5 imposante zwembaden van beroemdheden

29/08/2014 - Immovlan.be

Wanneer de temperatuur omhoog gaat, droomt iedereen ervan om een duik te nemen in het zwembad of om met een drankje in de hand op een comfortabele tuinstoel te liggen. Ontdek de luxueuze zwembaden die sommige beroemdheden zich kunnen veroorloven, elk in een eigen typische stijl…

 immovlan.be - piscine de star Joey Fatone

Dit zwembad in de Blue Lagoon-stijl is uitgerust met een grot, een sushibar en een spa. Het is net zo buitensporig als het huis dat er bij staat en dat in 2011 door Joey Fatone voor de prijs van 3,3 miljoen dollars werd verkocht.

 immovlan.be - piscine de star Britney Spears

 

Kort na haar huwelijk met Kevin Federline in 2004 heeft Britney Spears een woning in Malibu gekocht met een enorm zwembad in stijl met een waterval, een grot, een glijbaan en een peuterbad voor de kinderen. Het zwembad heeft een ‘bescheiden’ oppervlakte van 6200 m²!

Bron afbeelding: MLS
 

immovlan.be - piscine de star Pamela Anderson

 

Herinner je je Pamela Anderson in haar rode badpak op de pleinen in Malibu? Ze kocht ooit een prachtig hedendaags zwembad voorzien van een piano op het beschutte terras. 

Bron afbeelding: Chris Cortazzo.

immovlan.be - piscine de star Robin Williams

 

De inmiddels overleden acteur Robin Williams beschikte over een prachtig zwembad in zijn huis in Californië. Het zwembad kende een Italiaanse stijl en de kunstwerken werden gerealiseerd met antieke stenen die uit Europa werden geïmporteerd. Het biedt een prachtig uitzicht over de nabijgelegen bergen en wijngaarden.
 

immovlan.be - piscine de star Christian Audigier

De modeontwerper en ondernemer Christian Audigier houdt, net als voor zijn collecties, van alles dat flitsend is en kleur heeft. Naast zijn zwembad in Los Angeles staan twee megagrote huisjes, een enorme bar en een keuken.

 


Terug naar het nieuwsoverzicht