TOP 5 van de minst dure appartementen in Brussel!

Droomt u ervan om in Brussel te wonen, maar vindt u de prijzen van appartementen buitensporig? Dit zijn de minst dure appartementen die momenteel te koop staan op ImmoVlan!

1.    Laeken : prijs op aanvraag

De prijs wordt niet vermeld, maar hij ligt ongetwijfeld lager dan 100.000 euro. Weet dat deze woning momenteel geregistreerd staat als handelspand en er dus een bestemmingswijziging nodig is als u er wil gaan wonen. Een opfrissingsbeurt is ook nodig. Toch zijn er ook heel wat voordelen, te beginnen met de ligging op wandelafstand van Bockstael!

2.    Brussel : 115.000 euro

Deze studio op een boogscheut van het Noordstation telt ongeveer 35m² bewoonbare oppervlakte. Hij is momenteel verhuurd aan 575 euro per maand, lasten inbegrepen.

3.    Brussel : 119.000 euro

Deze kleine studio van de 35 m² ligt vlakbij metrostation Ijzer en het Noordstation. Voor deze prijs krijgt u zelfs een 8m² groot terras!

4.    Laken : 119.000 euro

Voor dit goed moet een regularisatievraag ingediend worden, aangezien het momenteel geregistreerd staats als handelspand. Het is volledig te renoveren, maar beschikt over een oppervlakte van 62 m², garage en koer niet meegerekend.

5.    Brussel : 128.000 euro

In tegenstelling tot de vorige appartementen is er aan deze studio helemaal geen werk. Op een totale bewoonbare oppervlakte van 30 m² vind je een woonkamer met open keuken, een badkamer met douche en een wc.


Terug naar het nieuwsoverzicht