Appartement te koop - Libramont-Chevigny

21 zoekertjes (1 - 20)
120 000 €

6800 Libramont-Chevigny

Honesty présente ce bel appartement lumineux et tout confort au cœur de Libramont. Le bien se trouvant dans une copropriété de 6 appartements est parfaitement situé, et vous pourrez ainsi accéder à pied à toutes les facilités de la ville, les commerces, les transports et les écoles. De plus, un parking public et gratuit avec un accès direct se trouve derrière l'immeuble. Aménagé en duplex, L'appartement se compose d'une grande chambre, d'une mezzanine, d’un spacieux séjour, d'une cuisine équipée, d’une salle de bain et d'un WC séparé. Coté pratique, une cave fait également partie de la vente. Une visite d'impose ! Prenez rendez-vous au ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 50 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
110 000 €

6800 Libramont-Chevigny

Honesty présente ce bel appartement lumineux et confortable, au cœur de Libramont. Le bien se trouvant dans une copropriété de 6 appartements est parfaitement situé et vous pourrez ainsi accéder à pied à toutes les facilités de la ville, les commerces, les transports et les écoles. Il est composé d'une grande chambre, d’un spacieux séjour, d'une cuisine équipée, d’une salle de bain et d'un WC séparé. L'appartement idéal pour votre premier achat ou pour investissement. Une opportunité à saisir absolument! Contacter Honesty au ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 42 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
199 000 €

6800 Libramont-Chevigny

Honesty presenteert de prachtige residentie "Recogne", op een steenworp afstand van de voorzieningen van Libramont! Dit nieuwe gebouw is ideaal gelegen, dicht bij alle voorzieningen, winkels, scholen en het treinstation, in het hart van de stad. Uitgerust met de nieuwste innovaties en de beste technieken op het gebied van energiezuinig bouwen, staat de residentie garant voor comfort en functionaliteit. Het bijzonder goed ontwikkelde project integreert alle faciliteiten voor uw mobiliteit. De garantie van een grote bouwer biedt u een uitstekende afwerking en een ideale indeling. De residentie biedt 9 appartementen met twee of drie slaapkamers, met een grote keuken, een ruime en lichte woonkamer, een badkamer en een apart toilet. De meeste appartementen hebben een mooi terras om van de buitenlucht te genieten. Elk appartement heeft ook een praktische kelder, evenals een grote overdekte parkeerplaats voor uw voertuig. Bent u op zoek naar een uitzonderlijk appartement dicht bij alles? Informatie en afspraken, Honesty ### Of surf naar ### Heeft u een taxatie van uw huis of appartement nodig voordat u een aankoop overweegt? Onze schattingen zijn gratis, eerlijk en zonder verplichting! Voor investeerders, ontdek onze diensten voor huurbeheer en onze "Niet-betaalde huur" verzekering. Vraag ons om advies. Verkoop onder BTW-regime. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 73 6 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
189 000 €

6800 Libramont-Chevigny

Honesty presenteert dit prachtige appartement in Seviscour bij Libramont. De flat is ideaal gelegen, op een steenworp afstand van de hoofdwegen, in een rustige residentie in een charmant dorp. De woning bestaat uit een ingerichte keuken, een grote, lichte woonkamer, een bijkeuken, een badkamer en twee mooie slaapkamers met uitzicht op het platteland. Praktisch gezien garanderen een kelder en twee parkeerplaatsen veel bergruimte en privéparkeerplaatsen met direct uitzicht op de flat. De woning is gebouwd met de beste materialen en is ideaal voor investeerders of liefhebbers die op zoek zijn naar een gezellig huis. De flat ligt op de begane grond en heeft een prachtige privétuin, perfect om buiten te genieten. Dit is een unieke kans die je niet mag missen. Bel Honesty op ### voor een bezichtiging. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 76 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen

