De vijf beste buitenverblijven in Frankrijk onder de € 300.000

23/11/2022

Ben je grote fan van vakantie in Frankrijk, maar minder van steeds maar hotels te moeten betalen? Dan zit er maar één ding op: investeren in een tweede verblijf! Ze zijn er in alle maten en kleuren, en je hoeft er zelfs niet altijd heel je spaarrekening voor te plunderen. Laat dat vakantiegevoel maar komen, met deze betaalbare panden in La Douce France!

Huis te koop in Eyburie – € 285.000

Deze historische gerenoveerde boerderij heeft karakter. Karakter, en een onweerstaanbare charme. Je vindt er drie slaapkamers en nog veel meer potentieel, afgewerkt met een zeer grote tuin en een mooi terras. Zowel in de zomer als in de donkere wintermaanden vind je hier, in het prachtige Corrèze, de lichtheid die elke vakantie onvergetelijk maakt.

Huis te koop in Châteauneuf-la-Forêt – € 250.000

Niet ver van Limoges vind je deze karakteristieke vakantiewoning. Er is genoeg plek voor minstens drie slaapkamers, dus de hele familie is hier welkom. Daarnaast beschik je over een mooie tuin, een terras, en zelfs een zwembad! De ideale plaats om zowel zomer- als wintervakanties door te brengen.

Huis te koop in Le Brethon – €263.000

Het is de droom van menig Belg: een Franse gîte. En dan nog liefst in een oude boerderij. Stop met dromen, want deze woning is voor jou gemaakt. In het hart van de Auvergne-Rhône-Alpes staat een oude boerderij, vakkundig gebouwd in de traditie van de regio, klaar om je te verwelkomen. De vier slaapkamers en meerdere badkamers zijn ideaal als gîte of gastenverblijf.

Oude molen te koop in Viévy – €249.500

Dit bijzondere pand bestaat uit 2 units en heeft, zeker wat betreft het dak, nog wat liefde en renovatie nodig. Je beschikt er over vier slaapkamers en een grote zolder, die gebruikt kan worden als leefruimte. Maar de charme van dit pand beperkt zich niet tot de gebouwen, want ook de omgeving is om in te kaderen. Op amper 1 uur van Dijon, midden in het groen, heeft dit pand een ware droomligging.

Huis te koop in Saint Michel – € 269.000

Je steekt de grens over, et voilà: deze prachtige B&B staat je op te wachten. Met 6 slaapkamers en even veel badkamers is dit een ideaal gastenverblijf. Naast het hoofdgebouw krijg je ook nog een tweede gebouw aan de achterzijde, en als kers op de taart: een grote tuin.