Project: Residentie Maan - Kessel-Lo (2357703-4810581)

Adres verkrijgen Wilselsesteenweg 275-277
3010 Kessel-Lo Kaart
435 000 €
3
1

Alle panden in dit project

Penthouse 3 Slaapkamers

Ref. Immovlan: RBF00354
Ref. verkoper: 4811984
435 000 €
3

Beschrijving

Project Maan bestaat uit 2 zeer ruime luxe-appartementen met respectievelijk 2 en 3 slaapkamers.
De elegante hedendaagse architectuur, de functioneel en comfortabel ingetekende ruimtes; het duurzame én energiezuinige karakter van de appartementen, alsook de zéér kwalitatieve afwerking zorgen voor een uniek totaalconcept!

Het gelijkvloerse villa-appartement met eigen privétuin, beschikt over een bew. oppervlakte van 156m² en heeft 2 ruime 2 persoons-slaapkamers.
Binnenkomen doe je in de ruime leefruimte met grote ramen naar de tuinzijde. Aansluitend heb je de keuken met aparte ontbijthoek. De slaapkamers, badkamer en een 2de toilet bevinden zich op het tuinniveau. Tussen de leefruimte en de trap is er een mooie glazen wand voorzien die voor heel wat extra ruimtegevoel en lichtinval zorgt.
Bij dit appartement hoort eveneens een aparte berging voor huisvuil.
Voor dit specifieke appartement werd er ook een regenwaterput voorzien voor aansluiting van de buitenkraantjes en de toiletten.

Het villa-appartement op de verdieping met een mooie oppervlakte van 154m² telt 3 grote slaapkamers. Bovendien telt dit appartement ook 2 badkamers. De leefruimte bestaat uit een gezellige zithoek, eetplaats en open keuken. Via de grote raampartijen in de leefruimte heb je rechtstreeks toegang tot het zuid-west gerichte terras. Ook dit appartement heeft een eigen afvalberging.

Bovendien zijn de appartementen energiezuinig (E=26!) met eigen zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatiesysteem C+, super isolerende beglazing,...

Zoals je merkt hebben deze uitzonderlijke luxe-appartementen alle troeven in handen om een geweldige thuis te kunnen worden!

Meer informatie of graag een bezoek? Contacteer ons via Tel 0491 90 99 90 of via Contact . Toon alles Toon minder
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing 25/09/2023
E-mail
Bellen