5 huizen met zonnepanelen te koop aan een goede prijs!

22/09/2022

Nu de energieprijzen exploderen wordt het dringend tijd om mogelijkheden te vinden om te besparen op je facturen. Energie uit zonnepanelen kan daarbij een goed alternatief zijn voor traditionele verwarmingsmethodes. Als je dus op het punt staat om een woning te kopen, kan dat een belangrijke rol spelen in je eindbeslissing. Daarom tonen we je 5 huizen met zonnepanelen om je keuze wat makkelijker te maken!

Ninove – € 260 000

Op wandelafstand van het stadscentrum, scholen, openbaar vervoer en het treinstation vind je dit mooie huis met grote tuin. Het huis heeft een ruime woonkamer en een open keuken met recente inrichting. Grenzend aan de keuken vind je de ruime badkamer. Daarachter ligt de aangename veranda (20 m²) en het terras met uitzicht op de tuin. De bovenverdieping heeft 2 ruime slaapkamers, een vaste trap leidt naar de ruime zolder, die verbouwd zou kunnen worden tot nog eens 2 slaapkamers.

Wevelgem – € 290 000

Modern herenhuis (1935) bestaande uit een gelijkvloers met garage, wasruimte, multifunctionele ruimte, apart toilet, douche en tuin. Op de eerste verdieping is er een hal, een woonkamer, een keuken met een aparte eethoek, een veranda, een apart toilet en een kantoorruimte. Op de tweede verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Op de derde verdieping vind je nog 3 slaapkamers en een tweede badkamer. Enkele extra’s: veel authentieke elementen, 6 zonnepanelen, zonneboiler, elektrische installatie conform….

Sint-Jans-Molenbeek – € 320.000

Zonder inkijk aan de voorkant, tegenover het park van de Rue de l’Ecole, op 10 min van de levendige wijk Dansaert en het stadscentrum, handels- en woonhuis met een oppervlakte van 120 m², bestaande uit: handelsgelijkvloers met een grote bijhorende ruimte in de kelder, momenteel verhuurd voor € 850 – op de 1e verdieping, studio + 1 groot terras van 25 m² aan de achterzijde – 2e verdieping studio met 1 slaapkamer in mezzanine. Dubbele beglazing, elektrische verwarming op zonne-energie. De zonnepanelen zijn nieuw.

Jemeppe – € 175 000

Groot karaktervol huis met 3 gevels waardoor tal van toepassingen mogelijk zijn. Dit pand wordt verkocht als een eengezinswoning maar werd voordien bewoond door verschillende huurders. Het huis moet gerenoveerd worden voordat het bewoond kan worden.

Bondelles – € 380 000

Uit de hand te koop: een ruim huis met 4 gevels bestaande uit een grote woonkamer, een eetkamer, een keuken, een badkamer, een veranda, 3 slaapkamers en een garage. Mooie vlakke tuin met veel mogelijkheden.