Dit is de eerste outdoor televisie!

1/04/2021

Begin april lanceert de Koreaanse elektronicagigant Samsung een nieuwe gamma televisies speciaal ontworpen voor buiten, bijvoorbeeld voor op het terras, in de tuin of nog op een dakterras. Een idee dat net op tijd komt voor deze nieuwe lockdown!

‘The Terrace’, zoals het outdoor gamma genoemd wordt, werd speciaal ontwikkeld zodat zijn lichtopbrengst hoog genoeg is voor buitengebruik, ook overdag, en dat dankzij de nieuwste QLED-technologie. Deze televisies zijn ook bestand tegen alle weersomstandigheden dankzij een IP55 classificatie.

Johan Van Campenhout, Product Manager Lifestyle TV bij Samsung Electronics Benelux, legt uit: “sinds de uitbraak van de coronapandemie zien we dat meer mensen investeren in bijvoorbeeld een zwembad, een pergola of een buitengebouw. The Terrace past perfect in deze trend en maakt het mogelijk om tv te kijken in je tuin of op je terras.

Toptechnologie

De televisies van ‘The Terrace’ hebben een hoge helderheid van 2.000 nits voor een realistische kleurenweergave en scherpe beelden in alle omstandigheden. Een speciale achtergrondverlichting zorgt ook voor een topcontrast. En dankzij een reflectiewerend oppervlak blijft de kijkervaring optimaal, zelfs wanneer de zon schijnt.

Regenbestendig!

Het terras is ook ontworpen om lang mee te gaan en tegen een stootje te kunnen. Met een IP55-classificatie is deze TV weersbestendig en is het onwaarschijnlijk dat water en stof een invloed zullen hebben op de werking. Een beschermhoes wordt meegeleverd, maar ook zonder is de TV bestand tegen de strengste winters. Hij kan gebruikt worden bij temperaturen tot -31°!

Dat alles heeft natuurlijk zijn prijs…

Twee optionele muurbeugels zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Omdat ze kantelbaar zijn, garanderen deze tv’s altijd een perfecte kijkhoek. The Terrace is vanaf april verkrijgbaar in afmetingen 55″, 65″ en 75″, met een prijs van respectievelijk 3.999 euro, 4.999 euro en 6.499 euro.


Terug naar het nieuwsoverzicht