6800 Libramont-Chevigny

237 400 € - 283 400 €

Honesty presenteert de nieuwe residentie "Les Alisiers" in het hart van Libramont. De residentie is gelegen in een groene, rustige omgeving en biedt de bewoners een echte oase van rust op een steenworp afstand van de stad. Alle woningen bieden uitzicht op een mooi aangelegd privé park. De residentie is ideaal gelegen vlakbij het treinstation van Libramont, winkels, scholen en de voorzieningen van de stad. Snelle toegang tot de hoofdwegen van de regio maakt de plaats zeer toegankelijk. Bovendien garandeert dit project een ongeëvenaard wooncomfort dankzij de laatste technologische innovaties, waarbij energiebesparing, comfort, robuustheid en moderniteit tot in de perfectie worden gecombineerd in luxeappartementen. Dit is een prachtige kans die we moeten grijpen. De residentie biedt 29 een-, twee- en driekamerappartementen, met aangrenzende wasfaciliteiten, ruime en lichte woonkamers, doucheruimten, aparte toiletten en een groot terras om van de buitenlucht te genieten en zelfs privétuinen. Een kelder is ook beschikbaar voor elk. Garages of buitenparkeerplaatsen garanderen een veilige toegang voor uw voertuig. Bent u op zoek naar een uitzonderlijke flat dicht bij alles? Voor meer informatie kunt u bellen naar ### of kijken op ### Heeft u een taxatie van uw huis of appartement nodig voordat u een aankoop overweegt? Onze schattingen zijn gratis, eerlijk en zonder verplichting! Voor investeerders, ontdek onze verhuur management diensten en onze "niet betaalde huur" verzekering. Vraag ons om advies. Verkoop onder BTW-regime. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 86 - 100 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen

6800 Bras

234 900 €

Honesty presenteert de prachtige residentie "Les tilleuls". Een woning op menselijke schaal in een groene omgeving. De uitzonderlijke ligging geeft u gemakkelijk toegang tot het centrum van Libramont, de winkels, voorzieningen, scholen en vervoer. De residentie biedt appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Elk appartement is uitgerust met de nieuwste technologische innovaties om comfort en energiebesparing te garanderen. Elk appartement heeft een hal, een grote en lichte woonkamer, mooie slaapkamers, een badkamer met douche, een wasruimte en een keukenhoek. Om het plaatje compleet te maken, is er een mooi georiënteerd terras. Buiten garanderen de parkeerplaatsen u een plaats voor uw voertuigen in de buurt. Bent u op zoek naar een uitzonderlijke flat dicht bij alles? Informatie en afspraak, Honesty ### Of surf naar ### Heeft u een taxatie van uw huis of appartement nodig voordat u een aankoop overweegt? Onze schattingen zijn gratis, eerlijk en zonder verplichting! Wij staan tot uw beschikking van maandag tot zaterdag van 9:00 tot 19:00. Voor investeerders, ontdek onze diensten voor huurbeheer en onze "Niet-betaalde huur" verzekering. Vraag ons om advies. Verkoop onder BTW-regime. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 83 - 89 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen

6800 Libramont-Chevigny

248 900 €

Honesty stelt de prachtige residentie "Orphée" in het hart van Libramont voor. Mogelijkheid van verlaagd BTW-tarief van 6% onder bepaalde voorwaarden. Genesteld in een groene omgeving, is de residentie gelegen in een ruim opgezet park dat de liefhebbers van het uitzicht op de natuur zal verrukken. Ideaal gelegen in de buurt van het station van Libramont, winkels, scholen en voorzieningen van de stad, het gebouw ligt dicht bij alles. Een snelle toegang tot de hoofdwegen van de regio maakt de residentie zeer toegankelijk. Bovendien garandeert dit project u een ongeëvenaard wooncomfort dankzij de nieuwste technologische innovaties, waarbij energiebesparing, comfort, robuustheid en moderniteit worden perfect gecombineerd in luxeappartementen. Een prachtige kans om absoluut te worden aangegrepen. De residentie biedt 24 appartementen met 1-, 2- en 3-slaapkamers, waaronder een volledig uitgeruste keuken met aangrenzende wasruimte, een ruime en lichte woonkamer, een doucheruimte, een apart toilet en een groot terras om van het buitenleven te genieten. Voor elk appartement wordt ook een zeer praktische kelder voorgesteld. Een grote overdekte parkeerplaats garandeert een veilige toegang voor uw voertuig. Bent u op zoek naar een uitzonderlijk appartement dicht bij alles? Informatie en afspraken, Honesty ### of surfen op ### Heeft u een schatting van uw huis of appartement nodig voordat u een aankoop overweegt? Onze schattingen worden aangeboden, eerlijk en vrijblijvend! Wij staan tot uw beschikking van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur. Voor beleggers, ontdek ons aanbod van diensten op het gebied van huurbeheer en onze "Onbetaalde huur"-verzekering. Vraag ons om advies. Verkoop onder BTW-regeling. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 90 - 142 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Appartement te koop Libramont-Chevigny (VBA49477)
199 000 €

