Een tweede verblijf aan zee voor (veel) minder dan € 300.000

Onze Belgische kust ligt lekker dichtbij en zorgt altijd voor dat heerlijke vakantiegevoel. Het hoeft niet te verwonderen dat een tweede verblijf aan zee populair is. Droom jij daar ook van? Deze nieuwbouwappartementen op Immovlan.be koop je voor minder dan 300.000 euro…

Bruisende nieuwbouwluxe in Blankenberge

Vlakbij het gezellige centrum, de markt en jachthaven van Blankenberge vind je de moderne Residentie Zidelinge. Deze appartementen hebben alles in huis om er geweldige zee, zon, strand verblijven van te maken: hedendaags comfort, een ruime woonkamer, volledig ingerichte keuken en badkamer, 2 slaapkamers, een zuidgericht terras, … De brede zandstranden en leuke zeedijk krijg je er zo bij! 
 
 
 

Een wereldse sfeer in Oostende

De Koningin der Badsteden staat voor dagverse vis in de Vistrap, het indrukwekkende Mercator Zeilschip, royaal veel wandelmogelijkheden en een Boulevard die in volle expansie is. Net daar vind je nieuwbouwappartementen Marquise. Met veel comfort? Dat spreekt! En een terras waar je kan genieten van je handgepelde garnaaltjes terwijl je de gezonde zeelucht inademt? Tuurlijk! 
 
 
 
 

Normandische klasse in De Haan

In het schilderachtige decor van De Haan vind je Residentie Monica met dit appartement van 116 m². Het is een duplex gelegen op de tweede en derde verdieping met inkomhal, zit- en eethoek, een zonnig terras van 6,67m², volledig ingerichte keuken, berging, 2 slaapkamers en badkamer. Je nieuwe stekje is de ideale uitvalsbasis om de weidse polders rondom te verkennen en weg te dromen bij de Normandische uitstraling van het prachtige De Haan.
 
 
 
 

Knappe architectuur in De Panne

De Panne wordt omringd door strand en prachtige natuurgebieden. Vlakbij de zee vind je deze knappe architectuur met op de gelijkvloerse verdieping een 2 slaapkamer appartement met heel ruim terras. Dat je hier nooit meer wegwil? Begrijpelijk.
 
 
 
De Pluspunten? De waarde van onroerend goed aan zee stijgt en bovendien kan je je appartement eenvoudig verhuren wanneer je er zelf niet verblijft. Laat je op Immovlan.be verrassen door een zee aan mogelijkheden en veel plezier met je zoektocht!
 
 
Tekst: Evelien Verhauwert
 

Terug naar het nieuwsoverzicht