Gelijkvloers te koop - Tienen

5 zoekertjes (1 - 5)
  Kumtich (RBH03018)

3300 Kumtich

297 500 € - 347 500 €

LAATSTE KANS VOOR AANKOOP AAN 6% BTW! Bezoek het kijkappartement op nieuwbouwzondag 22 oktober tussen 14u en 17u. Residentie Achter Grijpen; landelijk en energiezuinig wonen in Kumtich! Landelijk gelegen, in een doodlopende straat, tussen Leuven (15km) en Tienen (5km) komt ‘Achter Grijpen’, een uniek architecturaal project met 14 nieuwbouwwoningen en 3 appartementen. In de Spoorwegstraat wordt enerzijds huisnummer 19 omgevormd tot een mooi geheel van 3 appartementen met autostaanplaats. Naastliggend komen, volledig nieuw opgetrokken bovenop een ondergrondse parkeerzone, 14 stapelwoningen met privatieve tuinen of ruime terrassen. Achteraan de privatieve tuinen is er ook nog een gemeenschappelijk stukje tuin, uitsluitend door bewoners te gebruiken. De woongelegenheden worden afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen en hebben een zeer praktische indeling . Enkele belangrijke troeven: - E-peil - Warmtepomp - Vloerverwarming - Veel lichtinval - Privacy - Op slechts 3,6km van station Tienen H et lage E-peil geeft u bovendien recht op een korting van 50% op de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar. Bij elke woning dient u een autostaanplaats bij aan te kopen; ofwel aanpalend aan de woning, ofwel in de ondergronds gemeenschappelijke garage. Deze zijn gekoppeld aan de woningen. Ook voor fietsen zijn er ruim voldoende parkeermogelijkheden binnen het project. De oplevering van de stapelwoningen en appartementen is voorzien in de zomer van 2023! Meer info of graag een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden samen door te nemen? Contacteer ons via ### of ### Meer weten?

2 - 3 Slaapkamer(s) 1 - 2 Badkamer(s) 10 unit(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Gelijkvloers te koop Tienen (RBI76771)
295 000 €

3300 Tienen

In het stadscentrum van Tienen treffen we dit instapklaar gelijkvloers appartement, voorzien van alle moderne technieken: Vloerverwarming, zonnepanelen met privé terugdraaiende teller en een warmtepomp. Via de inkomhal met gastentoilet en vestiairekast komen we in de gezellig ingerichte leefruimte. Op het overdekt terras is het aangenaam vertoeven. De open keuken is goed uitgerust. De masterslaapkamer heeft een ensuite badkamer met inloopdouche en een 2de toilet. In de berging bevinden zich de nutsvoorzieningen en de aansluiting voor de was- en droogkast. Aan de tuin bevindt zich de berging en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Er is een ondergrondse autostaanplaats inbegrepen. Het appartement is nog 1 jaar vrij van onroerende voorheffing. Dit is een buitenkans voor wie een instapklaar appartement zoekt, gericht op de toekomst. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 74 9 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
Gelijkvloers te koop Bost (RBI63709)

Bezoek het kijkappartement tijdens NIEUWBOUWZONDAG 22/10 tussen 14u en 17u! Adres: Spoorwegstraat 25, 3300 Kumtich LAATSTE KANS AAN 6% BTW Prachtig ruime woongelegenheid met 3 slaapkamers, zuidgericht terras en tuin. Deze stapelwoning op 2 niveaus is zowel geschikt voor jong als oud gezien de slaap- en sanitaire voorzieningen op beide niveau's! De woning maakt deel uit van de residentie Achter Grijpen; een uniek toekomstgericht project met 14 moderne stapelwoningen en 3 appartementen afgewerkt met hoogwaardige, kwaliteitsvolle en duurzame materialen. De unieke en zeer functionele indeling, alsook de vele lichtinval maken dat deze woning alle troeven in handen heeft. Met haar 124m² bewoonbare oppervlakte, 3 slaapkamers, 2 badkamers en zeer ruime leefruimte met keuken aansluitend op tuin en terras is deze woongelegenheid ideaal voor wie de ruimtelijkheid van een woning zoekt maar dan functioneel compact. Bij elke woning dient u een autostaanplaats bij aan te kopen; ofwel aanpalend aan de woning, ofwel in de ondergronds gemeenschappelijke garage. Bijkomend zijn er ook voldoende fietsenstallingen voorzien. Op energetisch vlak zit u met een E-peil lager dan E20 zeker gerust. Dit lage E-peil geeft u tevens recht op 100% korting op uw onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar van ingebruikname. Met andere woorden: de eerste 5 jaar moet u GEEN onroerende voorheffing betalen! Bepaalde appartementen zullen nog volledig worden afgewerkt volgens keuze van de bouwheer. Bij andere appartementen geeft men u als koper de mogelijkheid om uw afwerking zelf te kiezen binnen vooraf bepaalde budgetten. Meer info of graag een vrijblijvend bezoek aan de modelwoning? Bel ### of mail naar ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 124 22 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
Gelijkvloers te koop Tienen (RWC28049)

