De voetballer Patrick Vieira vernietigt zijn 3.7 miljoen euro’s kostende woning.

immovlan - project villa Patrick Vieira

In de komende maanden begint de oud voetballer van het Franse nationale voetbalteam en huidige jeugdtrainer van Manchester City aan indrukwekkende bouwwerkzaamheden.

Hij heeft namelijk onlangs toestemming gekregen om zijn woning in Hampstead, een luxe wijk in Londen ten noordwesten van Trafalgar Square, te vernietigen.

immovlan - Patrick Vieira -  de ter vernietigen villa

Foto: de ter vernietigen villa

Familie Vieira besloot hun huidige villa die in de jaren 80 gebouwd is, te vernietigen, omdat ze veel vochtproblemen hadden.

Het nieuwe, uit donkere bakstenen bestaande bouwwerk “Iceberg” zal 4 etages bevatten en ligt op een stuk grond van 2700 m². De woning zal op de helling van de heuvel gebouwd worden en geeft de bewoners mooie uitzichten over de boomtoppen. Het paleisje zal uit 5 luxe kamers bestaan.

Op de benedenverdieping bevinden zich een fitnesszaal, een speelzaal met een bar, een zwembad, een zonnebank en twee suites.

Op de eerste etage bevinden zich een grote open keuken en eetkamer, evenals een gazon onder de bomen; de derde etage bestaat uit de hoofdslaapkamer en twee andere slaapkamers, die allemaal met eigen een badkamer zijn uitgerust. (is er een probleem tussen het aantal kamers en de 2e etage?)

De kelder bestaat uit een garage voor twee auto’s en zal met een autolift, een bioscoop en een grote opslagruimte uitgerust worden.

De plannen voor de villa liggen al meer dan een jaar bij de overheid en de plannen zijn met moeite geaccepteerd. De buren waren tegen de plannen, omdat ze niet alleen bang waren voor de maandenlange overlast door de werkzaamheden, maar ook voor verlies van hun privacy, omdat de 4 etages van het gebouw uitzicht hebben over hun tuinen.

immovlan - project villa Patrick Vieira

Credit : robert


Terug naar het nieuwsoverzicht