Wat koop je voor 200.000 euro? We vroegen het aan 30 aannemers!

Wat als je bouwbedrijven in heel het land vraagt om een van hun meest representatieve kijkwoningen of referenties voor te stellen, inclusief prijs? Bouwsite Livios deed de test. Resultaat: deze vijf opmerkelijke vaststellingen! Dit en veel meer over sleutel-op-de-deur bouwen lees je deze week op Livios.

Wat koop je voor 200.000 euro? Wij vroegen prijs aan 30 aannemers!

Wat als je bouwbedrijven in heel het land vraagt om een van hun meest representatieve kijkwoningen of referenties voor te stellen, inclusief prijs? Bouwsite Livios deed de test. Resultaat: deze vijf opmerkelijke vaststellingen!

Lees meer

19 kant-en-klare woningen waar bouwbedrijven graag mee uitpakken

Livios vroeg aan 30 bouwbedrijven om een van hun meest representatieve kijkwoningen of referenties voor te stellen, inclusief E-peil, toegepaste technieken en prijs per vierkante meter. Negentien firma’s gingen in op het aanbod. Ontdek hieronder het resultaat!

Lees meer

Anne-Katrien en Nicky bouwden zonder stress. Dit zijn hun tips!

Heb jij je zinnen gezet op een sleutel-op-deurwoning? Of twijfel je nog? Eén goede raad: praat met ervaringsdeskundigen. Wij gingen op de koffie bij Anne-Katrien en Nicky. Kersverse ouders en de gelukkige eigenaars van een sleutelklare nieuwbouw.

Lees meer

5 garanties die elk goed bouwbedrijf jou kan bieden

Droom jij van een nieuwe woning, maar zie je op tegen de administratieve, technische en praktische besognes? Dan lijkt een sleutel-op-de-deurwoning jou op het lijf geschreven. Wij zetten de vijf belangrijkste voordelen op een rijtje.

Lees meer

Checklist: wat mag niet ontbreken in de overeenkomst met je aannemer?

Wanneer je een overeenkomst sluit met een aannemer, moet je rekening houden met bepaalden zaken. Wij geven je een overzicht van de punten die de aannemer zeker moet opnemen in het contract.

Lees meer

Wat als je bouw vertraging op loopt? Of erger…

Wat als je aannemer een onredelijk hoog voorschot vraagt, plots failliet gaat, of de werken wekenlang vertraging oplopen? Als sleutel-op-de-deurbouwer of koper van een woning op plan heb je een vangnet dat de modale bouwheer niet heeft. En dat in de vorm van de wet-Breyne of woningbouwwet. Een overzicht in vijf vragen!

Lees meer


Terug naar het nieuwsoverzicht