Te koop: Een bemeubelde studio van… 6 m², voor 100.000 euro!

28/09/2020

In Parijs grenzen de vraagprijzen voor vastgoed soms aan het belachelijke. Zo vind je er een grote hoeveelheid  appartementen van minder dan 5 m². Deze ‘kamer’ (te vinden op de site PAP) van de 6 m² zal zonder twijfel uw aandacht trekken om één bepaalde reden.

Eerlijk gezegd, 6 m² is nauwelijks meer dan een telefooncabine. Maar de verkoper van dit appartement is erin geslaagd om er al het noodzakelijke een plaats te geven: wasmachine, televisie, microgolf, broodrooster, slaapbank, kasten, tafel, kitchenette met inductievuur en zelfs een koelkast! Dat alles op 6m², dat is kunnen! Zo kan je toegang krijgen tot vastgoed in Parijs tegen beperkte kosten (99.900 euro). Reken er echter niet op dat je het kan verhuren, want de verhuur van vastgoed kleiner dan 9 m2 is verboden in Frankrijk.

Als je daarentegen geen groot gezin hebt, is het misschien een ideale oplossing voor een eerste woning, ook al omdat het toegankelijk is via een lift en de kwartaalkosten beperkt zijn: 71 euro! Familiereünies worden dan weer eerder moeilijk…


Terug naar het nieuwsoverzicht