Artemis: een project in Namen voor verstandige beleggers!

9/05/2022

Dit nieuwe project, ideaal gelegen in de Waalse hoofdstad,zal investeerders weten te verleiden.

Het komt erop aan om uw beleggingsobjectief te definiëren: maximaliseren van kapitaalwinst op lange termijn, rendement op eigen vermogen of cashflow. Een simulatie van elk element op basis van de prijs van het appartement wordt uitgevoerd in minder dan 20 minuten, hetzij in een videogesprek of tijdens een afspraak. Concreet kan u al met een eigen vermogen van 50.000 euro investeren in dit 59 appartementen tellende project.

Voorbeeld

Om u een idee te geven van het rendement nemen we als voorbeeld een investering in een appartement van 86.4 m² met 2 slaapkamers. Als u de kelder en de parking erbij rekent, kost het pand 340.000 euro inclusief belasting. In het eerste jaar kan het pand verhuurd worden voor 800 euro. Over 15 jaar wordt een gemiddelde geïndexeerde huurprijs verwacht van 977 euro.

Wil u het bedrag aan huur dat u de over 15 jaar ontvangt maximaliseren? In dat geval moet u zoveel mogelijk eigen kaptiaal investeren en een lening met vaste looptijd afsluiten.

  • Terugbetaling krediet: 534 euro
  • Gemiddelde geïndexeerde huur – terugbetaling krediet: 443 euro die u gemiddeld maandelijks ontvangt, lening reeds afgetrokken.
  • Meerwaarde binnen 15 jaar: 170.473 euro, of 5,63 % rendement op het eigen kapitaal.

Wil u meer weten? Vul dan onderstaand formulier in en we contacteren u!

* Verplichte velden