Webinar investeringsvastgoed: locatie, locatie en… locatie

21/11/2022

Vandaag is vastgoed meer dan ooit de ideale manier om je geld te beleggen. Maar de juiste keuzes maken is daarbij van cruciaal belang! Waar je precies op moet, dat verneem je tijdens de gratis webinar van Elitis Real Estate op 5 december.

Terwijl de inflatie hoge toppen scheert, is vastgoed dé perfecte manier om daaraan te ontsnappen. Omdat vastgoedprijzen relatief stabiel blijven en huurgelden mee stijgen met de index, kan je op die manier de waarde van je zuurverdiende spaarcenten op peil houden zodat je je eigen levensstandaard na je pensioen of de toekomst van je kinderen veilig kan stellen. Bovendien is het ook een aanrader om je fiscale situatie te optimaliseren. Peter Tegethoff van Elitis Real Estate deelt met jou zijn expertise om je op die manier het perfecte investeringsproject te helpen kiezen, en focust tijdens de gratis webinar op maandag 5 december onder andere op het aspect locatie, een cruciale factor voor investeringsvastgoed.

Interesse in deze gratis en zeer verhelderende webinar, die plaats vindt op maandag 5 december om 18 uur?

Schrijf je dan nu in via deze link!

Al andere plannen maar wil je toch de nuttige tips van Elitis Real Estate? Schrijf je dan in en ontvang gratis de link voor de replay!