De 5 minst dure nieuwbouwappartementen in België

21/11/2022

Op zoek naar een nieuwbouwappartement om je nieuwe thuis van te maken? Of eerder naar een investering die je niet bankroet achterlaat? Het kan op een betaalbare manier, kijk maar naar deze 5 koopjes!

Appartement te koop in Herbeumont – € 129.000

Leven in luxe, met alle voordelen van het plattelandsleven? Het kan in dit ruime appartement in een gebouw van drie verdiepingen in Gribomont. Het appartement is 115 vierkante meter groot, en heeft twee slaapkamers: ruimte genoeg dus voor de hele familie. Ook toegang tot de kelder van de residentie is inbegrepen.

Appartement te koop in Wervik – € 133.000

In deze residentie van 10 units, kom je thuis in een prachtig appartement. Het gebouw bevindt zich in het centrum van de stad, met alle voorzieningen die je nodig hebt in de buurt. Het appartement heeft één slaapkamer en een terras dat uitkijkt op de binnenplaats. Je fiets kan je kwijt in de stalling.

Studio te koop in Brugge – € 139.577

Deze studio vind je niet ver van het centrum van Brugge, en is dus een ideale investering. De studio is perfect voor reizigers of studenten. Meer nog: dankzij de kwalitatieve constructie doorstaat je investering probleemloos verschillende huurtermijnen.

Appartement te koop in Trazegnies – € 145.000

Ontdek dit fantastische appartement in een recent nieuwbouwproject. Het pand beschikt over alle hedendaagse comfort en kan een EPC B voorleggen. Hier bevind je je niet ver van alle voorzieningen en de grote invalswegen, en toch profiteer je van de stilte van een afgelegen steegje. Het ideale appartement voor een persoon alleen, of een jong koppel.

Appartement te koop in Blaton – € 155.000

Dit tweekamerappartement bevindt zich in een recent nieuwbouwproject. Je auto kan je kwijt op de parking, of op een plek in de gemeenschappelijke ruimte. Daarnaast beschikt dit pand over nog een troef, want met EPC-score B weet je zeker dat je kosten het hele jaar door binnen de perken blijven.