Candor Triniti: topinvestering op een ‘Triple A’ locatie

8/03/2022

Het nieuwste project van Candor, een Belgisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van investeringsvastgoed, krijgt de naam Triniti. Het project is gelegen op een toplocatie tussen de NAVO en Brussels Airport, en daarvan kan ook u meegenieten!

Investeren in vastgoed zit al jaren in de lift. Het investeringsvastgoed van Candor is daarbij een veilige belegging met een gewaarborgd rendement, terwijl u het beheer volledig aan anderen kan overlaten. Het nieuwe Triniti-project is het perfecte voorbeeld van dit soort investering. Het wordt opgetrokken op een terrein tussen de nieuwe NAVO-gebouwen en Brussels Airport, in het internationale hart van het Brusselse bedrijfsleven. Een betere locatie is nauwelijks mogelijk.

Eenvoudige procedure, mooi rendement

Het investeringsmodel bij Candor Triniti is eenvoudig: u koopt één of meerdere units via een notariële akte en wordt daarbij volle eigenaar van zowel de grond als de constructie. Vervolgens verleent u het vruchtgebruik aan de exploitant, en in ruil krijgt u jaarlijks een gegarandeerde maandelijkse opbrengst en een variabele vergoeding door middel van een omzetparticipatie. Bovendien hoeft u zich niet bezig te houden met het verhuur en geen zorgen te maken over eventuele leegstand, plotse onderhoudskosten of wanbetalers. De vergoedingen zullen automatisch jaarlijks geïndexeerd worden en dit gedurende minstens 25 jaar, op die manier bent u ook ingedekt tegen de huidige inflatie.

Daarnaast is investeren in het Triniti-project ook nog eens fiscaal heel voordelig. Zo kan u de BTW op de aankoop van de grond en de constructie voor 100% recupereren, betaalt u geen onroerende voorheffing en zijn de inkomsten 100% vrijgesteld in de personenbelasting. Bovendien zijn er verschillende soorten units te koop, waardoor u zelfs met een beperkt budget mee kan instappen in deze investering vanaf €143.700.

Interesse? Vul dan onderstaand formulier in en wij contacteren u vrijblijvend met alle details.

✨ Zoek je naar jouw droomwoning of wil je jouw vastgoed verkopen? Ontdek onze vastgoedzoekertjes-website, de ultieme bron om vastgoed in België te vinden en te verkopen! Of je nu wilt kopen, huren, verkopen of investeren, ons platform biedt talloze vastgoedadvertenties voor elk budget en iedere smaak. 🏠 🔍 Aarzel niet langer en surf nu naar onze vastgoedzoekertjes-website om het vastgoed te vinden dat voldoet aan al jouw wensen! 🎯 🏡 💼
* Verplichte velden