Residentie Overlaer, wonen met zicht op de Grote Gete… 56% VERKOCHT! AANKOOP MOGELIJK AAN 6% BTW (ONDER VOORWAARDEN)! Welkom thuis aan de oever van de Grote Gete! Hier geniet je met frontaal zicht op het water van jouw nieuwe woonplek in Tienen. Overlaer is een prachtig kleinschalig nieuwbouwproject van 9 ruime en lichtrijke appartementen met bovengrondse autoboxen, staanplaatsen, bergingen en een gemeenschappelijke fietsenberging. Het project is rustig gelegen op een centrale locatie net buiten het centrum van Tienen met alle voorzieningen in de buurt, vlotte bereikbaarheid en nabij belangrijke invalswegen. De ligging aan de Grote Gete is een extra troef. Hier geniet je van de rust en de natuur. Residentie Overlaer voorziet in totaal 2 gelijkvloerse appartementen met 2 slaapkamers, 4 appartementen op de eerste verdieping met 2 slaapkamers en 3 mooie penthouses met 2 en 3 slaapkamers. Allen beschikken over mooie terrassen inclusief grote raampartijen die een warme lichtinval en een mooi uitzicht garanderen op het water. De grootte van de appartementen varieert van 99m² tot 188m². Het project wordt opgetrokken met kwaliteitsvolle en duurzame materialen en voorziet in hernieuwbare energie. Zo worden alle appartementen standaard uitgerust met een lucht-water warmtepomp, vloerverwarming en een ventilatiesysteem D. De appartementen zullen een E-peil van maximaal 30 hebben zodat je zeker kan zijn van een laag energieverbruik. De afwerking van het appartement kan je als koper nog volledig kiezen naar eigen smaak en budget Zo heb je de mogelijkheid om je eigen thuis te creëren. Met een moderne buitenzijde, het gebruik van duurzame materialen, mooie terrassen en een doordachte indeling, biedt Overlaer jou een ideale woonplek! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 101
contacteer
details
E-mail
Bellen
Gelijkvloers te koop Kumtich (RBG10901)
342 500 €

3300 Kumtich

MOGELIJKE AANKOOP AAN 6% BTW! Residentie Achter Grijpen; landelijk en energiezuinig wonen in Kumtich! Landelijk gelegen, in een doodlopende straat, tussen Leuven (15km) en Tienen (5km) komt ‘Achter Grijpen’, een uniek architecturaal project met 14 nieuwbouwwoningen en 3 appartementen. In de Spoorwegstraat wordt enerzijds huisnummer 19 omgevormd tot een mooi geheel van 3 appartementen met autostaanplaats. Naastliggend komen, volledig nieuw opgetrokken bovenop een ondergrondse parkeerzone, 14 stapelwoningen met privatieve tuinen of ruime terrassen. De woongelegenheden worden afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen en hebben een zeer praktische indeling en veel lichtinval. Bij elke woning dient u een autostaanplaats bij aan te kopen; ofwel aanpalend aan de woning, ofwel in de ondergronds gemeenschappelijke garage. Deze zijn gekoppeld aan de woningen. Bijkomend zijn er ook voldoende fietsenstallingen voorzien. Achteraan de tuinzone is ook nog een gemeenschappelijk stukje tuin, voor gebruik van bewoners. De oplevering van de stapelwoningen en appartementen is voorzien voor de zomer van 2023! Meer info of graag een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden samen door te nemen? Contacteer ons via ### of ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Tienen (3300) + Deelgemeenten.

