Hotelvastgoed: topinvestering aan de Belgische kust!

13/09/2021

Dé plek voor levensgenieters bij uitstek aan de Belgische Kust? Nieuwpoort! Dé toekomstgerichte trend van het moment? Ecologisch verantwoorde vakanties in alle comfort. Combineer die troeven met de investeringstrend van het moment, hotelvastgoed, en u bent bij Dunehotel Nieuwpoort aan het juiste adres!

Investeren in hotelvastgoed zit in de lift. En met reden! Met een haalbaar financieel budget kan u immers genieten van een mooi en langdurig gegarandeerd rendement, zonder de rompslomp van een vakantieverblijf dat u zelf verhuurt… en moet beheren en onderhouden. Dunehotel in Nieuwpoort-Bad biedt dankzij de luxueuze afwerking van zijn suites en ligging op wandelafstand van het strand de perfecte investering op dat vlak. Het aanpalende natuurgebied, de prachtige duinen, één van de grootste jachthavens van Europa en een uitgebreide keuze aan gezellige restaurants maken van deze kustgemeente een niet te missen trekpleister, waar Dunehotel maar al te graag op inspeelt.

Voor een investering vanaf € 175.000 pikt u een mooi graantje mee van het tot in de puntjes uitgedachte eco-concept van Dunehotel Nieuwpoort. Dankzij de toplocatie die een optimale bezetting garandeert en het professionele beheer, geniet u 30 jaar lang van een rendement van 3,25 %, netto! Bovendien bent u 100% eigenaar van uw investering, met een notariële akte. Een niet te missen kans!

Meer info nodig? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

* Verplichte velden