De 5 duurste chalets van de Alpen

28/11/2014 - Immovlan.be

Het is winter, dus denken we automatisch aan sneeuw en aan het wintersportseizoen. En omdat dagdromen geen kwaad kan, is hier onze top 5 van chalets in de Alpen waar ook dit jaar een aantal rijke jetsetters hun ski’s of snowboard zullen stallen.

5. The Lodge, Verbier

The Lodge, Verbier op Immovlan.be

The Lodge, Verbier op Immovlan.be

The Lodge behoort tot de Virgin Limited Edition, de reeks unieke schuiloorden van Sir Richard Branson. Het chalet wordt erkend als een van de mooiste in Verbier en is een van de favoriete pleisterplaatsen van de gekroonde hoofden van deze wereld.

The Lodge, Verbier op Immovlan.be

Verbier staat bekend als een skibestemming van de hogere prijsklasse en biedt bovendien een druk nachtleven en een seizoen dat duurt van november tot mei.

The Lodge kan tot 18 mensen herbergen, in 7 kamers waaronder twee master suites. De suites beschikken over imposante haardvuren, privé-balkons met een schitterend uitzicht over de bergen en enorme badkuipen in de badkamers .

The Lodge, Verbier op Immovlan.be

De klanten hebben ook toegang tot een spa met verwarmd zwembad, hammam, binnen- en buitenjacuzzi’s, en zelfs een kleine schaatsbaan.

Hoeveel? vanaf 9.000 € per week (prijs kleinste kamer).
 

The Lodge, Verbier op Immovlan.be
meer informatie op www.thelodge.virgin.com
 

 

4. Chalet Titania, Megève

Chalet Titania, Megève op Immovlan.be

Mégève heeft een ideale ligging: op minder dan een uur van de luchthaven van Genève en aan de voet van de Mont Blanc. Dit tijdloze en wereldbekende dorp is op zich al een voorafbeelding van luxe. Op dit domein zijn stijl en elegantie verenigd in een ontspannen sfeer.

Het uitzonderlijke chalet Titania is een van de mooiste eigendommen in Mégève. Met zijn bewoonbare oppervlakte van ongeveer 2000m² levert het chalet bovendien de uitzonderlijke prestaties van een vijfsterrenhotel.

Chalet Titania, Megève op Immovlan.be

Het chalet heeft 10 suites met privé-badkamers en een uitzonderlijke spa. De wellness-ruimte beschikt over een binnen-buitenzwembad met jacuzzi, een hammam, een sauna, een ijsbad, een fitnesszaal en een massageruimte. Een schitterende cinema en een bar/discotheek met open haard beloven avonden om nooit te vergeten. Er is ook een heel mooie conferentiezaal, die ruimte biedt aan een dertigtal personen.

Hoeveel? vanaf 70.000 € per week.
 

 

3. Le Petit Palais, Courchevel

Le Petit Palais, Courchevel op Immovlan.be

Le Petit Palais, Courchevel op Immovlan.be

Zoals de naam al aangeeft is Le Petit Palais een weelderig chalet in een van de meest gegeerde buurten van Courchevel 1850. Het is speciaal ingericht voor diegenen die zich graag in de watten laten leggen en heeft dus een waaier aan diensten ter beschikking, en gespecialiseerd personeel dat de kunst van de gastvrijheid hoog in het vaandel draagt.

Le Petit Palais, Courchevel op Immovlan.be

Le Petit Palais telt zes verdiepingen en strekt zich uit over 1.500m² bewoonbare oppervlakte. De spa neemt een hele verdieping in beslag, met de gebruikelijk sauna en hammam, maar ook een zwembad, een fitnesszaal, een schoonheidssalon en een massageruimte.

Le Petit Palais, Courchevel op Immovlan.be

Hoeveel? vanaf 102.000 € per week (maar reken 482.000 € tijdens de eindejaarsperiode!)

2. Chalet Aurelio, Lech

Chalet Aurelio, Lech op Immovlan.be

Chalet Aurelio, Lech op Immovlan.be

Met zijn ligging in Lech, een Oostenrijks skioord dat gegeerd is omwille van het lange seizoen en goede sneeuwcondities, is chalet Aurelio een van de fabelachtigste in de Alpenregio. Het kan exclusief in zijn geheel gehuurd worden maar ook als aparte appartementen, en kan 16 personen herbergen in een comfort en een stijl die onvergetelijk zijn.

Chalet Aurelio, Lech op Immovlan.be

Tot de uitrusting van het chalet behoren een privé-spa en de diensten van een privé-chef en een butler. De inrichting is warm en comfortabel.

Hoeveel? vanaf 133.000 € per week.

meer info op www.aureliolech.com

En de winnaar is…

1. Chalet Edelweiss, Courchevel

Chalet Edelweiss, Courchevel op Immovlan.be

Chalet Edelweiss, Courchevel op Immovlan.be

De absolute top van de luxe-chalets heet Chalet Edelweiss. Plezier, raffinement, uitmuntendheid en zeldzaamheid… de Franse levenskunst onthult hier een nieuwe dimensie van luxe.

Het biedt al wat u zich kan dromen voor uw wintersportvakantie: twee master suites van elk 100 m² en een salon-eetzaal van 200 m². In totaal 8 klasse-suites, op 7 verdiepingen en meer dan 3.000m².

Chalet Edelweiss, Courchevel op Immovlan.be

Het is uitgerust met een spa van een hoge kwaliteitsklasse van meer dan 400m², met een zwembad van 13 meter lang, een jacuzzi, een waterval en een fitnesszaal. ‘s Avonds gaat de ontspanning voort in de nachtclub of rond het biljart. In de professionele keuken kunnen maaltijden en cocktails bereid worden voor een honderdtal mensen, zodat het feest dus nog langer kan doorgaan.

Hoeveel? vanaf 280.000 € per week…


Terug naar het nieuwsoverzicht