenheid in het gebouw optioneel beschikbaar. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Wilrijk (RBH46252)
2 712 €

2610 Wilrijk

Deze kantoorruimte is zeer centraal gelegen aan de A12 in Wilrijk, op 5min van de Antwerpse Ring & E19 richting Brussel. Parkeergelegenheid in het gebouw optioneel beschikbaar. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Wilrijk (RBG45496)
3 150 €

2610 Wilrijk

Op een steenworp van de A12 en nabij de Bist vinden we deze mooie opslagruimte van ca 300 m² gecombineerd met burelen van ca 75 m² en drie staanplaatsen. Het geheel is in instapklare toestand en is snel beschikbaar. Meer weten?

877 3 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Wilrijk (RBG45493)
3 150 €

2610 Wilrijk

Op een steenworp van de A12 en nabij de Bist vinden we deze mooie opslagruimte van ca 300 m² gecombineerd met burelen van ca 75 m² en drie staanplaatsen. Het geheel is in instapklare toestand en is snel beschikbaar. Meer weten?

877 3 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Wilrijk (RAO53539)
5 550 €

2610 Wilrijk

Vlotte bereikbaarheid vanaf de E19 en A12 richting Brussel of Antwerpen. Toegang via een centrale inkomhal met duidelijk zichtbaarheid van logo. Mogelijkheid om landschapskantoren te creëren. Vergaderzalen aanwezig. Volledig voorzien van databekabeling. Ideale werkplek in een groene omgeving. Voldoende parkeermogelijkheden in de nabije omgeving en mogelijkheid om parkings te huren op de site. Kantoren worden opgefrist in onderling overleg. Magazijnruimte met 3 rolpoorten, sanitair hoogte: 6 meter onder de dok Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen