8 van de mooiste overhangende zwembaden ter wereld

19/08/2014

Altijd al gedroomd van een zwempartij op de top van een wolkenkrabber, in de bergen of met uitzicht op de oceaan? Ontdek deze 8 adembenemende zwembaden aan het einde van de wereld, op een verlaten strand of op een ongewone of onverwachte plek.. 

piscine à débordement - One and Only Reethi Rah - Immovlan.be

Op de Malediven kunnen de gasten van het hotel One and Only Reethi Rah profiteren van een jacuzzi-hoek in een zwembad in het midden van de oceaan.

foto’s: One and Only Reethi Rah

 

piscine à débordement - Hotel Caruso - Immovlan.be

Het hotel Caruso, gelegen in de baai van Napels, biedt een zwembad met een ongelooflijk mooi uitzicht op de rotsachtige kliffen van Salerno. Een top voorbeeld van Italiaanse elegantie!

piscine à débordement - Hotel Ubud Hanging Gardens - Immovlan.be

Op Bali zal niemand je rust kunnen verstoren als je de kans hebt om te profiteren van het schitterende zwembad en de hangende tuinen van het Ubud Hanging Gardens hotel. Dit hotel biedt een schitterend panorama over de jungle aan. Het zwembad doet denken aan de vorm van de steile, terrasvormige rijstvelden die zo typerend voor deze regio zijn. Dit is ongetwijfeld een van de meest fotogenieke zwembaden ter wereld, niet?

foto’s: Hanging Gardens Ubud
 

 

piscine à débordement - Hugh Hefner Sky Villa - Immovlan.be

Het Amerikaanse Casino Palms biedt zijn gasten de Hugh Hefner Sky Villa aan. De suite van 9000 m² verdeeld over 2 etages kan tot 250 gasten ontvangen. Voor $40.000 per nacht heb je in dit bad een prachtig uitzicht over Las Vegas.

piscine à débordement - Hotel La Pirogue - Immovlan.be

Het hotel La Pirogue op het eiland Mauritius bevindt zich in een prachtige tropische tuin met geurige kokospalmen die naar hibiscus en plumeria ruiken. Zwemmen doe je met een uitzicht over de Indische oceaan.
 

piscine à débordement - Hotel résidence Phou Vao - Immovlan.be

 

De Residentie Phou Vao in Laos biedt een overhangend zwembad met een schitterend uitzicht op de weelderige vegetatie, de omringende bergen en de stad Luang Prabang, die op de UNESCO Werelderfgoed lijst staat.

 

piscine à débordement - Hotel Marinay Bay - Immovlan.be

In het midden van Singapore biedt het Marinay Bay Sands hotel een ontzettend bijzonder zwembad aan. Vanuit het zwembad geniet je van één van de beste uitzichten op de vele Aziatische wolkenkrabbers. Niet geschikt voor zwemmers met hoogtevrees!
 

piscine à débordement - Hotel One&Only Palmilla - Immovlan.be

Langs de idyllische kust van Baja en de bewegende wateren van de Pacifische Oceaan dient het Mexicaanse hotel One&Only Palmilla als een wieg waar je in alle rust een ontspannende duik kan nemen.

door Celine Dubois

Klik hier voor "5 van de kleurrijkste buurten ter wereld" 


Terug naar het nieuwsoverzicht