6800 Libramont-Chevigny

Honesty presenteert de prachtige residentie "Recogne", op een steenworp afstand van de voorzieningen van Libramont! Dit nieuwe gebouw is ideaal gelegen, dicht bij alle voorzieningen, winkels, scholen en het treinstation, in het hart van de stad. Uitgerust met de nieuwste innovaties en de beste technieken op het gebied van energiezuinig bouwen, staat de residentie garant voor comfort en functionaliteit. Het bijzonder goed ontwikkelde project integreert alle faciliteiten voor uw mobiliteit. De garantie van een grote bouwer biedt u een uitstekende afwerking en een ideale indeling. De residentie biedt 9 appartementen met twee of drie slaapkamers, met een grote keuken, een ruime en lichte woonkamer, een badkamer en een apart toilet. De meeste appartementen hebben een mooi terras om van de buitenlucht te genieten. Elk appartement heeft ook een praktische kelder, evenals een grote overdekte parkeerplaats voor uw voertuig. Bent u op zoek naar een uitzonderlijk appartement dicht bij alles? Informatie en afspraken, Honesty ### Of surf naar ### Heeft u een taxatie van uw huis of appartement nodig voordat u een aankoop overweegt? Onze schattingen zijn gratis, eerlijk en zonder verplichting! Voor investeerders, ontdek onze diensten voor huurbeheer en onze "Niet-betaalde huur" verzekering. Vraag ons om advies. Verkoop onder BTW-regime. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 79 6 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
Appartement te koop Libramont-Chevigny (VBA48909)
162 000 €

6800 Libramont-Chevigny

Honesty presenteert de prachtige residentie "Recogne", op een steenworp afstand van de voorzieningen van Libramont! Dit nieuwe gebouw is ideaal gelegen, dicht bij alle voorzieningen, winkels, scholen en het treinstation, in het hart van de stad. Uitgerust met de nieuwste innovaties en de beste technieken op het gebied van energiezuinig bouwen, staat de residentie garant voor comfort en functionaliteit. Het bijzonder goed ontwikkelde project integreert alle faciliteiten voor uw mobiliteit. De garantie van een grote bouwer biedt u een uitstekende afwerking en een ideale indeling. De residentie biedt 9 appartementen met twee of drie slaapkamers, met een grote keuken, een ruime en lichte woonkamer, een badkamer en een apart toilet. De meeste appartementen hebben een mooi terras om van de buitenlucht te genieten. Elk appartement heeft ook een praktische kelder, evenals een grote overdekte parkeerplaats voor uw voertuig. Bent u op zoek naar een uitzonderlijk appartement dicht bij alles? Informatie en afspraken, Honesty ### Of surf naar ### Heeft u een taxatie van uw huis of appartement nodig voordat u een aankoop overweegt? Onze schattingen zijn gratis, eerlijk en zonder verplichting! Voor investeerders, ontdek onze diensten voor huurbeheer en onze "Niet-betaalde huur" verzekering. Vraag ons om advies. Verkoop onder BTW-regime. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 48 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

6800 Libramont-Chevigny

***OPTION-OPTION***Neem contact met ons op voor meer informatie over dit eigendom Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 82 9 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
Appartement te koop Libramont-Chevigny (VBA29702)
149 000 €

6800 Libramont-Chevigny

L'agence Century21 iMagin'Immo vous propose cet appartement en plein cœur de Libramont. Ce bien lumineux dispose d'un grand séjour (salon-sàm), d'une cuisine séparée, d'une salle de douche, de deux chambres et d'une mezzanine. Peu énergivore, ce bien est idéal aussi bien pour un investissement que pour une occupation personnelle. Son emplacement idéal vous permettra d'accéder à toutes les commodités à pied ! Vous êtes à la recherche d'un bien en plein centre de Libramont… saisissez cette opportunité ! Pour plus d'informations, contactez-nous au ### ou par mail à l'adresse ### . Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 73 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

