50 Cent heeft zijn woning nog steeds niet kunnen verkopen…

Curtis James Jackson III, beter bekend onder zijn artiestennaam “50 Cent”, probeert nog steeds zijn prestigieuze villa in Farmington, Connecticut (Verenigde Staten) te verkopen.

Dit enorme eigendom van 4.650 vierkante meter was tot 2003 van Mike Tyson. Na onderhandeling kocht de rapper het voor 4,1 miljoen dollar, in plaats van de 25 miljoen die de ex-vrouw van Tyson ervoor eiste.

50 Cent dacht helemaal niet dat de vastgoedcrisis hem zou raken en investeerde meer dan 6 miljoen dollar in de renovatie. Met 21 slaapkamers, 24 badkamers, 9 keukens, een dancing/discotheek met stripteasebar, een gigantische fitnesszaal, een zwembad, twee basketbalterreinen (binnen en buiten), een garage voor 8 auto’s en een heliport op het dak van het huis, kan deze woning menig mens doen kwijlen.

Een onvoorstelbare prijs

De rapper heeft geen cent meer. Hij heeft zich officieel persoonlijk failliet verklaard na een sekstapeschandaal, en kan de kolossale kosten niet meer aan… Elke maand loopt het onderhoud van het huis – alles inbegrepen – op tot meer dan 72.000 dollar!

Het vastgoed is voor het eerst te koop gezet in 2007 voor de kleine som van $18,5 miljoen, en een jaar later is de prijs verlaagd ($14,5M). In 2009 is de waarde gedaald tot 10,9 miljoen dollar.

Zou u met een beetje onderhandeling bereid zijn om dit volstrekt buitensporige paleis te kopen?

Bron: businessinsider.com


Terug naar het nieuwsoverzicht