In deze villa werd de film “Glass Onion” op Netflix opgenomen!

2/02/2023

De film “Glass Onion”, momenteel te bekijken op Netflix, is erg populair! Naast het spannende plot, onderscheidt de film zich door de adembenemende decors, te beginnen met hotel Villa 20 in Porto Heli, Griekenland, waar de film werd opgenomen.

Dit luxehotel van de groep Aman Resort werd gekozen als draaiplek voor de film dankzij zijn grandioze decor. Het resort Villa 20, ontworpen door Edward Tuttle en Marios Angelopoulos, heeft een verfijnde stijl die de nabijgelegen zee domineert. Het hotel heeft een privé spa, 6 zwembaden, verschillende restaurants, waaronder een Griekse taverne onder olijfbomen, en kan met zijn drie paviljoenen van elk 100 m² met privé zwembaden, twee paviljoenen met zicht op zee en vier luxestudio’s tot 18 personen verwelkomen.

Elk detail van Villa 20 is een eerbetoon aan de Griekse oudheid en diens typische landschappen. De tuinen zijn versierd met grote beeldhouwwerken en een selectie kunstwerken uit die tijd. Ook het interieur is verzorgd. Als kers op de taart biedt de villa een adembenemend uitzicht over de heuvels en de Egeïsche zee.

✨ Zoek je naar jouw droomwoning of wil je jouw vastgoed verkopen? Ontdek onze vastgoedzoekertjes-website, de ultieme bron om vastgoed in België te vinden en te verkopen! Of je nu wilt kopen, huren, verkopen of investeren, ons platform biedt talloze vastgoedadvertenties voor elk budget en iedere smaak. 🏠 🔍 Aarzel niet langer en surf nu naar onze vastgoedzoekertjes-website om het vastgoed te vinden dat voldoet aan al jouw wensen! 🎯 🏡 💼