Team construct: deze woning is de perfecte compromis tussen traditie en moderniteit

1/02/2023

Als onmisbare speler op de markt, met meer dan 6.000 huizen gebouwd in België, is TEAM construct de specialist in sleutel-op-de-deur lage-energiewoningen. En dit al meer dan 30 jaar!

TEAM construct biedt een brede waaier van 130 modellen van gezinswoningen met 2/3 of 4 gevels, aan te passen naar gelang uw wensen.

Het CONCERTO gamma

Binnen die brede waaier vinden we het CONCERTO gamma, dat deel uitmaakt van de meest gekozen modellen:

De troeven:

  • Een perfect compromis tussen traditie en moderniteit
  • Moderne lijnen en een zeer evenwichtige layout
  • Een complete uitrusting
  • Een onberispelijke afwerking
  • Een isolatie van bijzonder hoog niveau
  • Een zeer aantrekkelijke prijs rekening houdend met de prestaties

Een ongeëvenaard comfort in het dagelijkse gebruik!

Met zijn resoluut moderne architectuur biedt de CONCERTO alle kenmerken van hedendaagse huizen: een moderne stijl, lichtheid, een aangename flow, doorgedreven isolatie. Ongeëvenaard wooncomfort voor een huis dat helemaal voldoet aan de smaak van vandaag! Bovendien beschikt dit huis over een zeer aangename indeling: op het gelijkvloers een zeer lichte woonruimte met een keuken die ontworpen is om er een centraal eiland in te installeren.

Personaliseringsmogelijkheden

Verschillende versies van de CONCERTO zijn te ontdekken in de catalogus en net als bij alle modellen van TEAM construct is het steeds mogelijk om het naar wens aan te passen.

Kies voor een lichtrijk en uiterst zuinig huis dat beschikt over een bewoonbaarheid en een thermisch comfort dat zijn gelijke niet kent!

Ik wil meer weten over de huizen van TEAM construct!

✨ Zoek je naar jouw droomwoning of wil je jouw vastgoed verkopen? Ontdek onze vastgoedzoekertjes-website, de ultieme bron om vastgoed in België te vinden en te verkopen! Of je nu wilt kopen, huren, verkopen of investeren, ons platform biedt talloze vastgoedadvertenties voor elk budget en iedere smaak. 🏠 🔍 Aarzel niet langer en surf nu naar onze vastgoedzoekertjes-website om het vastgoed te vinden dat voldoet aan al jouw wensen! 🎯 🏡 💼