Dit kasteel is niet wat je denkt: 3 details die je zullen verrassen!

27/03/2023

Je zou geloven dat het honderden jaren geleden gebouwd werd op een Beierse heuvel. Je zou geloven dat het gebouwd werd om de meest gewelddadige aanvallen te weerstaan. Maar nee… Dat is dit kasteel helemaal niet!

1. Het is veel recenter dan je denkt…

De bouw is gestart aan het begin van de jaren 2000 en voltooid in… 2014! Er is dus helemaal niets middeleeuws aan het kasteel!

2. Het ligt veel verder dan je denkt!

De architectuur doet dan wel Beiers aan, maar het kasteel werd gebouwd in… Dalian, met zijn 6,7 miljoen inwoners gelegen in de provincie Liaoning in China.

3. Het heeft een fortuin gekost!

Het is niet officieel geweten hoeveel de bouw gekost heeft, maar in de coulissen wordt gesproken van… 2,7 miljard dollar! Dat lijkt niet zo overdreven voor 292 kamers, 67 suites en het enorme interieur.

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par @ketfm

✨ Zoek je naar jouw droomwoning of wil je jouw vastgoed verkopen? Ontdek onze vastgoedzoekertjes-website, de ultieme bron om vastgoed in België te vinden en te verkopen! Of je nu wilt kopen, huren, verkopen of investeren, ons platform biedt talloze vastgoedadvertenties voor elk budget en iedere smaak. 🏠 🔍 Aarzel niet langer en surf nu naar onze vastgoedzoekertjes-website om het vastgoed te vinden dat voldoet aan al jouw wensen! 🎯 🏡 💼