BATIBOUW maakt bezoekers het leven makkelijk

20/02/2015

BATIBOUW 2015 maakt bezoekers het leven makkelijk op Immovlan.be

De organisatoren van Batibouw stellen een reeks reeks diensten en hulpmiddelen ter beschikking van de bezoekers, om hun het leven makkelijker te maken. Ontdek ze hier.

Bereid uw bezoek voor met de Batibouw-app.

Om uw bezoek voor te bereiden is het interessant om de gratis Batibouw app voor tablet en smartphone te downloaden. Met de app hebt u vlot toegang tot het plan van de beursgebouwen, de catalogus en nog veel meer nuttige info.

Koop uw tickets via Internet.

Het is nu al enkele jaren mogelijk om toegangstickets online te kopen en thuis af te drukken. U geniet dan een vermindering van 2 € en vooral: u wint tijd bij aankomst.

Bezorg uw coördinaten aan een exposant door uw streepjescode te scannen.

Als u aan een exposant uw coördinaten wil bezorgen, kan deze gewoon uw streepjescode even scannen. Dan kan hij later contact met u opnemen.

Nieuw sinds dit jaar: de exposanten kunnen uw streepjescode voortaan ook scannen met een smartphone app, zodat ze geen scanners meer nodig hebben.

Profiteer van kortingsbons bij bepaalde exposanten.

De Home Deals van BATIBOUW beantwoorden een vraag die vaak door bezoekers wordt gesteld: welke kortingen zijn er te verkrijgen bij de exposanten op BATIBOUW? Voor het antwoord op deze vraag kunnen bezoekers terecht op www.batibouw.com en klikken op «Home Deals».

Er wordt bij de ingang van het salon ook een chequeboekje met kortingsbons (per paleis) uitgedeeld.

Download de brochures van de exposanten.

U vindt ze op http://batibouw.folders.eu/nl/
 


Terug naar het nieuwsoverzicht