6800 Libramont-Chevigny

***OPTIE-OPTIE*** Honesty biedt u dit prachtige appartement in de Résidence "Gonhache", gelegen in Libramont, in het hart van de Ardennen, dicht bij alle voorzieningen. De eigentijdse architectuur, ruimtelijkheid, helderheid en kwaliteit zullen u zeker bekoren! Dit appartement is voorzien van alle moderne comfort. Het heeft een mooie, lichte woonkamer, een ingerichte keuken, een badkamer met douche, een grote slaapkamer en een bijkeuken. De flat heeft ook een groot terras, een kelder en een eigen parkeerplaats. Wilt u een kwaliteitsomgeving dicht bij alles? Neem contact op met het Honesty agentschap op ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 92 13 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
Appartement te koop Libramont-Chevigny (VBA32360)
139 000 €

6800 Libramont-Chevigny

L'agence Century21 iMagin'Immo vous propose cet appartement dans le village de Moircy. Ce bien lumineux dispose d'un grand séjour (salon-sàm-cuisine), d'une salle de bain, d'une grande chambres. Une cave et une place de parking privée complètent l'ensemble. Ce bien est idéal aussi bien pour un investissement que pour une occupation personnelle. Revenu cadastral : 601€ - Frais réduits possibles. PEB : C. Pour plus d'informations, contactez-nous au ### ou par mail à l'adresse ### . Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Flat - Studio te koop Libramont-Chevigny (VWD06932)
70 000 €

6800 Libramont-Chevigny

Idéal pour investisseurs: ce studio/kot pour étudiant de 24 mètres carrés est idéalement situé rue du Vicinal, à proximité des écoles, de la gare et de toutes facilités. Ce bien représente une belle opportunité immobilière étant donné que le bien est actuellement proposé à la location pour 375€/mois + 100 € de provisions pour les charges. Il se compose d’un séjour ouvert sur la cuisine et la chambre, d’une salle de bain (douche, meuble lavabo et wc). Il est équipé de vélux et d’un système de chauffage central. Outre la localisation exceptionnelle de ce studio, il jouit d’une bonne performance énergétique, d’une électricité en conformité, d’un permis de location et la copropriété est en conformité incendie. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 24
contacteer
details
E-mail
Bellen
Appartement te koop Libramont (VBA30788)
188 000 €

6800 Libramont

Honesty presenteert deze grote, lichte flat op een steenworp afstand van het centrum van Libramont. De woning is ideaal gelegen en biedt directe toegang tot alle faciliteiten van de stad, met winkels, vervoer, scholen en alle voorzieningen op een steenworp afstand. Het appartement heeft 2 grote slaapkamers, een ruime woonkamer die uitkomt op een balkon, een volledig uitgeruste keuken, een apart toilet en een zeer praktische doucheruimte. Praktisch gezien heeft de flat een kelder en een privégarage, dus genoeg ruimte voor je auto. Of je nu een investeerder bent of hier je thuis wilt maken, dit is de flat voor jou. Het is een unieke kans die absoluut voor het grijpen ligt. Bel Honesty op ### voor een bezichtiging. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 85 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Flat - Studio te koop Libramont-Chevigny (VWD06910)
105 000 €

6800 Libramont-Chevigny

Ce studio de +/- 41 mètres carrés est idéalement situé rue du Vicinal, à proximité des écoles, de la gare et de toutes facilités. Il se compose d’un séjour ouvert sur la cuisine, d’une salle de bain (baignoire, lavabo et wc) et d'une chambre. Il est équipé d’un système de chauffage central commun. Outre la localisation de ce studio, il jouit d’une bonne performance énergétique, d’une électricité en conformité et la copropriété est en conformité incendie. Actuellement loué sur base d’un contrat d’un an pour un montant mensuel de 560€ hors charges provisionnelles de 120 €/mois [eau chaude et chauffage (40€) – eau froide (20€) - électricité (60€)] Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 41
contacteer
details
E-mail
Bellen
Appartement te koop Libramont-Chevigny (VBA29502)
237 400 €