180 000 €

1357 Opheylissem

Sous- offre - L'immobilière L.A. de HANNUT vous propose ce lumineux appartement rez-de-chaussée de +/- 75 m², idéalement situé à 2 kilomètres d’un accès à l’E40 et à proximité du centre de Hélécine et de Hannut. Il offrant un spacieux séjour avec cuisine ouverte, 2 chambres, une salle de douche et un espace buanderie. Il est agrémenté d’une terrasse et d’un jardin pour plus de 240 m² de terrain. Parking extérieur 2 voitures - Terrasse de +/- 6 m² - Jardin orienté Sud et Ouest - Charges 150 €/mois (syndic, ascenseur, entretien commun et jardin) - VENTE SOUS REGIME TVA - Faire offre à partir de 180 000 €. A visiter rapidement !!! N'hésitez pas à nous contacter au ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 75
contacteer
details
E-mail
Bellen
Gelijkvloers te koop Orp-le-Grand (VBA03463)
299 000 €

1350 Orp-le-Grand

SOUS COMPROMIS... PLUS DE VISITE POSSIBLE !! Situé dans une paisible impasse, appartement 2 chambres (14 et 20 m²) avec chacune sa propre salle de bain ou de douche. Cet appartement de plain-pied de 105 m² vous séduira par son ambiance chaleureuse et cosy. Entièrement rénové en 2011, il se compose d'un agréable sas d'entrée, spacieux living (34 m²), cuisine ouverte sur les pièces à vivre et équipée (12 m²) + buanderie. Au niveau technique: chauffage central gaz avec chaudière à condensation de 2022, électricité conforme, châssis double vitrage PVC. Le bien est libre d'occupation immédiatement. Viennent s'ajouter à cet appartement déjà très confortable, un superbe jardin clôturé, une grande terrasse, un cave de rangement, un emplacement de parking extérieur le tout privatif bien sûr !! Bien rare sur le marché ! Opportunité à saisir avant qu'il ne soit trop tard... Vente sous réserve d'accord du propriétaire. PEB : C - 249 kWh/m² an - 26848 kWh/an – 20191204011294 Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 105 31 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
599 000 €

1325 Chaumont-Gistoux

In het centrum van Chaumont-Gistoux, ontdek dit uitzonderlijke project met hedendaags. Het project La Corniche d'Or is ideaal gelegen in een doodlopende straat, maar dichtbij winkels, scholen en het centrum van chaumont gistoux. Dit gebouw omvat 13 eenheden. biedt ruime en lichte appartementen en penthouses (2 tot 3 slaapkamers) van 95 m² tot 305 m², met prachtige terrassen. Profiteer van de kwaliteitsafwerkingen: super-uitgeruste keuken naar keuze, evenals parket of betegeling vindt u er ook een videofoon, een dubbel ventilatiesysteem mechanische stroming en PVC dubbele beglazing om te komen tot normen "van lage" energie". Inschrijfgeld aan 12,5% op het grondaandeel en 21% voor de bouw. Neem voor meer informatie of om een ​​bezoek ter plaatse te regelen contact op met onze medewerker Sébastien Horvath op ### of op ### van Immo Dussart Chaumont-Gistoux! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 153 15 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
Gelijkvloers te koop Grez-Doiceau (VBA47505)
220 000 €

1390 Grez-Doiceau

Au coeur de Grez-Doiceau, cet appartement 1 chambre entièrement rénové en 2023 offre un accès PMR. L'appartement se compose d'un vaste lieu de vie ouvert de 43m2 avec sa cuisine, une chambre de 15m2 et une grande pièce d'eau avec douche italienne. Il offre, de part ses prestations et sa qualité, un confort de vie privilégié au pied de toutes les commodités. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 71 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Gelijkvloers te koop Diest (RBI88032)

