World Padel Tour: de beste padelteams ter wereld komen terug naar Brussel

22/03/2023

Haal je wel eens zelf je raket boven en laat padel je niet onverschillig? Dan hebben we goed nieuws voor je: de World Padel Tour, het grootste kampioenschap padel ter wereld, strijkt van 26 tot 30 april neer in Brussel. Immovlan is partner van dit evenement dat zonder twijfel in je geheugen gegrift zal blijven!

Padel is dé sport van het moment, en het aantal beoefenaars overal ter wereld groeit dan ook met grote sprongen. In die mate zelfs dat er 10 jaar geleden een wereldkampioenschap werd gelanceerd, met de toepasselijke naam World Padel Tour. En ook nu doet de World Padel Tour opnieuw België aan, met een stop in Brussel. Van 26 tot en met 30 april strijkt het neer in de unieke setting van de uitzonderlijke ‘Gare Maritime’ van Tour & Taxis.

Circus Brussels Padel Open

In 2022 verwelkomde de ‘Circus Brussels Padel Open’, het Belgische luik van het World Padel Tour wereldkampioenschap, bijna 40.000 mensen. Het fabelachtige decor van de ‘Gare Maritime’ van Tour & Taxis leverde het evenement de titel op van "het mooiste indoortoernooi ter wereld", zowel bij de spelers als de merken en de sponsors. Dit jaar leggen de organisatoren de lat nog hoger, met naar verwachting zo’n 50.000 aanwezigen!

Kom meer te weten over de World Padel Tour

Dit moet je weten

Een goedgevuld programma!

Op het programma van deze vijfdaagse staan een wedstrijd met de beste padelspelers ter wereld, avondvertier met een DJ van de Knokke-Out, smakelijke eetgelegenheden en een show die zijn naam en de hype helemaal zal waarmaken!

Een club om vanaf 31 maart te trainen

Op 31 maart opent bovendien de grootste indoor padelclub van Brussel de deuren in Tour & Taxis, de ‘Tour & Taxis Padel Club’. Je zal er niet minder dan 8 velden vinden! De kwalificaties voor de Circus Brussels Padel Open vinden er trouwens plaats van zondag 23 tot en met dinsdag 25 april.

Supporter voor onze nationale ploeg!

Trak je zwart-geel-rode outfit aan en kom supporteren voor de Belgische teams (5 wildcards – 3 mannenteams en 2 vrouwenteams) die gaan voor de kwalificatie.

Een bescheiden ticketprijs!

Toegangsprijs: € 7

Ik schrijf me in

✨ Zoek je naar jouw droomwoning of wil je jouw vastgoed verkopen? Ontdek onze vastgoedzoekertjes-website, de ultieme bron om vastgoed in België te vinden en te verkopen! Of je nu wilt kopen, huren, verkopen of investeren, ons platform biedt talloze vastgoedadvertenties voor elk budget en iedere smaak. 🏠 🔍 Aarzel niet langer en surf nu naar onze vastgoedzoekertjes-website om het vastgoed te vinden dat voldoet aan al jouw wensen! 🎯 🏡 💼