We Invest opent een nieuw kantoor in Sint-Agatha-Berchem

29/03/2023

We Invest, het vastgoednetwerk dat gespecialiseerd is in residentieel vastgoed, blijft groeien en opent een tweede Brussels kantoor in Sint-Agatha-Berchem. Een succesverhaal dat we graag van nader bekijken…

Op 1 april 2023 opent We Invest een tweede kantoor in de hoofdstad, na een eerste kantoor (het hoofdkantoor van het agentschap met een strikje als logo) dat gevestigd is in Oudergem. Het nieuwe kantoor zal worden geleid door Nathalie Plasman en Michael Lombaerts, die beiden al eerder als agent werkten voor We Invest, voordat ze in 2020 hun eigen structuur oprichtten, Sylver Properties.

Een vanzelfsprekende keuze voor Sylver Properties

Een eigen kantoor en merk runnen vergt veel administratief werk dat niet per se met vastgoed te maken heeft. Dat is precies wat het duo ertoe aanzette om zich aan te sluiten bij We Invest! "Wat ons interesseert en motiveert, is het contact met klanten en op het terrein bezig zijn. Daarom hebben we besloten om onze administratieve aspecten toe te vertrouwen aan de groep en ons te concentreren op wat voor ons het belangrijkst is. We Invest was een vanzelfsprekende keuze, omdat het dé referentie is op het vlak van digitale aanwezigheid, technologie, marketing, visibiliteit van de panden en klantenservice… wat strookt met onze visie en waarden," vertelt Michael Lombaerts, Manager van het Brussels West-team.

Een team dat helemaal gewijd is aan het Westen van Brussel

Voor Jonathan Pham, de oprichter van We Invest en mededirecteur van het Brusselse kantoor, is het doel van dit tweede kantoor om “op een meer toegespitste en reactievere manier te beantwoorden aan de wensen van [hun] klanten. De markten van Zuid/Oost-Brussel en die van het Westen van de stad zijn zeer verschillend, en het was belangrijk om er een specifiek team aan te wijden.”

Teams die onderling kennis delen

De administratieve, juridische, marketing- en managementfuncties blijven in de kantoren in Oudergem, maar beide teams worden aangemoedigd om elkaar regelmatig te ontmoeten om kennis uit te wisselen en te delen.
Een nieuwe aanpak van vastgoed
We Invest, in 2014 opgericht door Jonathan Pham, is een scale-up die gespecialiseerd is in residentieel vastgoed, aanwezig in heel België, met voortaan 28 vestigingen en meer dan 200 medewerkers. Het bedrijf zorgt voor een nieuwe benadering van vastgoed en plaatst nieuwe technologieën en marketing in het centrum van zijn activiteiten, zodat zijn agenten zich kunnen concentreren op wat ze het best doen: kopers en verkopers van vastgoed adviseren en begeleiden.

✨ Zoek je naar jouw droomwoning of wil je jouw vastgoed verkopen? Ontdek onze vastgoedzoekertjes-website, de ultieme bron om vastgoed in België te vinden en te verkopen! Of je nu wilt kopen, huren, verkopen of investeren, ons platform biedt talloze vastgoedadvertenties voor elk budget en iedere smaak. 🏠 🔍 Aarzel niet langer en surf nu naar onze vastgoedzoekertjes-website om het vastgoed te vinden dat voldoet aan al jouw wensen! 🎯 🏡 💼