Dit comfortabele 2 slaapkamer nieuwbouwappartement heeft een oppervlakte van 113 m² en een aangenaam terras van 17 m². U betreedt het appartement via de inkomhal waar zich een apart toilet bevindt en die toegang geeft tot de twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Om de hoek bevindt zich nog een extra toilet en een praktische berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Vervolgens komt u via de open keuken in de lichte leefruimte die toegang geeft tot het aangename terras. Kortom, een kwalitatief en comfortabel appartement vlakbij het centrum van Diest. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 113 17 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
Gelijkvloers te koop Heverlee (RBH63027)
298 000 €

3001 Heverlee

Mooi en modern gelijkvloers appartement met gemeenschappelijke fietsenstalling, gemeenschappelijke autoparking en gemeenschappelijke grote tuin achter de garages. Keukeninstallatie en ramen zijn vernieuwd. Omschrijving van het appartement: inkomhal met muurkast, toilet met lavabo, living, keuken (koelkast, oven, kookplaat, dampkap en aansluiting voor vaatwasser/wasmachine), nachthal, badkamer (ligbad/douche, lavabo en aansluiting voor wasmachine), 2 slaapkamers, terras, private kelder met koelkast/diepvries, private garagebox. Koopinfo of Bezoek bel ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 79 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Gelijkvloers te koop Diest (RBI66993)
248 000 €

3290 Diest

Lichtrijk en gezellig 2-slaapkamer appartement in Diest! Ben je op zoek naar een praktisch en leuk 2-slaapkamer appartement in een kleinschalig gebouw nabij invalswegen, station én het centrum van Diest? Aarzel niet langer, dit appartement is wat je zoekt! Het appartement bestaat uit een leefruimte met aansluitend een volledig geïnstalleerde keuken die voorzien is van een vaatwasser, kookplaat, meer dan voldoende kastruimte en bovendien perfect onderhouden is. Via de nachthal hebben we toegang naar de 2 slaapkamers, apart toilet en de badkamer met lavabomeubel, douche en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Het knusse terras zorgt voor voldoende privacy en heeft ook een toegangspoortje waardoor je makkelijk bv. je fiets op het terras kan stallen. Het appartement beschikt over een ondergrondse kelderberging die inbegrepen is in de vraagprijs. Interesse? Aarzel niet en plan vandaag nog je bezoek in via ### / ### 71! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 88 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Gelijkvloers te koop Rotselaar (RBI56918)
359 000 €

3110 Rotselaar

NET GELANCEERD: E-peil Residentie Vijfde Linie situeert zich in Rotselaar, het groene hart van Vlaams-Brabant. Op wandelafstand sta je in het bos of tussen de velden. Maar ook recreatiegebied de Plas van Rotselaar biedt heel wat mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Rotselaar bevindt zich bovendien ook op een boogscheut van Leuven. De E314 op amper 5 min, een bushalte naast de deur en de trein in Wezemaal of Wijgmaal op slechts 7 min. Residentie Vijfde Linie is een exclusieve residentie met ruime zuid gerichte terrassen die uitkijken op de groene binnentuin. De appartementen hebben een luxueuze afwerking (granieten keukenblad, grote raampartijen,...) die op uw maat kan worden gekozen. Met behulp van de vakkundige begeleiding en moodboards van de kopersbegeleiding creëren we samen met u uw thuis. Alle appartementen worden bovendien geschilderd opgeleverd, zodat u zonder kopzorgen kan verhuizen naar uw nieuwe thuis. De appartementen worden zeer energiezuinig gebouwd met een E-peil U wordt ook fiscaal beloond voor de aankoop van deze energiezuinige appartementen. Zo kunt u genieten van een vrijstelling van 100% op uw onroerende voorheffing gedurende 5 jaar. Dit kan u ook een groene-korting opleveren bij een eventuele banklening. Tot slot kunt u in Residentie Vijfde Linie ook genieten van het 6% btw-tarief voor de afbraak heropbouw, indien u aan de voorwaarden voldoet. Alle appartementen worden verkocht met minimum 1 staanplaats en berging. De staanplaatsen kunnen optioneel worden uitgerust met laadpaal, de bergingen worden standaard voorzien met een stopcontact voor elektrische fietsen. Er is ook een ruime gemeenschappelijke fietsenstalling en een deelwagen voorzien. Interesse in meer informatie of graag een vrijblijvende afspraak? Contacteer ons via ### of ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
275 000 €

