TOP 5 van de duurste appartementen in België!

4/08/2021

Vandaag zijn de meest gezochte panden niet langer sowieso immense villa’s met zwembad, maar wel ideaal gelegen appartementen! Als bewijs zijn dit 5 appartementen die te koop staan voor een fortuin!

1. Loft in Antwerpen voor €3.795.000

Deze lichtrijke loft is eigenlijk een oud magazijn. De bewoonbare oppervlakte is 1.120 m². Zijn industriële en moderne look is uniek! De loft is ideaal gelegen tussen de mooiste cafés, restaurants en kunstgalerijen van de stad.

2. Penthouse in Brussel voor €3.500.000

Deze penthouse domineert over Brussel vanop een hoogte van 140 m. Het project maakt maximaal gebruik van het uitzonderlijke 360° zicht over 540 m² door middel van een ‘promenade’ langsheen de gevels. Dit zeer lichtrijke appartement beschikt (onder andere) over een wintertuin, een bar die uitgeeft op een groot terras en een sauna.

3. Appartement in Elsene voor €3.297.000

Dit schitterende appartement op de Gulden Vlieslaan beschikt over een terras van 166 m² en spectaculaire raampartijen die een panoramisch uitzicht bieden over Brussel. Innovatie, design en energiezuinigheid staan centraal bij dit project.

4. Gelijkvloers in Oudergem voor €3.500.000

Aan de poorten van de stad, gelegen in een omheinde wijk en in absolute rust, geeft deze gelijkvloerse verdieping onmiddellijk uit op het Woluwepark en de Groene Promenade. De oppervlakte van het pand bedraagt +- 310 m² en +- 156m² aan terrassen en tuin met bomen. Het interieur is zeer luxueus, alle badkamers zijn in marmer en de parketvloeren in massief eikenhout!

5. Appartement in Knokke-Heiste (prijs op aanvraag)

Deze magnifieke penthouse van 250m² is ideaal gelegen vlakbij de hippe dijk van Knokke. Vanop het terras en de tuin heb je zicht op zee. Luxe, een modern karakter en rust zijn de woorden die die pand het best omschrijven.