Spanje: top 5 tweede verblijven onder de € 300.000

25/11/2022

Ze zijn niet meer te tellen: de Belgen die gevallen zijn voor de charme van Spanje. Geschiedenis, architectuur en niet te vergeten de prachtige witte stranden: what’s not to love? En wat nu als je het hele jaar door van die charmes kon genieten? Deze panden maken het mogelijk. Op naar het Iberische schiereiland!


Huis te koop in Villamartin – € 185.000

Gelegen aan Orihuela-Costa, op wandelafstand van Villamartin stuit je op dit prachtige pand met drie slaapkamers en twee badkamers. Perfect om je familie of andere gasten te verwelkomen. Een grote troef van deze woning is de bovenste verdieping, die uitgerust is met een solarium vanwaar je een 360° uitzicht hebt op de omgeving en de zee.

Villa te koop in Orihuela – € 229.990

Ontdek deze fantastische villa met drie slaapkamers in Orihuela, niet ver van Alicante. Het pand heeft alle mogelijke faciliteiten die je nodig hebt om te ontspannen: een sauna, jacuzzi en zelfs een zwembad. Kortom: de ideale plek om vakantie te vieren met vrienden of familie.

Huis te koop in San Javier – € 154.900

Deze mooie woning met twee slaapkamers bevindt zich in het meest recente gebouw van een residentieel complex, en staat garant voor rust en sereniteit. Het pand ligt niet ver van het strand, maar ook niet ver van het Roda Golf complex waar je een zwembad vindt: kiezen wordt nog moeilijk! Wat de woning betreft: die beschikt over moderne faciliteiten en een beveiligde parking. Perfect voor een rustige vakantie!

Villa te koop in La Mata – € 265.000

Ontdek deze prachtige villa vlak bij de Middellandse Zee. Het pand baadt in Spaanse stijl, en beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers. Ook gasten zijn hier dus meer dan welkom. Verhuizen wordt alvast een eitje, want de villa is gedeeltelijk gemeubileerd. Als kers op de taart geniet je van toegang tot het gemeenschappelijke zwembad.

Huis te koop in Santa Pola – € 199.995

Ten Zuiden van Alicante wacht dit fantastische herenhuis op jou, compleet met drie slaapkamers in een moderne setting, volledig gemeubileerd en uitgerust. Ook buiten zet de vakantie zich verder, met een mooi zwembad, een buitendouche en een traditionele barbecue. Het uitzicht op het natuurreservaat Las Salinas de Santa Pola maakt het plaatje compleet.