Is jouw huis de spiegel van je persoonlijkheid

22/01/2016

De één vindt zijn ontspanning met een boek voor het knetterende haardvuur, de ander zapt gezellig onder een dekentje in z’n hoeksalon of geniet ervan vrienden te imponeren met lekkers uit z’n tot in de puntjes ingerichte keuken.

Je bent hoe je leeft … ontdek wat je huis over je persoonlijkheid vertelt.

Jouw huis als de spiegel van je personaliteit

Warm Scandinavisch interieur

De zoete geur van versgebakken appeltaart domineert quasi continu je keuken en familie is je absolute nummer 1? De kans is reëel dat je woning warmte en Scandinavische gezelligheid ademt. De basiskleur van je interieur is wit en verder mix ’n match je er creatief op los met accessoires. Je bent een echt gezelschapsdier en het welkomstbord aan je voordeur verraadt pas helemaal je karakter: kom erin en nestel je erbij!

Stijlvol klassiek interieur

Net zo elegant als je persoonlijkheid is je interieur: je houdt van symmetrie, donkere houtsoorten en rijke details zonder dat het overdaad wordt. De keuken is stijlvol ingericht en het kloppende hart van je woning, ’s avonds vlij je je met partner neer in een royale fauteuil terwijl de hond een dutje doet op het hoogpolige tapijt. Je bent een romanticus pur sang.

Frans boho interieur

Aaaaah la vie en rose! Jij hebt een stralende persoonlijkheid en dat vertaalt zich in je speelse interieur: een smeltkroes aan gouden en bronzen elementen, antieke meubelstukken, een kroonluchter, oude spiegels en fotolijsten. Als we je niet op een brocante terugvinden, zit jij als een echte bohémien op je chaise longue verzonken in liefdevolle gedachten. Je bent eigenzinnig en expressief.

Minimalistisch designinterieur

Vrienden adoreren je “zenitude”, jij beheerst de kunst van het balanceren als een volleerd circusartiest. De codewoorden in je interieur? Ruimte, licht, natuurtinten, harmonie en kwaliteit. Je voelt je thuis in een minimalistische woning met strakke lijnen, want dat kalmeert. Als essentiezoeker kies je voor één enkel duurzaam kunstwerk i.p.v. gretig bij elkaar gesmeten accessoires. Je huis is net en opgeruimd want jij bent een topper op het vlak van organisatie en discipline.

Herkenbaar? Doe de test en analyseer je collega’s … kan je raden hoe ze wonen?

Evelien Verhauwert


Terug naar het nieuwsoverzicht