Dé trendkleuren voor 2022

11/10/2021

Wil je helemaal mee zijn? Kleuren die helemaal in zijn? Wij geven je alvast de nieuwste trendkleuren mee. Zo richt je jouw interieur helemaal ‘on point’ in.

1. Luchtig lichtblauw

Stel jezelf een heldere blauwe hemel voor en krijgt ‘Bright Skies’. Luchtig lichtblauw dus. Deze kleur zorgt voor de nodige frisheid in je interieur en doet je ook in de donkere periode al dromen van de zomer.

2. Studio

Dit is geen kleur, maar eigenlijk een palet. Prikkelende kleuren worden gecombineerd met tinten die rust brengen, het is maar waar je zin in hebt dus. De kleuren nemen je mee naar een droomwereld waar het heerlijk toeven is.

3. Greenhouse

De naam verklapt het al, maar hier ga je voor groene tinten die de natuur in huis brengen. Deze tinten vallen trouwens zeer goed te combineren met de eerder genoemde Blue Skies kleur. Wees maar zeker dat je gemoed met een ruk de hoogte in schiet.

4. Salon

Ook hier gaat het om een palet en geen afzonderlijke kleur. Dit palet bevat neutrale tinten die je werkelijk overal kunt gebruiken. Dit palet bewijst trouwens dat neutrale tinten helemaal niet saai hoeven te zijn.