Gratis app om je huis te onderhouden

20/09/2017 - Immovlan.be

De smartphone lijkt wel aan onze vingers gekleefd. Wist je echter dat je dit toestel ook kan inzetten voor het onderhoud van je huis? Met de handige en gratis app Woonderhoud verlies je geen klusje meer uit het oog!

Het onderhoudsboekje van je woning

Net zoals je bij de aankoop van een nieuwe wagen een onderhoudsboekje krijgt, is deze gratis app een onderhoudsboekje voor je woning. Je krijgt automatisch een onderhoudsplan op maat, waardoor je geen enkel klusje vergeet. Van uitstel komt afstel, dus begin er aan!

Een goed onderhouden woning is meer waard

Een goed onderhouden woning is meer waard dan een andere, houdt dat in het achterhoofd. Als je ooit je woning besluit te verkopen, dan profiteer je van je inspanningen. De app Woononderhoud is gratis verkrijgbaar voor zowel iOS als Android en dus op elke smartphone bruikbaar. Op basis van de eigenschappen van je huis lijst de app de klusjes op die moeten gebeuren. Heb je geen zin of tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan heb je alsnog geen excuus, want de app geeft ook een aantal lokale bedrijven op, die het klusje in een handomdraai voor je klaren. Ze moeten natuurlijk ergens het budget halen om de app te ontwikkelen.

Via de app vind je niet alleen een vakman in je buurt, je kan ook onmiddellijk een bericht sturen met een reparatieverzoek of voor een offerte. Het bespaart je best wel wat zoek- en belwerk.

Klusjes groeperen met de buren

Een andere leuke feature van de app is dat je in contact kan komen met je buren en zo gezamenlijk klussen kan laten uitvoeren. De ramen poetsen is ongetwijfeld voordeliger als de ramenwasser in een halve dag de hele straat kan afwerken. Op die manier kan de vakman zijn werk beter plannen en scoor je ongetwijfeld een mooie korting.

Naast de klusjes die moeten gebeuren, houdt de app natuurlijk ook bij welke werkjes er al uitgevoerd zijn. Deze onderhoudshistoriek kan je natuurlijk gebruik als je je huis wil verkopen. De koper ziet zo dat de woning goed onderhouden is.

Probeer het eens uit, de app is gratis!

door Kevin Stickens


Terug naar het nieuwsoverzicht