Business Padel Tour: een Belgisch intercompany padeltoernooi

29/03/2023

Padel, een sport die ontstond uit de werelden van tennis en squash, is helemaal ‘in’ op dit moment. En ondanks zijn eerder recente ontstaan, kent padel heel wat enthousiaste aanhangers! Het is immers niet alleen een bijzonder leuke en verslavende sport, het gaat er ook bijzonder vriendschappelijk aan toe in deze discipline die met twee tegen twee gespeeld wordt.

Tomasz Krawczyk

En net om die reden bundelen de B19 Business Club en het vastgoedportaal Immovlan.be hun krachten rond een nieuw project, met de lancering van de ‘Business Padel Tour’. We vertellen je er alles over!

Vergezel ons voor deze memorabele vrijdagmiddagen die georganiseerd worden in 3 verschillende Belgische steden: Brussel, Nijvel, Luik. De best presterende teams uit elke stad nemen het tegen elkaar tijdens een epische finale op 18 augustus in Zoute, in de aanloop naar de World Padel Tour.

Sportieve networking in een ontspannen sfeer

Ons padeltoernooi is de ideale gelegenheid om andere professionals te ontmoeten in een ontspannen en sportief kader. Om in schoonheid af te sluiten, krijgt elk team na elke sessie een drink aangeboden. Het inschrijfgeld bedraagt 250 euro excl. BTW per team per sessie, inclusief wedstrijden, ballen, een T-shirt en natuurlijk de gratis drink.
Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze wedstrijd, op voorwaarde dat je een bedrijf vertegenwoordigt en het inschrijvingsformulier op onze website invult. Vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Katia of Sybille.
De eerste sessie vindt plaats op 28 april in Brussel, in de aanloop naar de Brussels Open. Alle voor deze dag ingeschreven teams krijgen automatisch tickets voor de wedstrijden van die dag, ter waarde van 80 euro.

Kies je categorie!

We hebben 2 categorieën voorzien: ‘Fun‘ en ‘Expert‘. Je bent vrij om je in te schrijven in de categorie die je verkiest, maar we rekenen op fair play om ervoor te zorgen dat iedereen zich inschrijft in de categorie die hem of haar het best ligt. De teams bestaan telkens uit 2 spelers. De competitie is gemengd, open voor iedereen, en vooral gebaseerd op gezelligheid en fair play.

Waar en wanneer vinden de verschillende toernooien plaats?

BRUSSEL

28 april 2023
Tour & Taxis Padel Club (Havenlaan 86c – 1000 Brussel)

LUIK

26 mei 2023
Planet Padel (rue de la Vallée 10 4470 Saint-Georges sur Meuse)

NIJVEL

9 juni 2023
Eleven Padel (rue de l’Industrie 11 – 1400 Nivelles)

DE FINALE

18 augustus 2023
Royal Zoute Tennis & Padel Club (Astridlaan 7 8300 Knokke-Heist)

Ik schrijf me in

✨ Zoek je naar jouw droomwoning of wil je jouw vastgoed verkopen? Ontdek onze vastgoedzoekertjes-website, de ultieme bron om vastgoed in België te vinden en te verkopen! Of je nu wilt kopen, huren, verkopen of investeren, ons platform biedt talloze vastgoedadvertenties voor elk budget en iedere smaak. 🏠 🔍 Aarzel niet langer en surf nu naar onze vastgoedzoekertjes-website om het vastgoed te vinden dat voldoet aan al jouw wensen! 🎯 🏡 💼