Little Bokeelia, stelt u zich eens voor: een privé eiland voor 30 miljoen dollar.

Hebt u er altijd van gedroomd om een paradijselijk eiland te kopen? Wij hebben alles wat u nodig heeft.

  immovlan - ile paradisiaque à vendre

Dit kleine tropische paradijs, gelegen ten zuidwesten van Florida dichtbij Boca Grande strekt zich over 420873m² uit.

De belangrijkste woning van het eiland heeft een totale oppervlakte van 600m² en bestaat uit 3 slaapkamers, 4 badkamers, 2 woonkamers, 2 eetkamers, 1 keuken en een werkkamer.

De villa is in het midden van de jaren 20 gebouwd in een Spaanse stijl en is door de huidige bewoners prachtig gerestaureerd. De villa is uitgerust met weelderige meubels en staat in perfecte harmonie met de natuurlijke omgeving van de woning.

De architect van het huis heeft de plannen op een dergelijke wijze bestudeerd dat de bewoners de mooiste uitzichten van het eiland door de ramen kunnen bewonderen.

immovlan.be - Little Bokeelia

Stelt u zich een rustige en serene tropische omgeving voor waar de natuur altijd gerespecteerd is tijdens de uitgevoerde werkzaamheden. De omliggende eilanden, of ze nou privébezit of staatsbezit zijn, zijn niet te bebouwen, zodat de bewoners nog zekerder zijn van hun rust.

Afgezien van de steigers, kunnen de toekomstige eigenaars profiteren van adembenemende witte zandstranden.

Wat betreft de faciliteiten: de woning heeft een tennisbaan en een zwembad die uitgerust is met een pool house.

En dat is niet alles. Little Bokeelia kan niet alleen trots zijn op het feit dat het een paradijselijk eiland is, het heeft eveneens een zeer interessante geschiedenis. Charles Burgess, de uitvinder van de alkalinebatterij (beter bekend onder de naam Duracell), is één van de oude eigenaars van het eiland. Zijn vriend en eveneens beroemde uitvinder Thomas Edison zou tijdens een bezoek aan het eiland, volgens de legende, een boom op het eiland geplant hebben.


 

immovlan.be - Little Bokeelia

Het eiland is opgedeeld in 29 aan zee gelegen percelen met water en elektriciteit. Little Bokeelia staat te koop voor 18 204 000 euro’s en zou projectontwikkelaars of mensen die in toerisme werken kunnen interesseren.

De ligging van het eiland biedt u een veilige keuze voor ontroerend goed, aangezien het op slechts 1 uur van het internationale vliegveld Ft. Myers International Airport en op slechts enkele minuten per boot van de attracties van de binnenstad gelegen is. 

immovlan.be - Little Bokeelia

immovlan.be - Little Bokeelia

immovlan.be - Little Bokeelia

immovlan.be - Little Bokeelia

immovlan.be - Little Bokeelia

immovlan.be - Little Bokeelia

immovlan.be - Little Bokeelia


Terug naar het nieuwsoverzicht