6800 Libramont-Chevigny

Honesty presenteert de nieuwe residentie "Les Alisiers" in het hart van Libramont. De residentie is gelegen in een groene, rustige omgeving en biedt de bewoners een echte oase van rust op een steenworp afstand van de stad. Alle woningen bieden uitzicht op een mooi aangelegd privé park. De residentie is ideaal gelegen vlakbij het treinstation van Libramont, winkels, scholen en de voorzieningen van de stad. Snelle toegang tot de hoofdwegen van de regio maakt de plaats zeer toegankelijk. Bovendien garandeert dit project een ongeëvenaard wooncomfort dankzij de laatste technologische innovaties, waarbij energiebesparing, comfort, robuustheid en moderniteit tot in de perfectie worden gecombineerd in luxeappartementen. Dit is een prachtige kans die we moeten grijpen. De residentie biedt 29 een-, twee- en driekamerappartementen, met aangrenzende wasfaciliteiten, ruime en lichte woonkamers, doucheruimten, aparte toiletten en een groot terras om van de buitenlucht te genieten en zelfs privétuinen. Een kelder is ook beschikbaar voor elk. Garages of buitenparkeerplaatsen garanderen een veilige toegang voor uw voertuig. Bent u op zoek naar een uitzonderlijke flat dicht bij alles? Voor meer informatie kunt u bellen naar ### of kijken op ### Heeft u een taxatie van uw huis of appartement nodig voordat u een aankoop overweegt? Onze schattingen zijn gratis, eerlijk en zonder verplichting! Voor investeerders, ontdek onze verhuur management diensten en onze "niet betaalde huur" verzekering. Vraag ons om advies. Verkoop onder BTW-regime. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 86 11 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
Appartement te koop Libramont-Chevigny (VBA23347)
170 000 €

6800 Libramont-Chevigny

Situé à Moircy, à 10 minutes du centre de Libramont et de la national 4 reliant Bruxelles à Luxembourg, l’agence immobilière Neufcoeur vous présente ce vaste appartement 3 chambres de 137 m². Sa situation permet un accès direct et facile vers les grands axes ainsi que tous types de commodités, tout en bénéficiant d'un cadre calme. Le logement se compose des pièces suivantes : un hall d'entrée, une cuisine équipée, un séjour, une buanderie/réserve, un hall de nuit, trois chambres, une salle de bains et des toilettes séparées. Il profite également d'une terrasse et d'un jardin privatifs orientés SUD-OUEST ainsi que de deux emplacements de parkings extérieurs. Niveau PEB E. Electricité conforme. Faire offre à partir de 170.000€. Loyer actuel : 815 euros hors charges. Possibilité de REDUCTION DES DROITS D'ENREGISTREMENT. Afin de mieux gérer votre demande, nous vous encourageons à privilégier les requêtes par email à l'adresse ### en indiquant vos coordonnées téléphoniques. Visitez notre site web ### ou appelez le ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 137 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

6800 Libramont

Het agentschap ERA TOPIMMO heeft het genoegen deze lichte flat met 1 slaapkamer te presenteren, gelegen in de stad Libramont, op 7 minuten van het centrum van Libramont. Ideaal voor een investeerder of een eerste koper. Het appartement bestaat uit een inkomhal, een woonkamer en keuken, een slaapkamer, een badkamer, een kelder en een buitenparkeerplaats (mogelijkheid tot aankoop van een tweede plaats). Mogelijkheid tot het verkrijgen van een korting op de registratierechten. De flat heeft een gemeenschappelijke tuin. Technische details: PEB C, PVC ramen met dubbele beglazing, CONFORMe elektriciteit, elektrische verwarming. Verkoop onderworpen aan registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling; het is een niet-bindend bedrag en kan daarom niet worden beschouwd als een aanbod van de kant van de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezichtiging in aanwezigheid van TOPIMMO. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 55 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
199 000 €

6800 Libramont-Chevigny

L'agence immobilière Neufcoeur vous présente cet appartement 2 chambres situé dans la superbe résidence Chenois-Fourneau à Séviscourt, dans la commune de Libramont-Chevigny. Il est idéalement implanté dans un quartier calme. Le logement se trouve au deuxième étage de l'immeuble (équipé d'un ascenseur) et se compose de la manière suivante : hall d'entrée donnant accès à un lumineux séjour avec une cuisine entièrement équipée et un accès à une terrasse idéalement orientée sud-est, buanderie, salle de douche, 2 chambres, et un wc séparé. Présence d'une cave/débarras de 7m² et d'une place de parking privative extérieure. Ses plus ? Des aires de détente boisées et enherbées mises à disposition, la convivialité et le contact humain entre les occupants. D'un point de vue technique, l'appartement dispose d'un compteur électrique bi-horaire et bénéficie d'un excellent PEB B. Contactez l'agence immobilière Neufcoeur. Pour une meilleure gestion de votre demande, nous vous invitons à privilégier toute requête par email à l'adresse ### accompagnée de vos coordonnées téléphoniques. ### _ ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 90 5 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen