Renovatie: steek de handen uit de mouwen en bereken uw budget.

In het totale budget voor een werf vertegenwoordigen de manuren bijna de helft van de kostprijs. Dat is een uitstekende reden om zelf de handen uit de mouwen te steken!

Om tegemoet te komen aan deze do-it-your-self-mentaliteit brengt de Belgische firma Brainbox installatiekits op de markt die speciaal bedacht zijn voor particulieren. Na een werfbezoek door een van hun consultants levert de firma u de benodigde installatie, compleet met de nodige heldere schema’s en uitleg over de montage.

Zo wordt de doe-het-zelver dus bij elke fase van het werk begeleid. Hij kan ook een beroep doen op technische ondersteuning tijdens de hele duur van de installatiewerken.

 
 

Er bestaan kits voor elektriciteit, domotica, sanitair, verwarming en ventilatie.

Er is ook een app beschikbaar om zelf een eerste bestek te berekenen en kennis te maken met de verschillende aanbiedingen van de firma voor uw type woning, uw budget en uw voorkeuren.

Deze app kan ook gebruikt worden om een overzicht te krijgen van de verschillende onderdelen bij de plaatsing van verwarming of elektriciteitsinstallatie, compleet met een lijst van benodigde werktuigen.

Op enkele minuten kan de kandidaat-bouwer een schatting maken van de kosten voor zijn elektrische installatie, domotica, sanitair, verwarming of ventilatie.

De prijsberekeningmodule staat op de website van Brainbox en is ook beschikbaar via een app voor tablet bij Appstore en Play Store (Android) onder de naam "Brainbox App" – kies vervolgens "Budget".

Downloadlinks:

        

U vindt Brainbox op Batibouw 2015 in paleis 9, stand 305

Foto: Brainbox.
geschreven door  celine dubois

 


Terug naar het nieuwsoverzicht