3010 Kessel-Lo

Dit op te frissen GELIJKVLOERS appartement met 2 slaapkamers, privatief tuintje en terras bevindt zich in een rustige straat en op wandelafstand van het centrum van Kessel-Lo (winkels, scholen, openbaar vervoer). Leuven centrum is vlot bereikbaar per fiets (3,5km). Dit appartement komt met een verplichte afname van een garage t.w.v. 20.000 Euro. Verder bevindt het appartement zich in een klein gebouw met slechts 6 woonéénheden in totaal, hierdoor zijn de lasten voor de gemeenschappelijke delen laag. De bruikbare vloeroppervlakte bedraagt 81m² (volgens epc) en de indeling is als volgt: Inkomhal 5,60m² met toilet (laminaat) - woonkamer 28m² (laminaat) - niet ingerichte keuken 6,20m² - berging 1m² - 2 slaapkamers: 13m² / 13,50m² - douchekamer 3,20m² met lavabo in meubel (met aansluiting voor wasmachine) - kelder nr 2 - garage 15m² voor 1 wagen (200m verder, verplichte afname) - omheinde tuin 35m² met tuinhuis en terras 14m² (or O). Bijkomende informatie: centrale verwarming op aardgas (Viesmann) - dubbele beglazing (PVC) - rolluiken. Beschikbaar na ondertekening akte. EPC: 20230726-0002951428-RES-1: 448kWh/m² - label E. Wenst u dit gelijkvloers apppartement te bezoeken of heeft u vragen? Contacteer ons vandaag nog op het nummer ### of per email ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 81 14 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
Gelijkvloers te koop Zichem (RBI50744)
276 420 €

3271 Zichem

The Oak House - Waar wonen ook genieten is... The Oak House is een uniek project in het centrum van Averbode en telt 18 appartementen verdeeld over 2 gebouwen. De appartementen zijn speels, maar modern en bieden leuke tuinen en dakterrassen met het oog op de nodige privacy en zonlicht. Er wordt gebruik gemaakt van exclusieve eigentijdse materialen van hoogstaande kwaliteit waar ook het energiezuinige aspect de nodige aandacht heeft gekregen. De appartementen genieten een BEN-label. De ondergrondse staanplaatsen voor auto en fiets zijn toegankelijk via een inrit tussen de 2 gebouwen. De parking en berging dient bij aangekocht te worden aan 25.000 euro excl. BTW. De oppervlakten van de appartementen zijn divers. Van compact en gezellig naar veel ruimte en licht. Er zijn appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. 6% BTW mogelijk! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 87 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Gelijkvloers te koop Tielt-Winge (RBI45085)
375 000 €

3390 Tielt-Winge

Gelijkvloers nieuwbouwappartement in hartje Tielt-Winge! Zoek je een ruim gelijkvloers nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers, een ruim terras en is energiezuinigheid een belangrijke troef voor jou? Dan is dit appartement misschien wel wat je zoekt! Via de inkomhal betreden we dit leuke en energiezuinige nieuwbouwappartement dat omgeven is door natuurlijk licht. De leefruimte is voorzien van een open en volledig uitgeruste keuken met aansluitend de zithoek. Vanuit deze lichtrijke ruimte heb je ook rechtstreeks toegang naar het terras. Verder zijn er 2 ruime slaapkamers en een badkamer. Daarnaast is er ook nog een inpandige berging voorzien. Tevens in de prijs inbegrepen zijn een ondergrondse autostaanplaats en kelderberging. De vraagprijs bedraagt 375.000 euro. Interesse in dit appartement? Contacteer ons vandaag nog via ### of via ### ! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 96 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Gelijkvloers te koop Chaumont-Gistoux (VBA20720)
332 000 €

