Second Home Expo: alles over jouw tweede verblijf

18/09/2023

Een vakantiewoning is de droom van heel wat Belgen. Maar hoe begin je aan dat avontuur en wat zijn de financiële en fiscale implicaties? Dat ontdek je tijdens de Second Home Expo op 14 en 15 oktober in Flanders Expo Gent. En daar kan je dankzij Immovlan gratis naartoe!

Het was ongetwijfeld weer heerlijk genieten van een welverdiende vakantie afgelopen zomer, of je die nu doorbracht in eigen land of net iets verder weg. Misschien is je vakantie wel zo goed meegevallen dat je droomt van een eigen stek ter plekke, om dat vakantiegevoel veel vaker te kunnen beleven of om ook andere mensen te laten kennismaken met het vrije gevoel dat je zelf ervaren hebt, en daar bovendien financieel ook nog eens beter van te worden. De verleiding is voor een aantal mensen groot om meteen een vastgoedkantoor binnen te stappen en hun slag te slaan… maar is dat wel zo verstandig?

Goed voorbereid te werk gaan

Alles wat je moet weten over tweede verblijven, zowel in eigen land als in het buitenland, komt je te weten op de Second Home Expo die op 14 en 15 oktober georganiseerd wordt in Flanders Expo Gent. Wat hebben verschillende landen en regio’s te bieden op het vlak van tweede verblijven, hoe ziet het aanbod van vakantiewoningen eruit, waar moet je op letten, wat zijn de administratieve stappen die je moet zetten en de implicaties op fiscaal en financieel vlak? Daarover vertellen de exposanten je alles in detail! Want nergens vind je zo’n schat aan informatie op één plek geconcentreerd als hier, dankzij 100 makelaars, ontwikkelaars en experts, maar ook praktische seminaries. Niet te missen dus!

Wil je er zelf ook bij zijn op 14 of 15 oktober? Dan hebben we goed nieuws, want Immovlan biedt 100 gratis duotickets. Maar haast je, want op is op!

Registreer je hier voor 2 gratis inkomtickets

✨ Zoek je naar jouw droomwoning of wil je jouw vastgoed verkopen? Ontdek onze vastgoedzoekertjes-website, de ultieme bron om vastgoed in België te vinden en te verkopen! Of je nu wilt kopen, huren, verkopen of investeren, ons platform biedt talloze vastgoedadvertenties voor elk budget en iedere smaak. 🏠 🔍 Aarzel niet langer en surf nu naar onze vastgoedzoekertjes-website om het vastgoed te vinden dat voldoet aan al jouw wensen! 🎯 🏡 💼