4 droomlofts te koop op Immovlan.be

Een loft geeft een reusachtig vrijheidsgevoel: hoge plafonds, gigantische raampartijen, grote open ruimtes, … Waar moeten we precies tekenen? Niets dan lof over lofts feitelijk, of moet jij nog overtuigd worden door deze hippe woonvorm?

 
 
Als het op een loft aankomt, speelt grootte geen doorslaggevende rol. Belangrijker dan het aantal vierkante meters zijn de plafonds. Hoe hoger die zijn, hoe meer ruimte er gecreëerd wordt. Tel daar nog enkele immense raampartijen bij en daar heb je het fameuze loftgevoel! Deze loft in het Gentse woont met 115 m2 heerlijk ruim, een zee van licht rolt je woning binnen. 
 

Old meets new

 
Fabrieken, kloosters, garages … ze zijn allen geschikt om er een loft in onder te brengen. Oude elementen als betonnen fabrieksvloeren, steunbalken en stalen trappen staan bovendien über classy in je nieuwe loft. Recycleren is the key wil je de stijl en sfeer van het oorspronkelijke gebouw behouden! In deze loft in Lauwe zorgen de authentieke rode bakstenen voor een industrieel gevoel.
 
 
 

Room with a view

 
Net omdat lofts huizen in panden als fabrieken, vind je ze op de meest onverwachte locaties. En dus krijg je er bij de aankoop van je loft vaak een onverwacht uitzicht bij. Deze loft in Maaseik kijkt uit op de Maas. Jawel, wegdromen mag.
 
 
 

Altijd nieuw

 
Ben jij van het “ik heb graag eens iets anders”-type. Wel, een loft is nooooooit saai! De grote open ruimtes zorgen voor enorm veel flexibiliteit in indeling zonder dat daar veel kosten tegenover staan. Verstelbare muren laten je bv. toe je slaapkamer om te toveren tot woonkamer en omgekeerd. Sla jij aan het indelen in deze loft in Dentergem
 
 
 
 
De tijd dat enkel kunstenaars in een loft woonden, ligt trouwens al lang achter ons. Tuurlijk hoef je ook geen jonge zelfzekere dertiger te zijn om een loft te kopen (dat mag natuurlijk wel), deze woonvorm is ook leuk voor koppels met kinderen of oudere stellen. In love with our lofts? Ontdek nog meer architecturale toppers op www.immovlan.be.
 
 
Tekst: Evelien Verhauwert
 

Terug naar het nieuwsoverzicht