De Zwitserse villa van Schumacher staat te koop!

30/04/2021

Hoewel de gezondheid van Michael Schumacher een groot mysterie blijft na zijn zware ski-ongeval op de pistes van Méribel in 2013, is dat omdat de zevenvoudig kampioen in het grootste geheim verzorgd wordt, bij zijn naasten.

Ondanks het comfortabele fortuin dat Michael tijdens zijn carrière vergaarde, heeft de familie Schumacher besloten om afstand te doen van haar riante villa in Gland, Zwitserland, om zijn verzorging te kunnen blijven financieren.

Corinna Schumacher, Michael’s vrouw, heeft besloten het indrukwekkende landgoed te verkopen, beweert het populaire Duitse tijdschrift Bunte. Het is een groot domein, gelegen op een terrein van meer dan 20.000 m2, waarin Corinna haar manege had gecreëerd toen ze er een aantal jaar geleden gingen wonen. De prijs is naar verluidt 5,87 miljoen euro.

Volgens het Britse dagblad The Daily Mirror zou het geld van de verkoop gebruikt kunnen worden om de verzorging van de wereldkampioen F1 te financieren, waarvan de kost geschat wordt op €56.000 per week! Om alles te kunnen blijven betalen, had Corinna Schumacher al een privéjet verkocht voor € 35 miljoen en ook een tweede verblijf in Noorwegen.


Terug naar het nieuwsoverzicht