Dit gezin met 3 kinderen transformeert een bus tot huis om naar Afrika te reizen!

30/04/2021

Thariea en River Paige doen waar velen van dromen: alles verkopen, een bus kopen en naar onbekende horizonten trekken!

Ze verkochten al hun bezittingen, verhuurden hun huis en kochten voor 9.000 euro een bus, meldt Sudinfo.  Dit gezin met drie kinderen (18 maanden, 6 jaar en 8 jaar) besloot hun dromen te volgen: “We hoorden ooit eens een gezegde: ‘Je hebt maar 16 zomers met je kinderen’. We wilden meer tijd met hen doorbrengen en een spontaner leven leiden dan wat een huis en een paar weken vakantie per jaar ons konden bieden.”

De ombouw

Er werd 15.000 euro geïnvesteerd om de bus om te bouwen tot een huis: het verhoogde dak en de 6 zonnepanelen zorgen ervoor dat ze in hun gedroomde comfort kunnen leven. De familie heeft net een maand in de bus doorgebracht en de ervaring was duidelijk een succes: “We vonden het heerlijk om een maand lang fulltime in de bus te wonen, ook al is hij nog maar voor 80% af. De kinderen waren zo opgewonden dat ze, nadat ze op 27 maart een nacht binnen geslapen hebben, niet meer weg wilden! Sindsdien wonen we allemaal in dit huis.

Het gezin is van plan te vertrekken van zodra de reisbeperkingen worden opgeheven. Intussen zoeken Thariea en River een boerderij, zodat “ze het leven buiten kunnen ervaren en we niet meer op de oprit van de ouders staan.


Terug naar het nieuwsoverzicht