Immovlan TV nu beschikbaar op Kanaal Z!

Immovlan.be op TV!

Vanaf 12 oktober biedt Immovlan.be, in samenwerking met Kanaal Z via Belgacom TV en Telenet een nieuwe dienst aan via de rode knop van de afstandsbediening:

Z Immovlan tv

« Z-ImmovlanTV » : het volledige vastgoedaanbod van Immovlan.be, op televisie!

Huizen of appartementen te koop en te huur, openbare verkopen, bouwgronden en alle advertenties van de notarissen. Dankzij een persoonlijke code kan men snel en makkelijk navigeren door een eigen selectie en deelt men de resultaten met familie en vrienden.

De technische partner is Paratel, een bedrijf dat technologische toepassingen bouwt en commercialiseert die merken en bedrijven toelaten om op een interactieve manier te communiceren met hun doelgroepen.

telenetbelgacom

Deze nieuwe dienst is enkel beschikbaar via Belgacom TV en Telenet. Het zijn onmisbare tools voor elke professional die tijd en geld optimaal wilt beheren.

Kanaal Z, het enige business en finance kanaal biedt u het meest uitgebreide gamma aan programma’s over de wereld van business, economie en geld. Kanaal Z en Canal Z bereiken als één van de belangrijkste digitale zenders in ons land, dagelijks 265.000 kijkers en 1.159.000 op weekbasis (bron CIM).


Terug naar het nieuwsoverzicht