Batibouw 2016 – vloeren om van te houden

Brussels Expo kreeg de afgelopen dagen al heel wat volk met bouw- en renovatiekriebels over de vloer. Brengt ons tot de vraag: welke vloeren schitteren er zoal tijdens Batibouw 2016?

1. Uit het goede hout gesneden, BARN-parket van Lalegno.

 
Ben jij zo een karakter dat een échte karaktervloer zoekt? Op stand 214 in Paleis 6 verrast specialist in meerlagenparket Lalegno met de BARN-collectie. Vloeren uit deze reeks worden gekliefd en verouderd, wat een authentiek resultaat geeft. In mensentaal: haal je deze vloer in huis, dan lijkt het alsof ie er al een eeuw ligt terwijl hij dus in feite splinternieuw is. Deze look scoort bij architecten, designers en iedereen die iets unieks onder de voeten wil.

Lalegno Paleis 6 – stand 214
 

2. Ga je gang met kurk, Comfort Plus van Santana.

 
De Silentwood Comfort Plus-collectie van Santana biedt hoogwaardige kurkvloeren met de looks van origineel parket. Een beschermende coating maakt van deze vloer een topper in allerlei ruimtes: in de slaapkamer waar de speelgoedautootjes vrolijk racen, in de druk druk drukke kantoorruimte, …
 
Waarom je deze vloer in huis moet halen?
 
-Het Uniclic®-kliksysteem maakt dat het kinderspel wordt om hem te leggen.
-Kurk zwakt geluid af en absorbeert trillingen.
 
De andere troeven deelt Santana graag met je in paleis 6 op Stand 211.

Santana Paleis 6 – stand 211
 

3. Ideaal voor kousenvoetjes, Pulse van Quick-Step.

 
Steeds meer mensen halen hem in huis, de vinylvloer. Dat dit type vloer minder slijtvast is dan andere soorten, is al even achterhaald. Meer zelf: Quick-Step lanceert nu op Batibouw een vinylvloer die 100% klaar is voor de toekomst: Pulse.
 
Deze luxe collectie heeft dankzij revolutionaire technieken de onvervalste uitstraling van een houten exemplaar én heeft nog een aantal praktische voordelen. Deze vloer is slijtvast, watervast, warm, geluiddempend en ftalatenvrij De Pulse collectie omvat 20 trendy designs die netjes liggen in eender welk interieur: Scandinavisch, klassiek, vintage, … Begin al maar te dromen!

Quick-Step Paleis 6 – stand 219
 
Loop jij voor één van deze drie warm of draagt een ander type vloer jouw voorkeur? Tegels, gietvloer, betonvloer, natuursteen, laminaat, … we zijn benieuwd.

Praktische info via www.batibouw.be.
 
 
Tekst: Evelien Verhauwert
 

Terug naar het nieuwsoverzicht