1325 Chaumont-Gistoux

Chaumont-Gistoux, op een steenworp afstand van alle voorzieningen, een appartement met twee slaapkamers op tuinniveau in een kleine mede-eigendom van 7 eenheden. Onmiddellijk comfort, zonder werkzaamheden. Het appartement van 95 m2 bestaat uit een hal die uitkomt op een gang met directe toegang tot een lichte woonkamer, een volledig ingerichte en goed uitgeruste keuken, een bijkeuken en een privétuin op het westen. Aan de nachtzijde delen twee slaapkamers, waarvan één met toegang naar buiten, een doucheruimte en een apart toilet. Aan de nachtzijde delen twee slaapkamers, waarvan één met toegang naar buiten, een doucheruimte en een apart toilet. Het huis is geoptimaliseerd om het comfortabel en gastvrij te maken. Op maat gemaakt meubilair, twee parkeerplaatsen in de kelder en een grote kelder maken deze prachtige flat compleet. Ideaal gelegen met gemakkelijke toegang tot de belangrijkste wegen en winkels. Kenmerken: Gebouwd in 2008, dubbele beglazing, gemeenschappelijke oliegestookte verwarming, elektrische conformiteit. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 95 15 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
Gelijkvloers te koop Herent (RBI29459)
310 000 €

3020 Herent

Residentie Krokus : BEN appartementen op toplocatie in Herent Krokus vormt de 4 de en laatste fase van de nieuwe woonsite ‘Meadow’ in Herent. Het gebouw bestaat uit 40 appartementen en 3 handelsruimtes en straalt met haar elegante architectuur kwaliteit en comfort uit. Het gebouw bevindt zich achter het nieuwe gemeentehuis in Herent, op slechts 15min fietsen van de Grote Markt in Leuven en 5min wandelen van station Herent. Een vlotte bereikbaarheid is verzekerd door de ligging vlakbij de oprit van de E314 (die onmiddellijk overloopt in de E40) en de goede busverbindingen tussen Leuven en Mechelen. Eerder voorstander van groen en rust ? Krokus ligt aan de voet van de Mollekesberg: een bos met bovenaan een grasveld en open velden. Ideaal om te wandelen, joggen of fietsen! De geafficheerde prijzen omvatten telkens de prijs voor het appartement met 1 kelderberging en specifiek per appartement 1 parkeerplaats, 1 parkeerplaats + garagebox of 2 parkeerplaatsen + garagebox. Prijzen zijn exclusief registratierechten en BTW. Residentie Krokus voldoet aan alle hedendaagse normen zoals vloerverwarming, vloerkoeling en een individuele warmtepomp. Gezien ze het BEN-label dragen, geeft u dit als koper recht op 50% korting op uw onroerende voorheffing de eerste 5 jaar. Meer informatie of graag een vrijblijvende afspraak? Contacteer ons via ### of via ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
249 000 €

1360 Perwez

Kom en ontdek dit appartement met één slaapkamer gelegen op de begane grond van een klein condominium zonder gemeenschappelijke KOSTEN. Op minder dan 100 meter van winkels en de TEC, en op 5 min van de E411. Met een slim ingerichte oppervlakte van 60 m² combineert dit pand perfect charme en comfort. De volledig uitgeruste open keuken zorgt voor een harmonieuze verbinding tussen deze leefruimte en de lichte woonkamer. Een ruim terras van 20 m² nodigt u uit om te genieten van het buitenleven met een privé zwembad op het ZUIDWESTEN! Mis deze unieke kans niet om in het hart van Perwez te wonen. Contacteer ons voor een bezoek op ### of per e-mail ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 63 24 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
Gelijkvloers te koop Chaumont-Gistoux (VAZ99581)
399 000 €

1325 Chaumont-Gistoux

In het centrum van Chaumont-Gistoux, ontdek dit uitzonderlijke project met hedendaags. Het project La Corniche d'Or is ideaal gelegen in een doodlopende straat, maar dichtbij winkels, scholen en het centrum van chaumont gistoux. Dit gebouw omvat 13 eenheden. biedt ruime en lichte appartementen en penthouses (2 tot 3 slaapkamers) van 95 m² tot 305 m², met prachtige terrassen. Profiteer van de kwaliteitsafwerkingen: super-uitgeruste keuken naar keuze, evenals parket of betegeling vindt u er ook een videofoon, een dubbel ventilatiesysteem mechanische stroming en PVC dubbele beglazing om te komen tot normen "van lage" energie". Inschrijfgeld aan 12,5% op het grondaandeel en 21% voor de bouw. Neem voor meer informatie of om een ​​bezoek ter plaatse te regelen contact op met onze medewerker Sébastien Horvath op ### of op ### van Immo Dussart Chaumont-Gistoux! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen