Ongezien: een simpele truc om je woonkamer te transformeren!

23/06/2022

Laten we eerlijk zijn, tenzij je een absolute fan bent van minimalisme, is een televisietoestel op zich geen bijzonder mooi object in je woonkamer. Het is rechthoekig, het is allemaal zwart en het hangt in het beste geval in het midden van de muur, en in het slechtste geval staat het op een meubelstuk. Hoe maak je dit dan toch sexy?

En waarom zou je je televisie niet beschouwen als een schilderij of een foto van een kunstenaar? Het is inderdaad een trend die langzaam opkomt: … je televisie inkaderen. Ideaal om een vleugje vintage charme aan je interieur toe te voegen, vooral als je een schilderij op je tv wil weergeven!

Als je een perfectionist bent, weet dan dat een bekend merk zelfs een televisie met een kader aanbiedt, zoals een kunstwerk. Het is ook mogelijk om een kader te bestellen dat speciaal voor jouw televisie op maat is gemaakt: de prijzen draaien dan rond de 100 tot 200 euro. Niets weerhoudt je er echter van om een op maat gemaakt exemplaar te produceren door een lokale vakman…