Eiffeltoren afhuren voor een professioneel evenement?

25/08/2014

De Eiffeltoren, het belangrijkste monument van Parijs, staat met zijn 324 meter (inclusief antennes) trots aan de oevers van de Seine in het 7e arrondissement.  De beroemde toren werd door Gustave Eiffel en zijn medewerkers gebouwd voor de Wereldtentoonstelling in Parijs in 1889.

  immovlan.be - Hoeveel zou u betalen om de Eiffeltoren te huren

Voor de filmindustrie en meer in het bijzonder voor Amerikanen en Aziaten is Parijs het ultieme voorbeeld van een romantische stad. Jaarlijks worden er niet minder dan 1.000 filmopnames gedraaid waarbij de Eiffeltoren steeds deel uitmaakt van de achtergrond. Regisseurs en filmproducenten van over de hele wereld bezoeken jaarlijks de toren, maar ze wordt vooral gewaardeerd door de gekende luxe merken die er hun reclamespotjes draaien. Je herinnert je misschien nog het jongetje van “Un Indien dans la ville” uit 1994, die de toren opklom of Justin Timberlake die de Eiffeltoren beklom voor het bekende Franse couture huis ‘Givenchy’.

In 2013 werden er maar liefst vier speelfilms opgenomen, waaronder ‘The Baby’ en ‘3 Days to Kill’. De gemiddelde rijs om de Eiffeltoren voor een opname te huren ligt tussen de 8.000 en 10.000 euro’s per dag (BTW exclusief)! Voor professionele evenementen heeft de toren ook een nieuwe receptiezaal ter beschikking, de “Gustave Eiffel” zaal.


  immovlan.be - Eiffeltoren te huren

De receptiezaal op de eerste etage met een fantastisch uitzicht over Parijs, verwelkomt verschillende privé en publieke evenementen. De Gustave Eiffel zaal kan tot 300 personen verwelkomen, is ingericht met een modulair podium en een perfect hedendaags decor dat geschikt is voor allerlei demonstratieve activiteiten of eetgelegenheden. De huurprijs ligt tussen de 5.200 en 9.700 euro per dag (BTW exclusief). De prijs is afhankelijk van het tijdsstip en de aanvullende diensten. 

immovlan.be - Eiffeltoren te huren

immovlan.be - Eiffeltoren te huren

immovlan.be - Eiffeltoren te huren


Terug naar het nieuwsoverzicht