Kendall Jenner onthult het interieur van haar huis, en het is spectaculair!

5/08/2020

Kendall Jenner, een befaamd model, heeft de deuren van haar schitterende huis geopend voor het magazine  Architectural Digest. De 615 vierkante meter grote villa zal u niet onverschillig laten.

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Architectural Digest (@archdigest) le

Met een prijs van ongeveer 7 miljoen wist het huis het jonge topmodel in te pakken met zijn mediterrane look geïnspireerd door het platteland. “Ik hou van een huis met karakter, vertelt de zus van de Kardashian/Jenner-clan. Toen ik hier binnen kwam, werd ik meteen aangetrokken door sfeer die zowel rust als mediterraans karakter uitstraalt, als een soort van ranch. Mijn leven kent heel wat chaos, reizen en intense energie, dus wilde ik een huis waar ik mij sereen voel, een plek waar ik simpelweg kan rondhangen en relaxen.”

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par William Abranowicz (@wabranowicz) le

Een droomhuis

De strakke en minimalistische decoratie, de vintage stukken en biologische en natuurlijke materialen, Kendall Jenner stond er niet alleen voor om haar ideeën te tonen. Drie befaamde  interieurarchitecten tekenden mee voor deze uitzonderlijke creatie: het interieurarchitectenduo Kathleen en Tommy Clements, en Waldo Fernandez.

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par William Abranowicz (@wabranowicz) le


Terug naar het nieuwsoverzicht