TOP 5 van huizen verscholen in het bos

10/09/2021

De geur van nat gras in de ochtend, de frisheid van de bomen, een fauna in alle vrijheid: het dagelijks beleven van deze ervaringen is een droom voor velen… en zal anderen afschrikken! Dit zijn 5 prachtige huizen verscholen in het bos, allemaal gelegen in de Verenigde Staten…

1. Een tot in de perfectie gerenoveerd huis

Dit in 1968 gebouwde huis in de Hudson Valley, New York, is in 2020 en 2021 gerenoveerd. Dit huis met 3 slaapkamers en… 2,5 badkamers is te huur voor toeristen. Een echte aanrader!

2. Tiny House

Gelegen in het prachtige Hocking Hills National Park in Ohio in de Verenigde Staten, lijkt dit tiny house erg op een bescheiden versie van het eerste huis op deze lijst. Al het comfort is er aanwezig op enkele vierkante meters!

3. Een chalet op palen

Verscholen in Alabama is dit prachtige huis op palen super gezellig! We houden vooral van het overdekte terras en de twee "cocoon" stoelen.

4. Een mini-huis met een geweldige toren!

In ieder geval is dit een huis dat geen cachet mist! De toren geeft het een extra karakter, terwijl het platform waarop het huis rust voor een vleugje magie zorgt.

5. Een grote hut

Dit is een hut ergens in de staat Washington! Ze ligt tussen de bomen en is bereikbaar via een loopbrug. Deze hut heeft ook een observatieterras op hoogte!